yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben şu terliklerden alacam, neli alayım? http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=1942 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben de dünya saplar günü olsun istiyorum. 13 şubat. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: ben de dünya saplar günü olsun istiyorum. 13 şubat. hadi bakalım yapmıştık biz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hatta yapılmışı vardı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Olm sap olanlar sadece bu günde şanslı lan. Yemin ediyorum battım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kim arıyor kiralık sevgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kız arkadaşımla ben hediye almak yok diye anlaştık iflastan kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 taam bu sene de kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kerim said: kız arkadaşımla ben hediye almak yok diye anlaştık iflastan kurtuldum ayrılık çanları DANNNDONNNDANNNNDONNNDANNNDONNNNDANNNNDONNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eregorn2 said: bay? Kiralıyorum ben.25 önce 25 iş bittikten sonra.Dudaktan öpüşmek yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.uludagsozluk.com/k/15-subat-dunya-saplar-gunu/ yapılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dudaktan bile opusmeyi yasakliyosun lan yuh. sokaktan random birinin koluna girseler aynı iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sadece o yasak ama;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi votkaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 said: BabacumMostors, 24 November 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Ulusal Saplar Düttürüsü (marşı) Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bütün param gitti. başlarım böyle güne ya! kim çıkarıyo lan böyle şeyleri. yeter ya. yok ilk tanıştığımız gün. yok "6 ayımız" ya abi "6 ay" kutladık yok böle bişi. neymiş, yarım sene. ben bile bi kız yüzünden kapitalizmin içine girdim ya. "intihar etmek için sebepler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abilify said: Sadece o yasak ama;). feci kıllandım ben... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abilify said: eregorn2 said: bay? Kiralıyorum ben.25 önce 25 iş bittikten sonra.Dudaktan öpüşmek yok ama. eregorn2 said: bi votkaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Üstelik sevgiliniz istediginiz cinsiyette olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kutlu olsun reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Güzel bir sevgililer günü başladı benim için. 3 sevgilime kahvaltı hazırladım. Birazdan da ailecek mangala idicez sevgimizi arttırıcaz. Hatta kızlar sabah erken kalkıp bize sevgililer günü resimleri falan yapmışlar muazzam bir gün oluyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 vay be babalık böle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Khelben said: kutlu olsun reröre viva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kerim said: kız arkadaşımla ben hediye almak yok diye anlaştık iflastan kurtuldum alacak bir meriç bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar