Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oscar 2010

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

loop said:

D9 güzel film, duygusal davranıp avatar diyorum, neticede, diğerleri de çok ahım şahım değil....
keşke avatar alsaydı ödülleri..

Avatar tirt film diyince millet rerero yapiodu burda, iste akademi de avatara hakettigidegeri verdi. Zaten butun sunuma cikablar inceden inceye dalga gectiler filmle, basta ben stiller.
Sosyal ağlarda paylaş

Hurt Locker'ı izledim az önce. Precious'ı izlemediğimden yoprum yapmak istemiyorum ama muhtemelen hak etmiş. Yani precious daha iyi midir bilemiyorum ama bu baya iyi filmdi. Uzun zamandır böyle sevmemiştim bir filmi. Çok ağır propaganda da yoktu bence, rahatsız etmedi en azından.

6 oscar da abartı olmuş olabilir ama uzun zamandır çok iyi film çekilmiyor bence. O yüzden rakipler fazla değilken aşırı iyi olmayan bir filmin çok oscar alması normal bence son yıllarda
Sosyal ağlarda paylaş

filmde kasti bir propaganda yapılmıyor zaten, bigelow o tarz biri değil ama film rahatlıkla propaganda için kullanabilecek seviyede, zaten ABD'de bu yönden dolayı çok eleştiriliyor militarist bir film, askerliğe özendiriyor gereksiz milliyetçilikle falan diye

yani bigelow ve ekibi abd'nin dünyaya özgürlük getirdiğine inanan tayfadan olduklarından ötürü bu da :) onun sorunu ölen ırak'lılar veya savaşın dünyaya yaptıkları değil şehit olan ABD askerlerinin geride bıraktıkları, orada yaşadıkları falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten askerlere birşey demedim, film gayet iyi insan psikolojisini ve insanlara yaptığını göstermesi adına ama günümüzde nasıl desem, bizdeki şey gibi Nefes gibi tartışmalara yol açtı işte, Nefes'te hemen hemen aynı konuda askerlerimizin üzerinden anlatıyor hikayeyi Hurt Locker'da öyle anlatıyor.

Nefes'te Türkiye'de militarist bir film, askerliğe özendiriyor falan diye çok eleştirildi, Hurt Locker'da falan aynı şekilde eleştirildi.

Gerçi bana göre ikisi de çok çok iyi filmler :)
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Spiegel said:

Avatar tirt film diyince millet rerero yapiodu burda, iste akademi de avatara hakettigidegeri verdi. Zaten butun sunuma cikablar inceden inceye dalga gectiler filmle, basta ben stiller.

Gerçekten akademi ne derse odur zaten.

9 dalda adaylık verdiler daha ne versinler hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...