Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Adaylıklar açıklandı. BEST PICTURE: Avatar The Blind Side District 9 An Education The Hurt Locker Inglourious Basterds Precious: Based on the Novel “Push” by Sapphire A Serious Man Up Up in the Air DIRECTING: Kathryn Bigelow - The Hurt Locker James Cameron - Avatar Lee Daniels - Precious: Based on the Novel “Push” by Sapphire Jason Reitman - Up in the Air Quentin Tarantino - Inglourious Basterds ACTOR IN A LEADING ROLE: Jeff Bridges - Crazy Heart George Clooney - Up in the Air Colin Firth - A Single Man Morgan Freeman - Invictus Jeremy Renner - The Hurt Locker ACTRESS IN A LEADING ROLE: Sandra Bullock - The Blind Side Helen Mirren - The Last Station Carey Mulligan - An Education Gabourey Sidibe - Precious: Based on the Novel “Push” by Sapphire Meryl Streep - Julie & Julia ACTOR IN A SUPPORTING ROLE: Matt Damon - Invictus Woody Harrelson - The Messenger Christopher Plummer - The Last Station Stanley Tucci - The Lovely Bones Christoph Waltz - Inglourious Basterds ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE: Penelope Cruz - Nine Vera Farmiga - Up in the Air Maggie Gyllenhaal - Crazy Heart Anna Kendrick - Up in the Air Mo’Nique - Precious: Based on the Novel “Push” by Sapphire ADAPTED SCREENPLAY: Neill Blomkamp and - District 9 Nick Hornby - An Education Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci and Tony Roche - In the Loop Geoffrey Fletcher - Precious: Based on the Novel “Push” by Sapphire Jason Reitman - Up in the Air ORIGINAL SCREENPLAY: Mark Boal - The Hurt Locker Quentin Tarantino - Inglourious Basterds Oren Moverman and - The Messenger Joel and Ethan Coen - A Serious Man Pete Docter and Bob Peterson - Up FOREIGN LANGUAGE FILM: Ajami - Israel El Secreto de sus Ojos - Argentina The Milk of Sorrow Une Prophéte - France The White Ribbon - Germany ANIMATED FEATURE FILM: Coraline Fantastic Mr. Fox The Princess and the Frog The Secret of the Kells Up BEST CINEMATOGRAPHY: Maurio Fiore - Avatar Bruno Delbonnel - Harry Potter and the Half-Blood Prince Barry Ackroyd - The Hurt Locker Robert Richardson - Inglourious Basterds Christian Berger - The White Ribbon FILM EDITING: Stephen Rivkin, John Refoua and James Cameron - Avatar Julian Clarke - District 9 Bob Murawski and Chris Innis - The Hurt Locker Sally Menke - Inglourious Basterds Joe Klotz - Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hmm ben yazarken sen açmışsın konuyu :D siliver o zaman benimkini dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hem mod hem c/p liyor. ? leri çıkıyor yahu. sinir oluyorum şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 DarKRideR said: Adaylıklar açıklandı. BEST PICTURE: District 9 DIRECTING: James Cameron - Avatar ACTOR IN A SUPPORTING ROLE: Christoph Waltz - Inglourious Basterds ADAPTED SCREENPLAY: Neill Blomkamp and - District 9 ORIGINAL SCREENPLAY: Quentin Tarantino - Inglourious Basterds ANIMATED FEATURE FILM: Up tahminlerim bunlar. tahmininm olamayan bazı kategorileri sildim. bence %100 oscar alıcak olanlar "Christoph Waltz - Inglourious Basterds" ve ANIMATED FEATURE FILM: Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 District 9 ve Up'ı best picture da görmek güzel ama Hurt Locker ve Avatar varken sanmam onların alacağını. Up best animation alır zaten. Christoph Waltz da alır Supporting Actoru. Best Vissual effects de Avatar a vermezlerse bıraksınlar bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 avatar,up ve Waltz diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 The Hurt Locker (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 animasyon hariç merak ettiğim dal yok hemen hepsi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Christoph Waltz almazsa çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bence said: BEST PICTURE: Avatar DIRECTING: James Cameron - Avatar ACTOR IN A LEADING ROLE: George Clooney - Up in the Air ACTOR IN A SUPPORTING ROLE: Christoph Waltz - Inglourious Basterds ADAPTED SCREENPLAY: Neill Blomkamp and - District 9 ORIGINAL SCREENPLAY: Quentin Tarantino - Inglourious Basterds ANIMATED FEATURE FILM: Up BEST CINEMATOGRAPHY: Maurio Fiore - Avatar FILM EDITING: Stephen Rivkin, John Refoua and James Cameron - Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Avatar en iyi filmi almasın ya, James Cameron en iyi yönetmen ödülünü alabilir ama şimdi Avatar Oscar'lık bi film değil ya :( Up alsın bi de çook güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ha ek bir bilgi olaraksa :D Kathryn Bigelow, James Cameron'un eski eşlerinden bir tanesi ve bu ödül törenlerinde ikisininde filmleri 9'ar dalda aday gösterilerek en büyük iki rakip haline geldi. Bakalım kim üstünlük kuracak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yahu hiç bişi izlememişim nerdeyse şu tatilde bir oskar oynatma listesi yapayım bari kendime :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 En iyi film adayı neden o kadar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Farinal said: Christoph Waltz almazsa çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cameron yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 BulletRide said: En iyi film adayı neden o kadar fazla birçok filmin hakkı yendiğini gerekçesiyle 10 adaya yükseltildi. Ama gerçek sebep reytingleri sürekli düşen Oscar törenlerine ilgiyi arttırmak. Zaten Kanada Kış Olimpiyatlarına denk geliyor diye ödül töreninin tarihi 1 hafta ileriye alındı hehe Birde Bigelow'un bayağı bir ödül kazanmasını istiyorum. Hurt Locker çok başarılı bir film olmasının yanı sıra sektörde bir kadın olarak yer alması ve uzun yıllar birçok başarılı aksiyon filminin altına imza atması da artık ödüllendirilmelidir. Matt Damon'a üzülüyorum bir tek, nitekim Christopher Waltz'ın ödülü almasına kesin gözüyle bakılıyor ama Matt Damon'ın oyunculuğu ise ciddi anlamda çok iyiydi :( Gerçi Invictus ekibinin tamamı Oscar'ı hak ediyor sonuna kadar da zaten Oscar ve diğer ödüllere doymuş bir ekip olduğundan görmezden gelinecekler büyük ihtimal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 alala bana hurt locker bazı açılardan çok bayık gelmişti lan, ben böyle çok önemsenmeyen sıradan bir film sanıyordum meğer 9 dalda aday olmuş, şaşırdım. yani filmde aksiyon olaylarında çok fazla tekrar vardı, git bomba çöz loopu şeklinde. avatar varken görsel efekt dalında rakip olanlar bence zaten bir dilekçe verip direk çekilebilirler ayıp olmasın diye gfdgsf. direk kaybetmiş başlıyorlar ya acı bir olay ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamlar bomba imha ekibi abi asdfdsafsad tabii looplayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi azıcık farklı falan kesselerdi telleri, git gergin ol kes gel falan. böyle kesmeye çalışırken bir çingen kadın gelip o benim malım uuuşt be adam çeksene ellerini ırsıız dese farklı tandslar falan fpkspgdfg. bilmiyorum abi pek etkilememişti film beni şaşırdım listede görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 işte IRAK böyle bir yer diyip aradan sıyrılayım bende asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 DarKRideR said: BEST PICTURE: Inglourious Basterds DIRECTING: Quentin Tarantino - Inglourious Basterds ACTOR IN A LEADING ROLE: Jeff Bridges - Crazy Heart ACTRESS IN A LEADING ROLE: Carey Mulligan - An Education ACTOR IN A SUPPORTING ROLE: Christoph Waltz - Inglourious Basterds (bunu istediğim kadar başka hiçbirşeyi istemiyorum hatta) ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE: Vera Farmiga - Up in the Air ANIMATED FEATURE FILM: Up BEST CINEMATOGRAPHY: Barry Ackroyd - The Hurt Locker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi Waltz brad pitten falan daha fazla gözüktüydü filmde neden yardımcı oluyor , nye göre belirleniyor falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Brad Pitt de aday olsa, supporting dalında olurdu büyük ihtimal.Her filmde bir "baş rol" olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o zaman mantıklı olur da baş rol olmaması garibime gitti şimdi de :) oynayan kadınlarda maksimum erkekler kadar çıktı çünkü. baş rolü olmayan film şeysi tabularımı yıkmayı gerektiriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar