copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 öyleyse varım uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gencler cicekcilerden kazik yemek istemiyorsaniz ''abi ben bi demet gül alcektim'' demek yerine 25 ytllik bi demet falan demeyi tercih edin. girmesin. böle taktikleri bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mezarcılık gşbş olmasın ama 14 şubatta biz bir şey almıyoruz.. bize her gün 14 şubat.. en sonunda kızdım "bak böyle olmayacak her ay her hafta.." en sonunda garip bir sistem oluşturduk.. henüz gelişme aşamasında, yaklaşık 2 senedir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sen nerden biliyosun, çiçek sana alınıyo, sen almıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ha nilmiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 LEyyynnnnn paspatur said: kılıbık korkuyo yengeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: sen nerden biliyosun, çiçek sana alınıyo, sen almıyon ki bunu bilmek icin illa alan taraf mi olmak lazim. kafani calistircan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 9 sene sonra tek başına ilk sevgililer günü. nasıl geçiriliyordu lan bu böyle sap sap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vaniLLe said: fede said: sen nerden biliyosun, çiçek sana alınıyo, sen almıyon ki bunu bilmek icin illa alan taraf mi olmak lazim. kafani calistircan iste. kafan varmı diye sor ona önce bi salak valla gerizekalı bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hiç anlamıyosun bile millet etrafta para harcarken sen harcamıyosun hatta üstüne kazanıyosun yani o kısmı benim için geçerli çok mutluyum çalışıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 rahatsiz said: 9 sene sonra tek başına ilk sevgililer günü. nasıl geçiriliyordu lan bu böyle sap sap? sap sap dill fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 rahatsiz said: 9 sene sonra tek başına ilk sevgililer günü. nasıl geçiriliyordu lan bu böyle sap sap? hmm.9 senesi de aynı kişiyle idiyse bu sene her ne yaparsan yap daha bi eğlenirsin bence.yok farklı kişilerse bilemiycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne alaka olm. ben niye kıza çiçek alayım. çiçeğe çiçek alınır mı ^^. 2 kere tek gül aldım bu yaşıma kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 saçlar gitti fede bitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: ne alaka olm. ben niye kıza çiçek alayım. çiçeğe çiçek alınır mı ^^. 2 kere tek gül aldım bu yaşıma kadar. o kalpli kırmızı kutular varya içi çikolata dolu onlardan al, bi insanı en mutlu edecek şey çikolatadır di mi? fırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne cikolatasi sekerim. sonra kicin basin büyümüs, tepsi popolu diyip itin götüne sokan o diil mi? almasin cikolata falan. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben gidiyorum bu topik bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vaniLLe said: ne cikolatasi sekerim. sonra kicin basin büyümüs, tepsi popolu diyip itin götüne sokan o diil mi? almasin cikolata falan. =P yaa ben seviyorum çikolata, popomla da barışığım hem hıh =P "beğenmiyosan çekil git bilaee" derim olmaz mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben diyorum bana 1 kutu gofret nestlenin gofretlerinden 1 kasada gazoz alsın evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o cikolatadan gelen kalori sevgililer gununde yakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dynun said: almıyorum bir bok bu sene. alınca sinirleniyo bildiğin trip yapıyo istemem yan cebime koy diyo sanmıştım harbi istemiyomuş. HAVA GÜZEL BANA of bak ben boşa sevmiyorum bu sibeli,yavrum sibel ohhş sibel<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Biriniz bana sevgili rp si yapsında hediye alım lan ozledim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hediye ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sevgililer günü cok reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar