Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dynun said: almıyorum bir bok bu sene. alınca sinirleniyo bildiğin trip yapıyo istemem yan cebime koy diyo sanmıştım harbi istemiyomuş. HAVA GÜZEL BANA bende de var bu durum.ama hala emin değilim yan cep olayı mı istemiyor mu, bu sene belli olur herhangi bir gün gibi geçirince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dikkat et de son seneniz olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bunların üzerine birde bu sene 10. evlilik yıldönümümüz olması daha bi eğlenceli kılıyor bu devreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sen evlisin sevgilier günü seni bağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bi wow karakterini hediye et abso rahat rahat oynarsın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 paspatur said: dikkat et de son seneniz olmasın :) ahahah ne olur ne olmaz bilgisayara bi kaç hoş, eşliğinde dans edilebilecek fransızca hede hödö müziği indirip dolaba da güzel bi şarap zulalıyım madem ne olur ne olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 eneee bunların hepsi romantik çıktı, e ne demeye öküz öküz takılıyorsunuz anlamadım, yoksa bunlar hep yapmacık davranışlar mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 öküz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Werewolf said: QueenofSpades said: "nutella yerim" said: usumesin diye bunu aldım bak işte böyle işlevli hediyeler yeterli, ne güzel düşünceli adam oh mis. ne gerek var pırlantaya filan. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah LAN AUDHUSHDHHASDHSAHDHSAHDSHADHASHGHSHGGH LAN YENİ ÇAKTIM SHDHSAHD HSAUHDHUSAHUDSUHAUHHGUADHUD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hani böyle aa karı, meme, bilmemne diye sürekli reröre yapıyorsunuz ya, baktım herkes romantik takılıyo bugun şaşırdım napiim edit: @paspatur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 KARIKARIKARIKARIKARIKARIKARIKARIKARIKARIKARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 memeden daha romantik ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 iki meme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gördüm ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 14 şubattan önce bi kıza çıkma teklifi edilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne zaman teklif edersen et 14 şubattan önce teklif etmiş oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oh wait... 14 şubat hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 paspatur said: ne zaman teklif edersen et 14 şubattan önce teklif etmiş oluyosun aynen öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Werewolf said: QueenofSpades said: "nutella yerim" said: usumesin diye bunu aldım bak işte böyle işlevli hediyeler yeterli, ne güzel düşünceli adam oh mis. ne gerek var pırlantaya filan. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah niye güldün sen? yoksa bu adamın sevgilisi yok mu? OH WAIT! /facepalm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 var sevgilisi var da öyle var ahahahahahahaahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 self servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bana sevgililer günü söyle güzel bi saat alsa eşim çok sevinirim açıkcası. ps: kim bilir belki okuyordur paticigi gizli gizli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 var oglum sevgilim benim olmayanlar dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Absolut said: Bana sevgililer günü söyle güzel bi saat alsa eşim çok sevinirim açıkcası. ps: kim bilir belki okuyordur paticigi gizli gizli :P Abi pardon da, evli olanlar evlilik yıldönümü kutluyor işte, neden bi de sevgililer günü kutluyorsunuz ben anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kılıbık korkuyo yengeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar