Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nükleer enerji muhendisliği

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Nasıl bir bolumdur? iş olanakları yurtiçi ve yurtdışı nelerdir? bilgisi olanlar bi zahmet yazıversinler :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

hacettepede olan yok mu yaw? bi de istatistik ve aktuerya bilimleri ile ilgili bilgisi olup da paylaşmak isteyenlere şimdiden teşekkurler. (bi konu daha açmayayım dedim.)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Nükleer teknoloji sadece nükleer enerji santrallerinde kullanılmıyor. Mesela buradan mezun olup radyoloji departmanlarında nükleer bilmemne (unuttum tam adını) teknisyeni olarak çalışabilirsin. Araştırmaları buralar yerine üniverstelerde yaparsan daha sağlıklı bilgi edinirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam anlaşıldı. Peki yazdığım diğer bolumler nasıl onları soyleyin bari. onlar iyi bolumler sanırım.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

O bölümün 3-4 yıl önceki hemen hemen bütün mezunlarını tanıyorum, aralarında bir iki mantıklı insan varsa da hele bir tane hormonlu domates vardı ki aralarında evlere şenlik.

Kısaca göt lalesi olmak istiyorsanız mükemmel bir tercihtir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 23 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
bi de istatistik ve aktuerya bilimleri

Aktuerya'nın ne olduğunu bile bilmiyorum ama istatistikçilerin iş bulmakta zorlandıklarını sanmıyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

aktüerya sigorta bilimidir (sigortacı olursun yani mezun olunca)
istatistikçi zor bitirir okulu[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...