Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 - bu stereotype arkadaşlarımın yarısı 2 gün içinde bir anda şu festival için attending oldular, kendi aralarında alakaları yok ama sanki özel bir network var bu hipilerin arasında. anlamış değilim.Sundance fest
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Goa Psy müzik türü piyasaya infected ve yahel sayesinde iyice bir yayıldı. tamam her ne kadar güzel kafayla yaşansada şu tür ama insanlar artık türünden çıkartıyorlar durumu. kıl oluyorum! emo lar vardı ne güzel şimdi goacıların cı ları geldi. ambient dinleyen ben artık dinlemekle dinlememek arasında gidip gelmelerdeyim bilemedim.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İNFECTED LA YAHELİN GOA İLE ALAKASI YOK
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya bunların saykedelik goa moa alakası yok, saçlar rasta okadar asşdlfja:D
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nası yok aynı drum ve girişleri veren türler. goa psy nin içinde tamamen var. http://en.wikipedia.org/wiki/Goa_trance ayrıca eskiden dumanla mangayla kız tavlanırdı şimdi goayla artık oda bitti abibik bişiyle kız tavlanıo devir değişio arkadaş. fds
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 psy dinleyenlerin rasta olması zaten ayrı komik bence
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 xwhiplashx said: nası yok aynı drum ve girişleri veren türler. goa psy nin içinde tamamen var. http://en.wikipedia.org/wiki/Goa_trance e verdiğin linkte yahel kelimesi geçmiyo ?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.lastfm.com.tr/music/Yahel ek olarak bu da olsun o halde.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 banane ha öyle ha şöyle. adam zıbıttırıyo bu kadar genci. sonra neden uyuşturucu kullanıosun adama hem 100 milyon giriş parası verio hem de kafası leyla olup fıslıyo sonra. fds
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 koca adam oldunuz hala x'cileri y'cileri tartışıyonuz kendinize gelin bence ahah
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 istersem cannibal corpse üzerine tayfun92 dinlerim kime ne ya. gidiyo mu festivale gidiyo. sus işte. ben müziğin nördlüünü yaptım ben gideyim başkası gelmesin diye bişi var mı lan
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vingtor the deli kursun, az daha öldürüyodu.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vingthor iyi demiş. dinlediiniz müziğin aynısını, daha denyo tiplerin olayın özünü kavramadan dinlediğini düşünerek böbürlenmekte denyoluktur bence.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 "bugün metal dinliyorum aslında hippi insanıyım" ama serdar ortaç çaldımı eşlik edebilirim" diyen adamı kıskanın lan,adam her türlü eğlenmesini biliyormuş,en doğrusu. şu festivale alıcı gözüyle bakabilecek rahatlıkta biride,milletin saçından başından,dinlediği başka tür müziklerden rahatsız olmamalı,kafasına göre takılsın herkes,size ne?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 xwhiplashx said: ayrıca eskiden dumanla mangayla kız tavlanırdı şimdi goayla artık oda bitti abibik bişiyle kız tavlanıo devir değişio arkadaş. fds Eskiden Duman ya da Manga yoktu ki? Varsa duman vardı, o da bugün ki duman değildi. Başka bir şeydi.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 rastali kiz festeivale gelse nolur gelmese nolur les gibi kokar o be gelmesin o
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 resmi görünce vallahi korktum o nasıl bi tip o ne lan bide iğrenç bi gülmüş abooov
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 shpongle dinleyip lsd alanlar da var mesela, öhe
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 shpongle ı ben seviyorum yau ama artık yeni set ve single yapımıo heralde.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hipileri seviyor herkes ya, cool adamlar hipiler.
Öne çıkan mesajlar