Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omnia 2 "EN" kötü telefon.

erimera

Öne çıkan mesajlar

1 ay önce omnia 2 aldım henüz Türkiyede satılmıyordu sanırım fakat şu an satılmasına rağmen minimum teknik destek veriliyor ve telefonun touch screen'i berbat bir şekilde çalışıyor. Geç response veriyor. Yanlışlıkla bir şeye basıp sonra diğer ekran açılmadan başka bi tuşa basarsanız ilk önce bastığınız açılıp kapanıyor sonra yenisi açılıyor. Dokunmatik ekran olarak Iphone'un yanından geçemez. TELEFON ÖZELLİĞİ BERBAT. HİÇ KİMSE ULAŞAMIYOR SÜREKLİ KAPANIYOR SÜREKLİ ŞEBEKE GİDİYOR. 6.5 güncellemesi çıktı ve internet üzerinden yapabileceksiniz demişlerdi. 2 gündür uğraşıyorum sürekli ERROR, Desteklenmiyor vs yazıları samsungmobile'ı arıyorum 20 dakika bekliorum her seferinde. Açtıklarında da inanılmaz düşük zeka oranlı cevaplarla karşılaşıyorum. Aldığım güne lanet olsun. Kesinlikle almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung şu an aslında 'Badda' isimli bir işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Tamamen kendilerine ait ve tarz olarak bana göre biraz 'Android'i' andırıyor.
İlla wm derseniz HTC'den şaşmayın derim. Ama iphone touch screen telefonlarda uzak ara en başarılısı bana göre. Apple'ın yaptığı ne kötü olmuş ki diye sormak lazım ?
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Katharsis said:
Apple'ın yaptığı ne kötü olmuş ki diye sormak lazım ?

ipad is comin' for u

Bayılıyorum böyle forumlarda kötü kaka diye okuyup fikir sahibi olan insanlara , aldın gördün kullandın da mı yaptın bu yorumu.
Milyonlarca satıcağına eminim ipadin de fikir kötü mü , iyi mi o tartışılır. Ama büyük ekranlı ipod bile yapsa Apple tutar bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de netbooka alternatif gösterilip flash açamayan, multitasking bile yapamayan aleti sırf markası Apple diye savunanlara bayılıyorum, ama gel gör ki bunun yeri bu topik değil. (Milyonlarca satacaksa da bu dünya yüzünde kaç milyon şekilci, yüzeysel, salak insan olduğunu gösterecek güzel bir sosyal araştırma olacaktır :p)

PS: "Kötü" denmesinin kaynağı olan özellikleri Steve bey bizzat açıkladı bütün dünyaya bu arada, hani dedikodudan yola çıkıp laf ediyor değil kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

aente said:

Katharsis said:
Apple'ın yaptığı ne kötü olmuş ki diye sormak lazım ?

ipad is comin' for u

Bayılıyorum böyle forumlarda kötü kaka diye okuyup fikir sahibi olan insanlara , aldın gördün kullandın da mı yaptın bu yorumu.
Milyonlarca satıcağına eminim ipadin de fikir kötü mü , iyi mi o tartışılır. Ama büyük ekranlı ipod bile yapsa Apple tutar bana göre.

harbiden kötü ama bak en azından bir usb koysa fikirler değişirdi. İstese yapamazmı yapar ama adamlar artık 3-5 kuruşun hesabını yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sene sonra bi konuşalım bu ipad mevzusunu , iphone ilk çıktığında ne vardı iphoneda ? İnsanlar dalga geçmiyor muydu ' Bu ne lan bluetooth file sharing yok , bilmem mesaf silme yok , video yok ' vs diye ?
Adamlar ne yaptı tuttu aynısının üstüne bal çaldı eksikleri koydu bi de 3g ekledi yallah rekor üstüne rekor. Ha first gen iphone az mı sattı ? Hayır.
Bana kalırsa bu biraz da Apple'ın satış stratejisi ile ilgili , ne yapıcaklar bi ton şey koymayıp piyasaya koyucaklar millet alıcak , sonra belli şeyleri ya firmware ya da hardware olarak ekleyip yeni bir model çıkarıcaklar.
Bana göre tamamen dokunmatik bir tablet fikri içine bir de apple girince gayet hoş , ha fanboy değilim , kötü olduğunu görürsem paylaşırım önemlidir değildir okuyana o ayrı. Ayrıca sanıyorum şu an zaten tek versiyon olarak çıkmadı ipad zaten usb li versiyonu mevcut.
Bana kalırsa ipad hakkında konuşmak hele kötü-kaka diye yorum yapmak için çok erken.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ben de netbooka alternatif gösterilip flash açamayan, multitasking bile yapamayan aleti sırf markası Apple diye savunanlara bayılıyorum, ama gel gör ki bunun yeri bu topik değil. (Milyonlarca satacaksa da bu dünya yüzünde kaç milyon şekilci, yüzeysel, salak insan olduğunu gösterecek güzel bir sosyal araştırma olacaktır :p)

PS: "Kötü" denmesinin kaynağı olan özellikleri Steve bey bizzat açıkladı bütün dünyaya bu arada, hani dedikodudan yola çıkıp laf ediyor değil kimse.

