Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

333. Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vandan selamlar.... 13 gün nası geçti anlamadım valla darısı kalan 142ye artık :P usta birliğim Çaldıran taburu oldu irana kapı komşusu oldum sdfsd kendinize iyi bakın..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tnkt said:

Vandan selamlar.... 13 gün nası geçti anlamadım valla darısı kalan 142ye artık :P usta birliğim Çaldıran taburu oldu irana kapı komşusu oldum sdfsd kendinize iyi bakın..

Lol karşı jandarmaya gel. Bende ordayım. ahaha
Adamla aramızda bir tek yol varya.
Valla diom bak, gel Jandarmaya da sana bir çay söleyem. Gerçi 3 günüm var burda sen görene kadar gitmiş olurum. sfjşlsdf

görürsende Cumaya kadar gel Vural hoca nerde de çayını içicem de. :D bulurlar beni illaki ehah. :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
izinler iptal hepiniz israile sadsdh

şafak sıkıştırmasın, allah kolaylık versin dedikodular başlar şimdi canınızı sıkmayın bişey çıkmaz
Mesaj tarihi:
her yerde ki son dedikodu:"izin kullanmayın bayramda erken teskere"

bizim alayda felaket böyle bir söylenti olur inşallada olur da gideriz haşatım çıktı...

haberci/yazıcı/çavuş/araç komutanı saabh 8 den akşam 9 kadar nasıl vakit geçiyor anlamıyorum...

torunlar gelin artık ya:)
Mesaj tarihi:
ya şimdi celp melp olayını bilmiyorum da, mayısta teslim oldu bi arkadaşım benim işte. tokatta olan var mı, hava komando bilmemne tugayı mı öyle bi şeydi, yoldaş olun =P
Mesaj tarihi:
Goarth said:

bizim alayda felaket böyle bir söylenti olur inşallada olur da gideriz haşatım çıktı...

haberci/yazıcı/çavuş/araç komutanı saabh 8 den akşam 9 kadar nasıl vakit geçiyor anlamıyorum...

Kahraman dış posta larak, 3 gündür sivil çıkmaya başladım dışarıya :)

Tekirdağ da havalarda ısınmıştı iyice, ilaç gibi geldi.

Atarsa 95 başka yok aha :D
Mesaj tarihi:
Goarth said:

Askeriyede dönen o tür muhabbetlere inanma öyle bişey olmaz zamanın neyse o gün yollarlar.
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...