copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mortal combattt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 escape said: okanın komik olduğunu söyleyen yok herhalde. var. gayet de mizah anlayisi kaliteli bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tipi bi yana okan olmasaydı sanırım reklamlardan bu kadar zevk almazdık.neredeyse her reklamı seslendiriyo adam edik:aklıma geldi yasemin kozanoglu ydu galiba onu öpücegime atı öpsem daha cok zevk alırdım acıklamasını yapan.romantik filmi icin yanlıs hatırlamıyosam.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 insanları küçümseyip aklınca ezmeye çalışmak, zahmet edip kendisini arayan izleyicilerini aşağılamak, konuşturmamak, suratlarına telefon kapatmak, dalga geçmek vs. bayağı mizah anlayışı "kaliteli" gerçekten.komik olduğu savunulabilir ama bu adama kaliteli demek kaliteli insanlara ayıp en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bende çok zeki olduğunu düşünüyordum da şimdi sadece zeki olduğunu düşünüyorum.Hatta o da azalıyor ama işini iyi yapıyor derim hala.Biraz kızdırmaya da başladı.Her tarafı tutuyor her taraftan adam çekmeye çalışıyor.Sistem yanlış diye çakma devrimci ayakları yapıp aydınım ben havalarında geziyor, o sırada piyasa da kim dönüyorsa onu çağırıp ertesi hafta itin götüne sokuyor.Sonra tekrar çağırıp canım cicim diye geçiniyor.Dürzü.Baya kızmışım bu adama farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi dalga geçmek için elinin altında inanılmaz malzeme olan medya arkası kısmında bile güldürmeyi başaramayan birinden bahsediyoruz, ne komiği ya dgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aslında düzende bu galiba! adam bu yüzden boyle yapıyor eski programlarına bakın hep aynı sistem de ve devamda edıyor..insanlar izliyor adam işine senlerdir devam ediyor yani.. esra&ceyda dahami iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 amma kızdınız çirkin adamların da gideri olabiliyomuş deyin mutlu olun geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kızlar harbiden gerizekalı ya 90% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eyv gözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Esra ceyda yı ilk çağırdığında kızlara siz bence göründüğünüz kadar aptal değilsiniz blabla ayakları yaptı sonra ki programlarda her fırsatta kızlara demediğini bırakmadı.Geçenlerde yine çağırdı allah bilir yine hehehe ayy nasılsınıııız diye davranmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben bi disko kralında arkadaşların zoruyla gittim stüdyoya. içerde kimse sigara içemiyo artist orda arkada sigara içiyo. dolaşıyo sigarayla stüdyoda falan. reklam arasında elinde sigara şöle yapın böle yapın diyo. gereksiz. edit:eksik kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şu adamı nasıl seksi bulursunuz ayıptır ya memeniz var sizin.Ünlü eyvallah, parası var eyvallah, zeki bir adam ona da eyvallah.Ama şu adam gelip de AYYY İÇİM ERİYO ÇOK KARİZMATİİİHHKKK :ds:s:s:::):)):) diyen kızlara yazık diyorum başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sexy olması için memesi olması gerekmiyo asdfdsfs ayrıca öldüm bittimlik bi durum da yok zaten kimsede anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 copry said: sexy olması için memesi olması gerekmiyo asdfdsfs ayrıca öldüm bittimlik bi durum da yok zaten kimsede anladığım kadarıyla daylan said: e aşığım.gülüşü beni hasta ediyor yaaaaa evlendi gitti salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben okan bayülgen memesi olsa sexy olurdu demedim yanlış anladın sdlkasldkakld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Zeki erkek seksidir bence. Yoksa yolda görsem dönüp bakmam sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 her topiği,her konuyu,her olayı göğüse getirenlerden iğrenmeye başladım artık. ne iticisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesela keira knightley in de adam gibi memesi yok ama karayip korsanları son filmde bacağını turner ın kafasının dibine koyduğu sahne de o bacak okanın da olsa ... Neyse. Zamanlamam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 iyi bu adamla yatağa gir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: şu adamı nasıl seksi bulursunuz ayıptır ya memeniz var sizin. Şurda ne demek istediğini gerçekten anlamadım Can. dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bella said: her topiği,her konuyu,her olayı göğüse getirenlerden iğrenmeye başladım artık. ne iticisiniz ya. olm buda giderse dory gibi!? WTF?! kız kalmıyo lan forumda. düzgün takılın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yani en nihayetinde iyi kötü çirkin güzel hepiniz bayansınız, bu adamı beğenmeniz ayıp. demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şimdi zevk ve renk meselesi sonucta burda okana kızanlarda eminim ki izliyordur bu adamı suanda burda göründüğü üzere yazanların cogu okana kızıyor her 3 kişiden 2 si kızıyorsa bu adama kim izliyor da bukadar devam ediyor bu adam ?? =) bırakın allasen ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar