Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Myshkin said: En orijinal senaryoyu distric 9 daha çok hak ediyordu. Elleri değmişken o ödülü de hurt locker'a vermişler resmen. Nefret ediyorum piyasada sağlam film yok diye ortalamanın üstü, idare eder filmlerin oscar(lar) almasına. yalnız hurt locker en iyi özgün senaryo ödülünü aldı district 9'in klasmanı en iyi uyarlama senaryo dalıydı :) onda da precious aldı ki %95 oranıyla onun alması bekleniyordu. Kimilerine göre yılın en iyi filmi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ve hurt locker'in kurgusu bu sene izlediğim filmler arasındaki en iyi kurguya sahip filmdi, eğer öncesinden eleştirmenleri falan da okuduysanız yine çok büyük oranda onun alması bekleniyordu ve aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 izlerken sıkıldıgım we sonunu dahi izlemedigim, merak da etmedigim bir filmin en cok oscar ödülü alması bence oscarın ne kadar bos bi olay oldugunun göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 en iyi yabancı film süpriz oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dünyayı kurtaran adam oscarı haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt lockerı izleyecem birazdan, heralde bi 3 saat sora overrated derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abd askerleriyle ilgili film yap bir az acındırma olsun içinde al sana oskar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu arada oscar goes to olayıda tarih oldu heralde. the winner is e dönmüsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 en iyi yabancı film white ribbon'a, özgün senaryo da district 9 inglourius basterds'a gider diye düşünüyordum. gerisi o kadar sürpriz olmadı edit: district 9'ın ödül almasını o kadar çok istemişim ki direkt onu yazmışım dalgınlıkla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Breedan said: bu arada oscar goes to olayıda tarih oldu heralde. the winner is e dönmüsler. =( oscar goes to candır ya bitmeseydi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker nasıl en iyi film olabilir ya? hayatımda izlediğim en çirkin amerikan propagandalarından birisi işte. senaryosunu da kadın yazmış. beynine sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hurt locker ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mclovin said: hurt locker nasıl en iyi film olabilir ya? hayatımda izlediğim en çirkin amerikan propagandalarından birisi işte. sorumun cevabını kendim vermişim zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 senaryo kadın değil. gazeteci bi herif ırakta askerle ic ice takılmıs bi sure ordaki olaylardan bi hikaye yazmıs. izlemedim ama baya kurgu senaryo yönetmen alınca ister istemez izlicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 d9'u saha gomduler, cok mutlu oldum... sdfg. Waltz'in oscar almasi cok kraldi ama, haketti ve aldi herif, aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sırf amerikan savas propagandası yapmak için district 9 ve inglorious bastards gibi filmleri, james cameron ve tarantino gibi yonetmenleri ezdiler ya, en cok ona ayar oluyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Dennis said: http://images4.wikia.nocookie.net/nonciclopedia/images/thumb/3/37/Homer_Angry.gif/180px-Homer_Angry.gif Academy can kiss my hairy, yellow butt. Hıncımı alamadım ya, bir kez daha şunu diyor ve topukluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hurt locker güzel filmde bu kadar ödüllük bir film değil. Yakında İrana gireckler gaz ayarı yapıyorlar herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hurt locker gayet sıradan bir film, hep deriz ya bunu sinemada izlemeye gerek yok diye, aynen onun 5.3 katı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 logorama inanilmaz bu arada, simdi izledim de, cok epic yani helal adamlara ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 asıl avatar overratedın allahıydı be. iyiki bi 3d hedehödö yapıldı yani. camerona bayılırım ayılırım ölürüm yani ama sırf goruntu yuzunden AVATAAAR NAAAVIII diye deliren insanları gordukce tiksinti gelmişti hani. 2 oskar yeter, onları da alması gereken dallarda aldı zaten, tam kararındaydı. hurt locker izlemedim bi yorum yapamicam aldıgı oduller icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Inglourious Basterds bence biraz daha daya almalıydı, D9 da almalıydı. Hurt Locker gerçekten hoş film, ama bence Avatar gibi o da oscarlık bir film değildi. Ses hede hödöyü nasıl alamadı IB anlamadım, acayip iyiydi ses efektleri. HUGO STIGLITZ yazısından sonra çörleyen gitar efekti yeterdi lan, oscar right there buddy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://twitpic.com/17cv1r ahaha baya guldum buna. fail oldum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bende Avatarı oscarlık bulmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ya bana kalırsa en iyi film Precious falan almalıydı ama Bigelow'a birazda klasik Oscar sempatisi duyularak ödül verildi. Hurt Locker sinematografik olarak olağanüstü bir film, kurgu ödülünü sonuna kadar hak ederken ses ve ses miksajı dalında da fazlasıyla hak ettiği ödülleri rakipsiz aldı. En özgün Senaryo olayı tartışılabilir çünkü oradaki olay özgünlükten çok nasıl desek, özgün olmayan Irak'taki günlük bir hayattan bir kesitin insanların tam istedikleri şekilde hikaye kurgusuna alınarak sunulması diyebiliriz. En İyi Film Oscar'ını bunun almasının sebebi hem milliyetçi bir hikaye olması hemde Bigelow'a geçte olsa bir değer verme gösterisi sunmak istemeleriydi. Ayrıca Hurt Locker ile tabii ki en iyi yönetmen dalında ödül alan ilk kadın yönetmen olunca filmi de diğer adaylar arasında biraz ön plana çıktı. Yani film ve özgün senaryo dalında tartışmaya açık ama geri kalan konularda bence hurt locker'in tartışılması çok mantıksız, teknik olarak bütün sinemacıların gıpta ettiği bir yönetmen Bigelow. Sinemada kadın bakışı rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar