Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABV Süper Lig

fede

Öne çıkan mesajlar

dikkat et abi puan kaybı olan maçlara hepsi öyle kırıp geçiriyorlar .
fb maçları da hep öyle mesela fb li arkadaşlar yok mok desede bu seneki maçta kazım serveti falan dövdü resmen baroni zaten top oynamaya cıkmamış sahaya falan .
biraz sertlik gösteren takım karşısında süt dökmüş kediye dönüyoruz zaten sakatlıktan korkuyor takım
aman yok sonra barcelona şöyle güzel top oynuyor messi süper çalım atıyor . falan messi çalım atıyor da yanından geçtiği adam omuzuyla hafif itse düşse adam hakem cat düdüğü çalıyor bizim türkiyede galatasaraya değil sadece her çalım atan tekmeyi yiyior
alex in ilk geldiği sene ki istatislikleri nasıl kötü adam sonra tekmeden kaçıp kendini yere bırakmayı ögrendi de eskisi kadar çalım atmıyorda istatisler düzeldi .
gibi ...
düzelir mi sanmıyorum hakemlerimiz basiretsiz . gördüğünü çalamıyorlar aman hakem hata yapar olayı değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

bende katlıyorum türkiye'de güzel futbol oynayan adama bir garez var hani bu sorunu sadece GS çekmiyor FB de BJK de hatta gelen yabancı oyuncular sakatlanmamak için "oynamamayı" seçebiliyorlar.. korkmayan bir adam var şu anda onunadi da keita yani yakın zamanda onu da sakatlarlar diye düşünüyorum

göstersin abi hakemler kartları çalsınlar düdükleri, ha bir de o güzel çalımı yiyen gerizekalıların egoları zarar gördüğünden daha da sertleşiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

fb maçları da hep öyle mesela fb li arkadaşlar yok mok desede bu seneki maçta kazım serveti falan dövdü resmen baroni zaten top oynamaya cıkmamış sahaya falan .
biraz sertlik gösteren takım karşısında süt dökmüş kediye dönüyoruz zaten sakatlıktan korkuyor takım
aman yok sonra barcelona şöyle güzel top oynuyor messi süper çalım atıyor . falan messi çalım atıyor da yanından geçtiği adam omuzuyla hafif itse düşse adam hakem cat düdüğü çalıyor bizim türkiyede galatasaraya değil sadece her çalım atan tekmeyi yiyior
alex in ilk geldiği sene ki istatislikleri nasıl kötü adam sonra tekmeden kaçıp kendini yere bırakmayı ögrendi de eskisi kadar çalım atmıyorda istatisler düzeldi .
gibi ...
düzelir mi sanmıyorum hakemlerimiz basiretsiz . gördüğünü çalamıyorlar aman hakem hata yapar olayı değil bu
ha servet kazım'ı dövmedi yani noyan? :)

o maçta kazım'ı kışkırtan hep servet olmuştu ve hakem kazım'ın bütün aldığı hava toplarında lehinize faul çalmıştı çıldırttı bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

gibi ...

kazım fln komik örnekler ama hakemelr suxor evet orası doğru
Sosyal ağlarda paylaş

barça-real maçının atmosferiyle barça-getafe maçının atmosferini karşılaştırmıosun di mi? sonuçta hakemlerde robot değil. maç oncesindeki basında olan şeylerden tut, maçta taraftarıların yaptıkları bile etkilio butun hakemleri barça-real gibi buyuk maçlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

her maçta olan görüntüler bunlar
zira futbol erkek oyunu

hatta aç barça real maçını 10 tane yakalarsın bu capslerden ?

Valla ben buna cevap olarak yazmıştım,yoksa ne yazdığımın farkındayım yani...
Ayrıca böyle hareketlerin atmosferi olmaz,taban giriyorsan ayağa kırmızı bu kadar,o senin dediğin ikili mücadele vslerde belki değişebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

barça-real maçının atmosferiyle barça-getafe maçının atmosferini karşılaştırmıosun di mi? sonuçta hakemlerde robot değil. maç oncesindeki basında olan şeylerden tut, maçta taraftarıların yaptıkları bile etkilio butun hakemleri barça-real gibi buyuk maçlarda.

tabiki, ama galatasaray - denizli maçını barça real maçıyla falan karşılaştıran ben değilim. gs fener maçında olmuyor zaten bunlar gs-fb-bjk vs anadolu maçlarında oluyor ve kart çıkmıyor.

sen mutluysan bu durumdan 2 hafta sonra birisi sakatlanırsa gelip birşey demeyin burda. bir gs li olarak yorum yapmıyorum burda, oyuncunun ciddi sakatlık yaşaması kötü birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan iyi güzel de,bunların yapılıyor olması yanlış olmadığını göstermiyor heralde değil mi...
Hepsini bilemem ama Materazzi mutlaka kırmızı almıştır birçok kez,ha ama hepsinde almamıştır,hakemin gözünden kaçmıştır vs,ama kırmızılıktır yani...
Materazzi hayvanın teki zaten,savunulacak bir yanı yok,bakın bunları yapanlar da var yanlış bir örnek olmuş bence...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...