paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Türkiye Ziraat Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe kendi evinde Bursaspor`u konuk edecek. Saat:20:00`de başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma TRT 1 'den naklen yayınlanacak. Rövanş karşılaşması 11 Şubat 2010 saat:20:00`de Bursa Atatürk stadında oynanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Erkenden açayım dedim. Güzel maç olacak gibi. Bursaspor zıpkın gibi takım. ZTK onlar için önemli. FB 'nin durumu zaten malum. Kaç yıllık kupa hasreti... Maça gelince, Sivas maçında takımın ortaya koyduğu futbol gerçekten de iyiydi. Mücadele ve sahaya yayılış, kanatların işleyişi ve özellikle forvet hattı yüzümüzü güldürdü. Saha biraz düzelmiştir diye umuyorum. Gözüm özellikle Semih ve Uğur Boralın üzerinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uğur bu senenin kotasını doldurdu , 2011 e kadar iyi oynamaz. 3-1 diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Aman sercan gol atmasın,fenerbahçe her kendine gol atanı alıyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bursa'da sivası 4-0 yendi. sivas maçı ölçü olmamalı 2 takım için de. fenerbahçe'yi eleyecek gücümüz var. ben ertuğrul hoca'ya güveniyorum. güzel maç olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bencede güzel maç olur,fener tek farkla alır asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bursa havuç niyetine yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 en az 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 3 atarsanız 5 te yersiniz. fener alır bu sene kupayı ya. bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 biraz eğilirse aliır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bursayıda 5 licez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 21' Andre Clarindo Dos Santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 25 lugano 2-0 fena gidiyo fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gokhan kotu gorunuyor, umarim kotu bisi olmamistir, kalici bi sakatlik degildir. Fener oynamak istedigi zaman oynuyor ne guzel, basiyor da kosuyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hayvanlar gibi oynuyoruz 3 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 "semihten forvet olmaaaaaaaaaaaz anca yedekten girer oooo" aha semih gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tmm final gs-fb :) semih oynuo.fener yedeklerle yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gs bayagi kotu bir takim, oraya kadar gelebilecegine inanmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Harbi kralız lan Özer başkan döktürüyor sağda helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sanırım acımayacaz ikinci yarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bursaya bak ya hiç gram adamlarda etki yok oynıyamıyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benjani said: en az 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Llama said: bursaya bak ya hiç gram adamlarda etki yok oynıyamıyorlar resmen puhahah.. fener oynatmıyo demeyi ne zaman öğrenecekseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Fener zaten top oynayamaz anca rakibi oynarsa kötü oynar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar