fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 öff bayık tören olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 D9 güzel film, duygusal davranıp avatar diyorum, neticede, diğerleri de çok ahım şahım değil.... keşke avatar alsaydı ödülleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 loop said: D9 güzel film, duygusal davranıp avatar diyorum, neticede, diğerleri de çok ahım şahım değil.... keşke avatar alsaydı ödülleri.. Avatar tirt film diyince millet rerero yapiodu burda, iste akademi de avatara hakettigidegeri verdi. Zaten butun sunuma cikablar inceden inceye dalga gectiler filmle, basta ben stiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 şu hurt lockeri çok merak ettim he. izleyeyim bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 avatarın almadıgına cok sevındım.gerısı umrumda degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Spiegel said: Avatar tirt film diyince millet rerero yapiodu burda, iste akademi de avatara hakettigidegeri verdi. Zaten butun sunuma cikablar inceden inceye dalga gectiler filmle, basta ben stiller. Gerçekten akademi ne derse odur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Akademi satılık bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ntv de şuan tekrarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben Maculay Culkin öldü biliyordum uyuşturucu yüzünden, dün görünce noluyoruz dedim. Hak edenler aldı valla Oscarları, başarılı bir tören oldu. Çok fazla tutturamadım bu sene adayları ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Chris_Metcalf said: Akademi satılık bir yer. bu sene us army satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dış kapının mandalının boku çıkmış yanlız hehe. ulan ne gerdi oscarlar bizi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 en iyi yabancı filmi nasıl 'a prophet' veya 'white ribbon' almadı hayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz (Soysuzlar Çetesi) olay bodor.. epic adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oscarı izleyemedim. burda da çok okumadım asdsa.. ama hurtlocker izledim bence çok güzel bir filmdi ama yine de büssürü oscar alcak kadar değildi. artık kaç tane aldı bilemiyorum ama asdas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben de hurt locker'ı biraz önce izledim. Fena film değil ama 6 oscar alacak kadar da iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 screwy said: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz (Soysuzlar Çetesi) olay bodor.. epic adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hurt Locker'ı izledim az önce. Precious'ı izlemediğimden yoprum yapmak istemiyorum ama muhtemelen hak etmiş. Yani precious daha iyi midir bilemiyorum ama bu baya iyi filmdi. Uzun zamandır böyle sevmemiştim bir filmi. Çok ağır propaganda da yoktu bence, rahatsız etmedi en azından. 6 oscar da abartı olmuş olabilir ama uzun zamandır çok iyi film çekilmiyor bence. O yüzden rakipler fazla değilken aşırı iyi olmayan bir filmin çok oscar alması normal bence son yıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 filmde kasti bir propaganda yapılmıyor zaten, bigelow o tarz biri değil ama film rahatlıkla propaganda için kullanabilecek seviyede, zaten ABD'de bu yönden dolayı çok eleştiriliyor militarist bir film, askerliğe özendiriyor gereksiz milliyetçilikle falan diye yani bigelow ve ekibi abd'nin dünyaya özgürlük getirdiğine inanan tayfadan olduklarından ötürü bu da :) onun sorunu ölen ırak'lılar veya savaşın dünyaya yaptıkları değil şehit olan ABD askerlerinin geride bıraktıkları, orada yaşadıkları falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Emir kulu onlar da. O açıdan bakmak lazım biraz da. Hani hepsi de canavar değil :D O yüzden propaganda gibi gelmedi dedim ya insani duygularını göstermiş, hoşuma gitti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yok zaten askerlere birşey demedim, film gayet iyi insan psikolojisini ve insanlara yaptığını göstermesi adına ama günümüzde nasıl desem, bizdeki şey gibi Nefes gibi tartışmalara yol açtı işte, Nefes'te hemen hemen aynı konuda askerlerimizin üzerinden anlatıyor hikayeyi Hurt Locker'da öyle anlatıyor. Nefes'te Türkiye'de militarist bir film, askerliğe özendiriyor falan diye çok eleştirildi, Hurt Locker'da falan aynı şekilde eleştirildi. Gerçi bana göre ikisi de çok çok iyi filmler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dreagloth said: Spiegel said: Avatar tirt film diyince millet rerero yapiodu burda, iste akademi de avatara hakettigidegeri verdi. Zaten butun sunuma cikablar inceden inceye dalga gectiler filmle, basta ben stiller. Gerçekten akademi ne derse odur zaten. 9 dalda adaylık verdiler daha ne versinler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 akademi gösterdi ama elletmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 akademi bu arada hedefliği izlenme oranını geçmiş, son 5 yılın en çok izlenen töreni olmuş, zaten bunu hedefliyorlardı sürekli düşen izlenme payı yüzünden, 10 film yapmalar alec baldwin ve steve martin'le anlaşmalar falan :;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DarKRideR said: evet Band of Brothers'ın yapımcıları yapıyor. Bu sefer Pasifik'teki Japon-ABD çatışmaları anlatılacak vs. Tom Hanks ana yapımcı The Pacific'i 4 gozle bekliyorum, dev ekrana kafa goz banzai charge atacagim izlerken muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 of pasifik cephesi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar