mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Cameron karara itiraz edeceklerini ve bir üst merciye başvuracaklarını açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hehe ortam iyice AVATARA YAZIK OLDU, ALAR MOUNT TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ, GAVURLAR ÇIĞIRIYOR moduna geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hurt Locker'a kurgu yok demeyin, kalbinizi kırarlar. Hurt Locker'in başarısı zaten aksiyonu ve çatışmayı yaşatarak seyirciyi filme bağlayan o kurgu anlayışı, fazlasıyla iyi ve fazlasıyla başarılı Onun dışında pek başarılı bir film değildi. Yani savaş karşıtı bir film deselerde bence pek değildi, daha çok askerler üzerine bir filmdi ve savaş karşıtı olmaya çalışmış olsa da başaramamıştı. Bigelow orada daha çok asker psikolojisine değinmek istemiş ve fazlasıyla başarılı olmuş. Ha birde en iyi yönetmeni Bigelow'un alacağı belliydi. Daha önce hak ettiği filmlerle ne aday gösterdiler ne de dikkate aldılar fakat bu sefer hazır gelmişken verelim dediler. Yoksa Point Break'teki yönetmenliği kariyerinin zirvesidir, yenilikçi ve yine en az Hurt Locker'daki kadar kaliteli bir kurgu anlayışıyla Bigelow asıl orada almalıydı ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cameron, torenden sonra yaptigi aciklamada yonetmenler birligi baskanligindan istifa ettigini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahah abi point break mesela, oscara aday olamicak filmlere guzel bir ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En iyi filme falan değil zaten, ben yönetmenlik olarak bahsetmiştim :) Ki olmalıydı bence, gerçi o dönem 1 yaşındaydım nerden bilecem o dönem ki etkisini ama filmin kurgu adına yaptığı cidden başarılıydı. Çok farklı bir tarzdaydı ve aksiyon sinemasına farklı bir soluk getirdi o dinamik kurgu anlayışı edit: gerçi tabii ki filmler başarılı olmayınca kurgu iyi olsa da pek görülmüyor hehe :D ben birazda bigelow fanıyım o yüzden böyle konuşuyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Cameron törenden sonra "i dedicate this prize to my lonely and beautiful country which i love passionately" demiş ama elinde ödül olmadığını anlayınca göz yaşlarına boğulmuş. Pandora kan ağlıyor Cameron reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu unutulmasın ama http://images.huffingtonpost.com/gen/146852/BEN-STILLER-NAVI.jpg daha önce bir başka ödül töreninde Joaquin Phoenix i taklit ederek yarmıştı onuda unutmamak lazım. sırf bu yüzden bu adama oscar verilmeli ya hahaha. Adam 5dk lık ödül töreni performansıyla bile hak ediyor. http://www.gossipboulevard.com/wp-content/uploads/2009/02/ben_stiller_joekim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oha adam kasmis, sevmem pek ama hll. NATALIE <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker ı izlemedim daha ama avatar iyi ki en iyi filmi almamış. sonuçta "en iyi film" sadece görüntü kriterinden oluşmuyor. edit: belki cameron a verebilirlerdi ama çok şımardı diye vermemişlerdir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker`ı digi de seyrettim ismini bilmeden, bu oscar ayağına görünce aa bunu seyretmiştim dedim, o kadar etkilemedi beni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 waltz almıs odulu. hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En orijinal senaryoyu distric 9 daha çok hak ediyordu. Elleri değmişken o ödülü de hurt locker'a vermişler resmen. Nefret ediyorum piyasada sağlam film yok diye ortalamanın üstü, idare eder filmlerin oscar(lar) almasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kim neyi aldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En İyi Film: The Hurt Locker En İyi Yönetmen: Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) En İyi Erkek Oyuncu: Jeff Bridges (Crazy Heart) En İyi Kadın Oyuncu: Sandra Bullock (The Blind Side) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz (Soysuzlar Çetesi) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Mo'Nique (Precious) En İyi Orijinal Senaryo: The Hurt Locker (Mark Boal) En İyi Uyarlama Senaryo: Precious (Geoffrey Flechter) En İyi Animasyon: Up/ Yukarı Bak (Pete Docter) En İyi Yabancı Film: El Secreto de sus Ojos (Arjantin) En İyi Görüntü Yönetmeni: Avatar (Mauro Fiore) En İyi Sanat Yönetmeni: Avatar (Rick Carter, Robert Stromberg, Kim Sinclair) En İyi Kostüm Tasarımı: The Young Victoria (Sandy Powell) En İyi Kurgu: The Hurt Locker (Bob Murawski, Chris Innis) En İyi Makyaj: Star Trek (Barney Burman, Mindy Hall and Joel Harlow) En İyi Şarkı: The Weary Kind - Ryan Bingham ve T-Bone Burnett (Crazy Heart) En İyi Müzik: Up (Michael Giacchino) En İyi Görsel Efekt: Avatar (Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham, Andrew R. Jones) En İyi Ses Kurgusu: The Hurt Locker (Paul N.J. Ottosson) En İyi Ses Miksajı: The Hurt Locker (Paul N.J. Ottosson, Ray Beckett) En İyi Belgesel (Uzun): The Cove (Louie Psihoyos) En İyi Belgesel (Kısa): Music by Prudence (Roger Ross Williams ve Elinor Burkett) En İyi Kısa Film: The New Tenants (Joachim Back and Tivi Magnusson) En İyi Animasyon (Kısa): Logorama (Nicolas Schmerkin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt lockera overrated diyen sinemadan anlamıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kadın tarih yazdı ha oscarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 buz gibi OR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 district 9 almaz dedim almadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Askerliğimi Afganistan'da yapmış biri olarak ve Amerikan askerlerinin yerel halka karşı ne kadar sapkın, cahil ve korkak olduklarını gördükten sonra bana kahraman Amerikan Asker filmleri o kadar itici ve asılsız gelmeye başlamıştır. Sonuçta Oscar kendi ödülleri gidip bizim filmlere verecek değiller. Ben altın portakal ödülü alan Holywood filmi görmedim. Ama olmamış hakikatten bu sene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sandra bullock olayına koptum yalnız. 2 ödülü birden alan oldu mu daha önce :D bu arada ben stiller'ın sunduğu ödül var youtube da koptum ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 en çok Christoph Waltz a sevindim. birde buna ahahaha demek istiyorum En İyi Kurgu: The Hurt Locker (Bob Murawski, Chris Innis) lan ne tırt birşeymiş lan bu oscar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar