Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan bayülgen

daylan

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

insanları küçümseyip aklınca ezmeye çalışmak, zahmet edip kendisini arayan izleyicilerini aşağılamak, konuşturmamak, suratlarına telefon kapatmak, dalga geçmek vs.

bayağı mizah anlayışı "kaliteli" gerçekten.komik olduğu savunulabilir ama bu adama kaliteli demek kaliteli insanlara ayıp en baştan.

türkiyede recep ivedige bile kaliteli denildigi cok acik ama bu kapsamda bakarsak okan bayülgen coguna göre cok daha iyi. ben egleniyorum izlerken.

insanlari kücümsemesini övmedim ama genel olarak bakarsak kendisine gayet de mizah anlayisi olan bir adam. bence.
aaaayyy okaaaaaaaaan tarzi karilar ariyo programi, herkesin tvde yapmadigini yapiyor iste. dobra adam. su ana kadar bu tarziyla sevilmis ve tutunabilmis.
aaw kammooon siz one'i hic ezmediniz sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

sipeyskeyk said:

iyi bu adamla yatağa gir o zaman.

Terbiyeli ol biraz. Bir adamı seksi bulmam onunla yatağa girmemi gerektirmez herhalde.

seksi bulduğun insanı niye seksi bulursun ? eğer şartlar müsait olsa onunla SEKS yapma isteğin olabileceği için.ben de sana bir öneri yaptım, stephen ile takılıp takılmamak sana kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

beyazı seksi bulmaz bunlar ama neden çünkü beyaz efendi, kaliteli adam.Saygısızlık terbiyesizlik yapmayan adam.

Aah haya işte, nerde terbiyesiz, itici, ukala, kendini beğenmiş, saygısız herif varsa kızlar hasta.

p.s. istisnalar kaideyi bozmaz, tespitlerim hiçbir kişi veya kurumu hedef almamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

vaniLLe said:

adam o tiple enfes hatunlari götürdü diye bütün bu bok atmalar.

bende de o kadar para olsa bende götürürüm ki yani para yok götürüyorum para var neler olur kim bilir. evet götürüyorum birsürü kız

ayrıca evet.Ben de "götürüyorum" sizin değiminizle kız.Onun kadar popüler olsam param olsa ben de onun götürdüğü kızlardan götürürüm.Bunda gocunacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...