tnkt Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Vandan selamlar.... 13 gün nası geçti anlamadım valla darısı kalan 142ye artık :P usta birliğim Çaldıran taburu oldu irana kapı komşusu oldum sdfsd kendinize iyi bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kalan 142 öyle hızlı geçmeyecek emin olabilirsin =) özellikle son günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tnkt said: Vandan selamlar.... 13 gün nası geçti anlamadım valla darısı kalan 142ye artık :P usta birliğim Çaldıran taburu oldu irana kapı komşusu oldum sdfsd kendinize iyi bakın.. Lol karşı jandarmaya gel. Bende ordayım. ahaha Adamla aramızda bir tek yol varya. Valla diom bak, gel Jandarmaya da sana bir çay söleyem. Gerçi 3 günüm var burda sen görene kadar gitmiş olurum. sfjşlsdf görürsende Cumaya kadar gel Vural hoca nerde de çayını içicem de. :D bulurlar beni illaki ehah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ardahanda olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben de Ardahan'dayım Alexi_Septimus, görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Tugaydamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Atarsa 124, dış postayım tekirdağ da jandarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Gladmir said: Atarsa 124, dış postayım tekirdağ da jandarma. supermis hacı, olabilecek en super askerligi yapiyorum diyodum ki benden bile iyisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gladmiri aradım konuşmak için telefondaki çocuk komutan sandı beni.Emredin komutanım posta mı lazım komutanım filan dedi yarıldım yok önemli değil dedim kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahaha Denetleme vardı abicim, hepimizin bir yerleri atıyordu. Arıcam akşam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 izinler iptal hepiniz israile sadsdh şafak sıkıştırmasın, allah kolaylık versin dedikodular başlar şimdi canınızı sıkmayın bişey çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mokoko said: bu sınavda ne soruyolarda ona gore yerleşim yapıyolar?? sinavda ne cevaplar verdigin cok da onemli degil askeriye zaten onceden belirlemis oluyor kimin nereye gidecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 her yerde ki son dedikodu:"izin kullanmayın bayramda erken teskere" bizim alayda felaket böyle bir söylenti olur inşallada olur da gideriz haşatım çıktı... haberci/yazıcı/çavuş/araç komutanı saabh 8 den akşam 9 kadar nasıl vakit geçiyor anlamıyorum... torunlar gelin artık ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 öle bişey olursa on numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 40gun takıyorum 333 lere nihahah 3 kısa dönem gönderdim 4.ye acı acı takıcam yihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tak artık bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ya şimdi celp melp olayını bilmiyorum da, mayısta teslim oldu bi arkadaşım benim işte. tokatta olan var mı, hava komando bilmemne tugayı mı öyle bi şeydi, yoldaş olun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Goarth said: her yerde ki son dedikodu:"izin kullanmayın bayramda erken teskere" bizim alayda felaket böyle bir söylenti olur inşallada olur da gideriz haşatım çıktı... haberci/yazıcı/çavuş/araç komutanı saabh 8 den akşam 9 kadar nasıl vakit geçiyor anlamıyorum... torunlar gelin artık ya:) Kahraman dış posta larak, 3 gündür sivil çıkmaya başladım dışarıya :) Tekirdağ da havalarda ısınmıştı iyice, ilaç gibi geldi. Atarsa 95 başka yok aha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Goarth said: her yerde ki son dedikodu:"izin kullanmayın bayramda erken teskere" bizim alayda felaket böyle bir söylenti olur inşallada olur da gideriz haşatım çıktı... haberci/yazıcı/çavuş/araç komutanı saabh 8 den akşam 9 kadar nasıl vakit geçiyor anlamıyorum... torunlar gelin artık ya:) Askeriyede dönen o tür muhabbetlere inanma öyle bişey olmaz zamanın neyse o gün yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 eylul 17 de yol iznin yoksa, varsa eylul 15 de sabah içtimasından sonra çıkar gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 evci iznine cıkma yıllık izinden takıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Goarth said: her yerde ki son dedikodu:"izin kullanmayın bayramda erken teskere" yok oyle bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ardahan da olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. hoş, mesajlar 7 ay önce yazılmış falan ama bir ihtiyacı olan varsa söyleyebilir. ev - yiyecek vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 zaten 337. celp diye konu var, tavsiyeler oradan verildi. onlar da silah altına alındı herhalde:D nerden bulup denk geldiysen buna, ölü konu bu abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar