soulberry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 böyle birine neler önerirsiniz film, kitap, oyun vs olarak? fantastik öğelerin yoğunluğu farketmez. özellikle kitap olarak öneriler istiyorum. ansiklopedik bi şeyden ziyade roman türü kitaplar daha güzel olur.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kanal d de bi aralar zeyna,herkül,sinbad,conan dizileri vardı.o dizilerde bol bol mitoloji vardı özellikle herkül de.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Çok klişe olacak da ilyada ve odesa oku yani :) Oyun olarak Titan Quest'in de gideri var. Film olarak da bulabilirsen "Helen of Troy" izle. Fazlasıyla underrated bir film ve İlyada'ya son çıkan Troy filmine göre çok daha sadık kalınmış
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yunanistan'a gitmesini söliceksin olucak biticek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 iskandinav beslemelerini forumda istemiyoruz
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sparkcaster said: iskandinav beslemelerini forumda istemiyoruz türk mitolojisi daha iyi <3 ÖTÜKENDİR YURDUMUZ ASENADIR BİZİM KURTUMUZ
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 odin aşkına rüzgar çıktı rüzgar. ahahahdghdgşlşlkl
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 god of war 2 az oynamıştım, evimde ps2 yok maalesef. ilyada'yı bikaç arkadaş daha tavsiye etti. klasik olsalar da bilmiyorum, okumamıştım. troy izlemeyi planlıyorum. diğer önerileri de listeliyorum.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 homerin nesi varsa oku iste. clash of the titans izle bi de.
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Age of Mythology oynadın mı peki? Yunan mitolojisi hakkında çok şey öğrendim ben o oyun sayesinde. Dönemin bütün kahramanları var oyunda.
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 homeros yerine hesiodos u tavsiye ederim mitoloji babında ama aslında herodotos oku daha iyi mitoloji kadar zevkli
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilyada ve odysseia destanları var.gılgamış var. kazancakis in günaha son çağrı (aslında mitoloji değil ama sodom ile gomorre cok geçtiği için ilgi çekici)
Öne çıkan mesajlar