Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 caiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 reyou said: kopege degil sana bagli bisey o. kopek bu sen ne istersen onu yapar. böyle bir şey var evet. diğer taraftan köpek cinsiyeti köpeğin davranışlarına yansıyor ama bunun senin cinsiyetinle bağlantısı yok bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben kedimin erkek olmasından memnunum mesela balkona dişi kediler gelirse besliyorum falan içeri alıyorum arada ortalıkta dolansınlar diye arkadaş arkadaşın pzvngidir hesabı ama kedim dişi olsaydı camdan bi baksam benimki ile bir pislik sokak kedisi ilişkiye giriyor beynimden vurulmuşa döner ikisinide öldürürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hayvanlı topic ahah biraz dikkat edin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dasaaa said: http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif http://fc06.deviantart.net/fs45/f/2009/166/7/e/FACE_PALM_by_juice97niw.gifahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi sonra paticik ne ya öyle forum mu olur diyenlere cevap veremiyoruz yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 goldenların da gideri var ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hadi yine iyisin çakaaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ehahehasdadhasdarhacx sipeyskeyk said: goldenların da gideri var ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 git türkçe öğren adam gibi başlık aç.Köpek ile sahibi arasında cinsiyet farkı diye açsaydın da gülmeseydik o zaman.Cinsellik lafına değil sana gülüyorum ben daha ziyade, hadi öptüm bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 soulberry said: ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce. ben hala ne sorduğunu anlayamadım. benim dişi boxer'ım var. sor ne istiosan cevaplıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cinsellik : her canlinin üreme ve ürerken haz alma yöntemi. köpeğinle senin aranda bu tarz bir ilişki varsa ve bunu anlatmaya çalıştıysan sözlerimi geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 soulberry said: ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ocak kaç çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: cinsellik : her canlinin üreme ve ürerken haz alma yöntemi. köpeğinle senin aranda bu tarz bir ilişki varsa ve bunu anlatmaya çalıştıysan sözlerimi geri alıyorum. cinsellik sour un soyledigi anlamda kullanılabilir,anneyle cocugu arasındaki cinsellik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 başlığı yanlış açmış olabilirim. hatta yanlış açtım. ama demek istediğimi de net bi şekilde açıklayıp düzelttim. buna rağmen hala başlık üstünden gidiyosan sorun bende değildir demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mokoko said: soulberry said: ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce. ben hala ne sorduğunu anlayamadım. benim dişi boxer'ım var. sor ne istiosan cevaplıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://www.mihav.com/forum/kopekler-genel/kopeklerin-seks-hayati-renklendi-13841/ Sonunda bunu da yaptılar ve köpek sahiplerini büyük bir dertten kurtardılar. Sahiplerinin ayaklarını şişme bir bebek gibi kullanıp tatmin olan köpekler, kendileri için özel olarak üretilen bu seks oyunları sayesinde sahiplerini rahat bırakacaklar. Brezilya'nın Sao Paulo bölgesinde DoggieloveDoll bir firma, "PetSmiling" adını verdiği köpekler için ürettiği sex köpek oyuncağını tanıttı. gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Valla başlığı görünce aklımdan ilk geçen "köpek için sorun olmaz ama senin için ne olur bilemem" oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 /postingonalegendarythread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 örnegin disi bir kopegin erkek sahibiyle veya disi sahibiyle arasındaki iliskinin cinsiyet farkından dogacak farklılıkları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cinsellik, cinsel özelliklerin bütünü demek aslında. hatta sexologlara da cinsellik bilimci filan deniyor. neyse. cinsiyet önemli bir kriter aslında pet seçiminde. karakterlerini ve bakım koşullarını değiştiriyor. düşünmekte çokta haksız değilsin. umarım deneyimli birinden mantıklı bir cevap alabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeysek , arkadaşın başlıkta ne demek istediği gayet belli , bunu ben anladım da senin kafan mı güzel , hap mı aldın , esrar mı çektin ? Kelimeler mananın kılıfıdır bu kadar sorun etmek gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ooo spacecake'e bir atar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar