Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_ burda 8mbit limitsiz diyor. arkadaşlarda kullanıyorlar çok nadir düşüyordu 512'ye ve 2 aydır kalktığını düşürmenin hep limitsiz olarak kullandıklarını söylüyorlar. ee ben mal mıyım tamamen aynı paraya 1mbit kullanıyorum? değiştirim dimi?
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ha orada 8mbite kadar diyormuş da sonuçta 1 mbitden düşük verecek değiller değil mi? ne saçma bir şey anlamadım o fiyatlardan hiçbişi
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kalmış lan işte adresi vereyim gel bak istersen yakından
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 limitsiz değil o 15 gb kotalı kotayı aşarsan bidaha ki aya kadar hızını 512'ye düşürüyolar ben aştım düşmedi şuanda internet hızım 6.9 mbit 8mbit vermiyolar bu arada bulunduğun yerin altyapısına göre 1 ile 8 arası bişeyler veriyolar
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok nadir düştüğünü söyledi arkadaşlar bir de bayadır düşmüyormuş. zaten 1-8 arası 1mbitden her türlü 5-6 bile olsa yüksek olacağından aynı paraya almak mantıklı geldi
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 8mbit destekliyor mu hattın önce onu bi araştır derim
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ohoo kafa 1mbit kalmış, desteklemez bunun bağlantısı sdaf
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şöyle bi sorunu var 2 yıl tahahüt(doğrumu yazdım bilmiyorum)veriyosun ama ben vermedim o yüzden direk aylık 50 lira ödüyorum öbür türlü 2 yıl ttnet kullanıcam diyosun ilk 6 ay hiç bi şekilde tarife değişikliği yok sonrasında ise tarife değiştirmek istersen bu tarifeye geçmeden önceki internet hızından yüksek bi hıza geçme zorunluğu var ttnet'e hayatta güvenmem 2 mbit'di benim internetim bişi olur önüne gelen herkesi 1 mbit'e sabitlerle aynen geri dönücem 2 mbit'ime
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 piyango o. arkadaşlarınınki düşmez seninki düşer her ay 512ye ot gibi kalırsın.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamınbiri said: limitsiz değil o 15 gb kotalı kotayı aşarsan bidaha ki aya kadar hızını 512'ye düşürüyolar ben aştım düşmedi şuanda internet hızım 6.9 mbit 8mbit vermiyolar bu arada bulunduğun yerin altyapısına göre 1 ile 8 arası bişeyler veriyolar 1-8 verip sus otur demezler yalnız o mevzu yalan. en az 6.5 falan almıyorsan düşürüyolar zaten 4e.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim şuan 6.9 çohoş çoh seviyorum internetimi ama msnden kopup duruyorum o ayrı:D
Slint Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Benim de 2 aydır düşmüyor hızım. Zaten 512'ye düşsen de bir ay sonra tekrar 1mbit tarifesine dönebilirsin eğer taahhüt vermezsen.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 8mbit destekliyordur diye düşünüyorum saçma sapan yerler destekliyor istanbulun göbeğimi desteklemeyecek arar sorarız
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 PrudenT said: piyango o. arkadaşlarınınki düşmez seninki düşer her ay 512ye ot gibi kalırsın. evet bi arkadasımın geçtigi günden hemen sonra düşüyo 512 ye hızı ama ben daha 5 aydır ayın basında kotayı geçmeme ragmen bi kere bile 512 ye inmedim
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kadıkoy feneryolunda oturuorm ama internetin verildiği merkez erenköydeymiş. bole mallıklar olabliio. buraya 8mbit desteklemio mesela.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ben santralin dibinde oturuyorum gene 8mbit kullanamıyorum. Adamlara arayıp diyorum hızım 6mbit, 2 kat üstümdeki komşum 8mbit kullanıyor. Bana "çoktan 15gb'ı geçmişin zaten, senin hızın iyi fazla kurcalama" ayağı yapıyorlar, bişey de diyemiyorum :<
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hakikaten böyle KİMSEYİ DÜŞÜRMÜYOLARMIŞ diye atlanır mı abi? adamlar müşteri çekmek için kasıtlı önemsemiyor olabilir, veya beceremiyor da olabilirler. ancak sözleşmen 15gb adil kullanım sınırı içerdiğine göre, sistemi tıkır tıkır çalıştırdıklarında 512 ile gezersin. bence bu tarifeyi kullanacak insan sayısı az, uslu durur iki üç dizimi takip ederim, ayda beş tane de filmi beklemeden indiririm azcık iyi pingle oyun oynarım diyenler için. onun dışında kimse böyle iki yıl taahhüt imzalamasın bence :)
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ankara'da en az 10 kişi tanıyorum, bağlantı hızı düşmüyo aylardır. Sömür 49tl'ye sömürebildiğin kadar.
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eski işyerinde hız düşmemişti 400 gb download yapmıştım :)
Öne çıkan mesajlar