Iphone OS multitasking yapabiliyor. Ipad neden yapamasın ?
Ha sen yapamıyorsan o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu omnia2 dediğiniz omnia2 pro olan windows mobile kullanan,q klavyeli olan diil dimi ? ben onu almak istiyorum çokta memnunlarmış,ayrıca son 2 telefonumda samsung çok severek kullanıyorum,gerçi bu sonuncusu darladı beni bazı konularda takılıyo makılıyo ama samsungu çok seviyorum aşığıyım samsungun
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

Baggio said:

Iphone OS multitasking yapabiliyor. Ipad neden yapamasın ?
Ha sen yapamıyorsan o ayrı.

Bence önce multi tasking nedir ona bi göz atalim;

Multi Tasking

Kanuni said:

multitasking olayi bu alet(N900) haricinde diger aletlerde yokmus onu anladim. nedankonun dedigi gibi multitasking den taskinge fark var. ornegin actiniz 6 program (30 a kadar yolu var) her birisi calisiyor yani biraktiginiz yerde kalmiyorlar , ornegin video actin o calisiyor ve ilerliyor, oyundasin biraktin oda calisiyor yani diger telefonlardaki gibi biraktin orada pause veya durdurmuyor programi, kucuk pencerede izliyorsun neler oluyor bitiyor her program kendi icin de penceresinde ve tumbnailinde windows 7 deki gibi aynen calisiyor.

Iphone os bu sekilde bi multi tasking yapamiyo. Ha senin multi tasking dedigin seyi symbian islemcili telefonlarda yapiyo. Iphone'dur symbiandir, maemodur herkesin kendi tercihi. Ama sahsen ben 1 sene sonra kendini toplayacak bi cihazi almazdim, fanboylugunuda yapmazdim. Bilgi sahibi olmadan bari böyle muhalefet cevaplar atma insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de insanların cihazı denemeden ( bilmeden ) yorum yapmasına kızmıştım , çok ilginç siz beni bilmeden yorum yapma deyip eleştirmişsiniz. Saygı duyarım , fakat multitasking ile ilgili verdiğiniz linkte yazılanlar tamamen kişisel. Nasıl yaptığı ile değil yapıp yapamadığı ile ilgili bir tartışma var idi. Bu durumda bana göre siz konuyu ya anlamadan , ya da konuyu anlamak istemeden olaya dalıp arkadaşın fanboyluğunu yapmışsınız.
Zaten msgımda ipad'in fanboyu olmadığımı

//eğer bi daha küfredersen forumun herhangi bir bölümünde yörünge dışına hızlı bir uçuşun gerçekleşecektir.//mod

olmadığını kibar bir dil ile belirtmiştim. Burda yaptığımız fanboyluktan çok yeni şeyleri tartışıp , iyi ve kötüden öte bir şeyler diyebilmek onlar üzerinde. Sizin alıştığınız forum kültüründeki gibi artı ve eksi kutupları oluşturmaktan hoşlanmıyorum özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm i sense so much fanboy in u..

millet ipad için bildiklerine göre konuşuyor. çıkması piyasa için iyi olmuştur. keza apple bu sefer yavaş hareket eden telefon piyasasına değil, hızlı hareket eden pc piyasasına girdi. ve çok daha mantıklı modeller piyasayı saracak, fiyat düşecek, rekabet oluşacak.. ben memnunum bu durumdan.

ama ipad tam bir salak sağma makinesi şu an.. o alete bu fiyatı veren adamı niteleyecek başka kelime an itibari ile aklıma gelmiyor.. fiyat/performans olarak baktığınızda iyi bir alet değil, tercih edilesi değil ve yenilik olarak bi şi sunmuyor..

iphone'un yaptığı devrimi beklemek mantıklı bir hareket olmayacaktır.. yine de rekabet ortamı yaratacağı kesin.. işe yarayan yani oyuncak olmayan ya da 3ay kullanıp kenarda tozlandırtmayacağınız aletlerin piyasaya çıkmasına ön ayak olması benim için yeterli şu an.. yoksa üzerine kalemle not alamadığım, kaliteli video izleyemediğim, codec sıkıntısı çekeceğim, usb gibi universal bir bağlantıdan uzak bir oyuncağı bedavaya versen "oha salak sağma makinesi! uyanmadan millet satayım!!" der dolardan dolara koşarım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...