BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 olmadı bu en iyi yönetmen ödülü. bi daha da gelmem oscara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aha kalpten gidiyor şimdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Cameron nasıl alamıyor bunu ya şaka mı yapıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kathryn bigalow kim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 And the Oscar goes to: The Hurt Locker BSG akademi. Avatar varken harbi hak etmiyordu. Çok overrated geliyor harbiden Hurt Locker bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bıraaahhh yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 benim kalbimde avatar aldı ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://images4.wikia.nocookie.net/nonciclopedia/images/thumb/3/37/Homer_Angry.gif/180px-Homer_Angry.gif Academy can kiss my hairy, yellow butt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fazlasıyla hak etti bigelow ve hurt locker yapmayın etmeyin en iyi yönetmen aslında tartışmaya açılabilir ama avatar'ın en iyi filmi alacak bir yanı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 avatar en iyi film oscari alicak bi film degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 avatar en iyi visual effects'i hakediyodu aldi zaten oyle en iyi filmi hakedicek biseyi yoktu bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En iyi film değil ama yönetmeni kesinlikle hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ya Hurt Locker'ın cidden ne özelliği var yani Avatar efekttri 3D dir bi sürü şey getirdi. Hurt Locker'ın öbür sıradan savaş filmlerinden ne farkı var. Hani böle derin bi anlam fln vardıda filmdede ben mi anlamadım :) Ben Stiller ve Neil Patrick Harris yönetti bide onalr harici harbi baya sıkıcıydı yani genel olarak törende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker en iyi filmi haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker ne abi ya allasen. insanın içini bayıyor aptal saptal bi film. kurgu yok bişey yok. TIRT benim gözümde direk. avatar'ın en iyi film'i alması benim gözümde sinemaya getirdiği yeniliklerdir. gişe hasılatıdır. verilen emektir. 25 senelik bi senaryo oldugundan insanların "klişe" demesi falan bi anlam ifade etmiyor bana. kalbimde verdim ben oskarı cameron'un eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 BaaL said: hurt locker ne abi ya allasen. insanın içini bayıyor aptal saptal bi film. kurgu yok bişey yok. TIRT benim gözümde direk. avatar'ın en iyi film'i alması benim gözümde sinemaya getirdiği yeniliklerdir. gişe hasılatıdır. verilen emektir. 25 senelik bi senaryo oldugundan insanların "klişe" demesi falan bi anlam ifade etmiyor bana. kalbimde verdim ben oskarı cameron'un eline. +1 Kalbimizin oscar'ı Cameronun sadfasfasfsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gördün mü cameron efendi. boşadın zamanında karıyı geldi çöktü senin başyapıtına, mezar etti oscar ı aşfjakşjaf. şaka maka ne çıldırmıştır Cameron içten içe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 özgün senaryo, en iyi kadın oyuncu, en iyi film... çok kötü kararlar abi yok böyle bi tören. Berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 avatar oscar i haketmiyor bi kere senaryodan kaybediyor bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hala oscar izleyip o haketmiyodu, bu daha iyiydi, soyle olmaliydi muhabbeti yapilmasi ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Avatar en iyi filmi alsaydı demeyeceğim ama en iyi yönetmen ödülünün James Cameron dururken Kathryn Bigalow tarafından alınması tam bir fiyasko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aquila said: hala oscar izleyip o haketmiyodu, bu daha iyiydi, soyle olmaliydi muhabbeti yapilmasi ne garip. super lig icinde ayni sey gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar