-Nae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Henüz 70 olmuş bir paladinim var. 1. Artisan riding tam olarak nereden teachleyebilirim ve nasıl gidebilirim. 2. Burning Crusade heroiclerine girmeye çalıştığım zaman you dont meet req. diyor. Neyi yapmamış olabilirim ki? Ayrıca Dalaran'a gitmenin kolay bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 burning crusade heroicleri belli bir seviye reputation istiyordu diye hatırlıyorum, muhtemelen revered eksik bilgi olmuş açayım hellfire citadel heroicleri için thrallmar ile revered olmalısın, gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Honoreda çekmiştiler bir dönem belki şimdi istemiyor bile olabilir ama en son aklımda kalan honored keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 achievement için dk tank ile yeni farmladım bc heroicleri girecegin instance ın factionı hangisi ise heroic key alabilmek için honored olman gerekiyor. mesele hellfire citadel hc lerini yapıcak isen thrallmar a honored olman lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 smyrnas said: achievement için dk tank ile yeni farmladım bc heroicleri girecegin instance ın factionı hangisi ise heroic key alabilmek için honored olman gerekiyor. mesele hellfire citadel hc lerini yapıcak isen thrallmar a honored olman lazım:)honor holda olsak olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Honored Key diye bişi mi var? Nereden alınıyor bunlar? Bide Artisan Riding olayını nası yapıcam nası gidicem oralara. Bide Dalaran'a nasıl gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 said: Honored Key diye bişi mi var? Nereden alınıyor bunlar? her factionla iligli quartermasterlardan alabilirsin said: Bide Artisan Riding olayını nası yapıcam nası gidicem oralara. at satıcısına gideceksin shattarthda ama dalarana gideiblirsen oradan da öğrenebilirsin said: Bide Dalaran'a nasıl gidicem bir mage bul portal açsın en kolayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Artisan riding derken FLY olanı kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 -Nae said: Honored Key diye bişi mi var? Nereden alınıyor bunlar? Bide Artisan Riding olayını nası yapıcam nası gidicem oralara. Bide Dalaran'a nasıl gidicem Shadowmoon Walleydeki Alliance veya horde baselerinde öğreniyordun en son. Eğer dalarana gidemediysen buralardan faydalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dalaran'a gitmeyi başardım. 5000G istiyor Artisan Riding için çok geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tbc çıktıgından beri oynamadıgım chara girdim dün &60lık mount traini bile yok ama altında epic var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar