Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oscar 2010

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ya Hurt Locker'ın cidden ne özelliği var yani Avatar efekttri 3D dir bi sürü şey getirdi. Hurt Locker'ın öbür sıradan savaş filmlerinden ne farkı var. Hani böle derin bi anlam fln vardıda filmdede ben mi anlamadım :)

Ben Stiller ve Neil Patrick Harris yönetti bide onalr harici harbi baya sıkıcıydı yani genel olarak törende.
Sosyal ağlarda paylaş

hurt locker ne abi ya allasen. insanın içini bayıyor aptal saptal bi film. kurgu yok bişey yok. TIRT benim gözümde direk.
avatar'ın en iyi film'i alması benim gözümde sinemaya getirdiği yeniliklerdir. gişe hasılatıdır. verilen emektir.
25 senelik bi senaryo oldugundan insanların "klişe" demesi falan bi anlam ifade etmiyor bana. kalbimde verdim ben oskarı cameron'un eline.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

hurt locker ne abi ya allasen. insanın içini bayıyor aptal saptal bi film. kurgu yok bişey yok. TIRT benim gözümde direk.
avatar'ın en iyi film'i alması benim gözümde sinemaya getirdiği yeniliklerdir. gişe hasılatıdır. verilen emektir.
25 senelik bi senaryo oldugundan insanların "klişe" demesi falan bi anlam ifade etmiyor bana. kalbimde verdim ben oskarı cameron'un eline.

+1

Kalbimizin oscar'ı Cameronun sadfasfasfsda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...