sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 itici olursam beni de beğenirsiniz diye düşündüm olmadı tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 fıkralarla türkiye de devam ediyo ama izleyeninin olduğunu zannetmiyorum gerçi fıkralarda türkiye okan bayülgenden daha komik, ismail türüt de ondan daha seksi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: iyi bu adamla yatağa gir o zaman. Terbiyeli ol biraz. Bir adamı seksi bulmam onunla yatağa girmemi gerektirmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 escape said: Bella said: her topiği,her konuyu,her olayı göğüse getirenlerden iğrenmeye başladım artık. ne iticisiniz ya. olm buda giderse dory gibi!? WTF?! kız kalmıyo lan forumda. düzgün takılın lan! giden gitsin abicim, kurallara aykırı birşey yazıyorsak şikayet butonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: itici olursam beni de beğenirsiniz diye düşündüm olmadı tüh zeki olman lazım ama onun işe yaraması için BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 okan çok kısa . kısa adamın pipisi küçük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeys ne yaptı okan sana annat hadi. yüzüne telefon kapadıysa herkese yapıyo zaten aş artık sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: insanları küçümseyip aklınca ezmeye çalışmak, zahmet edip kendisini arayan izleyicilerini aşağılamak, konuşturmamak, suratlarına telefon kapatmak, dalga geçmek vs. bayağı mizah anlayışı "kaliteli" gerçekten.komik olduğu savunulabilir ama bu adama kaliteli demek kaliteli insanlara ayıp en baştan. türkiyede recep ivedige bile kaliteli denildigi cok acik ama bu kapsamda bakarsak okan bayülgen coguna göre cok daha iyi. ben egleniyorum izlerken. insanlari kücümsemesini övmedim ama genel olarak bakarsak kendisine gayet de mizah anlayisi olan bir adam. bence. aaaayyy okaaaaaaaaan tarzi karilar ariyo programi, herkesin tvde yapmadigini yapiyor iste. dobra adam. su ana kadar bu tarziyla sevilmis ve tutunabilmis. aaw kammooon siz one'i hic ezmediniz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 napae said: sipeyskeyk said: iyi bu adamla yatağa gir o zaman. Terbiyeli ol biraz. Bir adamı seksi bulmam onunla yatağa girmemi gerektirmez herhalde. seksi bulduğun insanı niye seksi bulursun ? eğer şartlar müsait olsa onunla SEKS yapma isteğin olabileceği için.ben de sana bir öneri yaptım, stephen ile takılıp takılmamak sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Werewolf said: sipeyskeyk said: itici olursam beni de beğenirsiniz diye düşündüm olmadı tüh zeki olman lazım ama onun işe yaraması için BA DUM TIS AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH BA DUM TIS.. OF. replerim havada uçuşuyor sana şuanda sakldalskjdaskldklasdkljaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 copry said: sipeys ne yaptı okan sana annat hadi. yüzüne telefon kapadıysa herkese yapıyo zaten aş artık sdfsfs beni kullandı numaramı verdim aramadı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şuan ciddi ciddi okanı tartışıyoruz he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 adam o tiple enfes hatunlari götürdü diye bütün bu bok atmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 beyazı seksi bulmaz bunlar ama neden çünkü beyaz efendi, kaliteli adam.Saygısızlık terbiyesizlik yapmayan adam. Aah haya işte, nerde terbiyesiz, itici, ukala, kendini beğenmiş, saygısız herif varsa kızlar hasta. p.s. istisnalar kaideyi bozmaz, tespitlerim hiçbir kişi veya kurumu hedef almamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 @ nil + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: adam o tiple enfes hatunlari götürdü diye bütün bu bok atmalar. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 elitist falan mı lan bu okan ? anlamayan tiyatroaya gitmesin falan dedi , ciddi dedi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kızlar okanı çok kıskanıyorum çekemiyorum asldaljkdlaskdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: adam o tiple enfes hatunlari götürdü diye bütün bu bok atmalar. bende de o kadar para olsa bende götürürüm ki yani para yok götürüyorum para var neler olur kim bilir. evet götürüyorum birsürü kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Nerden bu genellemeyi yapıyosun yine anlamadım. Beyaz da gayet seksi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vercek cevap bulamayınca götürdüğü kızları kıskanıyo olduk thumbs up lar havada uçuştu canınız sağolsun :D hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 escape said: vaniLLe said: adam o tiple enfes hatunlari götürdü diye bütün bu bok atmalar. bende de o kadar para olsa bende götürürüm ki yani para yok götürüyorum para var neler olur kim bilir. evet götürüyorum birsürü kız ayrıca evet.Ben de "götürüyorum" sizin değiminizle kız.Onun kadar popüler olsam param olsa ben de onun götürdüğü kızlardan götürürüm.Bunda gocunacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Olm vanille sana kimsenin yapmayacağı iyiliği yapmış karşı tarafta olma.Bir yolunu bul aynı tarafa geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahahahahahaha iş başka arkadaşlık başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hadi birazda adriana lima ile marco jaric i tartısın! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar