Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan bayülgen

daylan

Öne çıkan mesajlar

tipi bi yana okan olmasaydı sanırım reklamlardan bu kadar zevk almazdık.neredeyse her reklamı seslendiriyo adam

edik:aklıma geldi yasemin kozanoglu ydu galiba onu öpücegime atı öpsem daha cok zevk alırdım acıklamasını yapan.romantik filmi icin yanlıs hatırlamıyosam.lol
Sosyal ağlarda paylaş

insanları küçümseyip aklınca ezmeye çalışmak, zahmet edip kendisini arayan izleyicilerini aşağılamak, konuşturmamak, suratlarına telefon kapatmak, dalga geçmek vs.

bayağı mizah anlayışı "kaliteli" gerçekten.komik olduğu savunulabilir ama bu adama kaliteli demek kaliteli insanlara ayıp en baştan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çok zeki olduğunu düşünüyordum da şimdi sadece zeki olduğunu düşünüyorum.Hatta o da azalıyor ama işini iyi yapıyor derim hala.Biraz kızdırmaya da başladı.Her tarafı tutuyor her taraftan adam çekmeye çalışıyor.Sistem yanlış diye çakma devrimci ayakları yapıp aydınım ben havalarında geziyor, o sırada piyasa da kim dönüyorsa onu çağırıp ertesi hafta itin götüne sokuyor.Sonra tekrar çağırıp canım cicim diye geçiniyor.Dürzü.Baya kızmışım bu adama farkettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Esra ceyda yı ilk çağırdığında kızlara siz bence göründüğünüz kadar aptal değilsiniz blabla ayakları yaptı sonra ki programlarda her fırsatta kızlara demediğini bırakmadı.Geçenlerde yine çağırdı allah bilir yine hehehe ayy nasılsınıııız diye davranmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi zevk ve renk meselesi
sonucta burda okana kızanlarda eminim ki izliyordur bu adamı
suanda burda göründüğü üzere yazanların cogu okana kızıyor her 3 kişiden 2 si kızıyorsa bu adama kim izliyor da bukadar devam ediyor bu adam ?? =)
bırakın allasen ya!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...