delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Absolut said: Güzel bir sevgililer günü başladı benim için. 3 sevgilime kahvaltı hazırladım. Birazdan da ailecek mangala idicez sevgimizi arttırıcaz. Hatta kızlar sabah erken kalkıp bize sevgililer günü resimleri falan yapmışlar muazzam bir gün oluyor maşallah. masallah diyorum bende recep ivedike ordanda yemege gidecem kiz arkimla gerci ayak parmagini kirmisti daha dogrusu ole saniodum ben ama iste azim dedikleri bole bsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sevgi pıtırcıkları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sparkcaster said: abvblizzard said: hepiniz ölürsünüz inş 14 şubatta. http://www.youtube.com/watch?v=jLVTkVRQMnQ cok iyi sarki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Rerore said: Khelben said: kutlu olsun reröre viva ahahahah baya güldüm sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 birbirimize küçük süprizler yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben de akşam balık yemeye gidiyoruz kutlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu arada arkadaşlar HEPİNİZİN ALLAH BELASINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Absolut said: Güzel bir sevgililer günü başladı benim için. 3 sevgilime kahvaltı hazırladım. Birazdan da ailecek mangala idicez sevgimizi arttırıcaz. Hatta kızlar sabah erken kalkıp bize sevgililer günü resimleri falan yapmışlar muazzam bir gün oluyor maşallah. Yok böyle krallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sevgililer gününde alınabilecek en mükemmel hediye jartiyer takımdır. ona alıyosunuz ama aslında kendinize hediye ediyosunuz :D ve inanın verdiğiniz para 1 saniye bile olsun içinizi acıtmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 biricik sevgilim HoN'a buaradan birşey söylemek istiyorum; SENİ SEVİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 14 subat allah senın belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hll teneke yeter lan dram yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sevgilisi olmayanlar film izleyerek guzel vakit gecirebilir,onlar icin gunun anlam ve önemini belirten soyle bir filme denk geldim [video]http://moralbozukluguve31.com/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi dün kutladık biz. Bugün çok leş olur dışarısı diye, çok kaymak oldu. 13 is the new 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 valla burda pazar haftaici, gayet sessiz sakin ve rutin geciyor sevgililer gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ben hatuna hiç bir şey almadım vallahi. Akşam iş çıkışı Arnavutköy civarlarında bir yemeğe gideriz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sevgililer gününde beni yalnız bırakmayıp mesaj atan anne babama sonsuz saygılar =) =( =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Azmodai said: valla burda pazar haftaici, gayet sessiz sakin ve rutin geciyor sevgililer gunu. Orda sevgili yasak değil mi oğlum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben arkadaşımlayım bi de sevgilim var o da stüdyoda sanırsam kutlu olsun aşgıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Phae said: Abi dün kutladık biz. Bugün çok leş olur dışarısı diye, çok kaymak oldu. 13 is the new 14. ne kutladınız abi onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 we wish you marry chrismas we wish you marry chrismas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Çin'de yeni yılmış lan dfg. Kaplan yılına girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 almadım bişi.. mutlu mesuduz.. o 14ü olduğunu bile bilmiyordur allah bilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Azmodai said: valla burda pazar haftaici, gayet sessiz sakin ve rutin geciyor sevgililer gunu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yarin geleneksel 15 subat dunya saplar gunu kutlanicaktir -----paticik saplar birligi----- ps: usuyoruz bone reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar