gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Herkese selam bende pepeleğin dünyasına gelmiş bulunuyorum.Galiba burada benden daha eski bir gimli var,isterse adımı değiştirebilirim.Özenti olmayalım yani :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 evet, değiştir bence. çünkü çok karışır..[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bence karışmaz ama özentilik gibi olabilir.[hline]god is love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ben ismimi çok seviyorum,ismimi benden ayırmayın :( *!Ağlamaya başlar*[hline]god is love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 tamam tamam canım al sana bol şekerli bir çay. ha bira da olabilir aslında..[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hoşgeldin.[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bonecrusher_ kapıyım ben de hemen :P[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hoşgeldin gimli bu arada çayı out kahveyi in ilan ediyorum *!kahve kokuları gelmektedir*[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gimliye bira verek[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gimli_ hoşgeldin. *! Gimli'ye bir bardak çay verir * birazdan bölüm yetkilisi Nefr yada Ema apla sana gerken açıklamaları yapar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Şubat 2003 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çay iyi geldi valla sağolun :)[hline][b]Gimli[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Sana kalmış dedim ama sinirim bozuldu (-8 Değiştirirsen sevinirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gimli böyle maymun gibi gözüküyorsun. sen de herkes gibi :) yapsana[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hayır ben marjinal sapık bi cüceyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 euheue[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.