Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dişi/erkek kopek ile sahip arasındaki durum

soulberry

Öne çıkan mesajlar

ben kedimin erkek olmasından memnunum mesela balkona dişi kediler gelirse besliyorum falan içeri alıyorum arada ortalıkta dolansınlar diye arkadaş arkadaşın pzvngidir hesabı ama kedim dişi olsaydı camdan bi baksam benimki ile bir pislik sokak kedisi ilişkiye giriyor beynimden vurulmuşa döner ikisinide öldürürdüm
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce.

ben hala ne sorduğunu anlayamadım. benim dişi boxer'ım var. sor ne istiosan cevaplıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

soulberry said:

ay/ gün muhabbetinde 31 sayısını duyunca kıs kıs gülen insanlar geldi aklıma nedense. her neyse. merak ettiğim şey açık aslında, fikri olanlar yazarsa okurum güzelce.

ben hala ne sorduğunu anlayamadım. benim dişi boxer'ım var. sor ne istiosan cevaplıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mihav.com/forum/kopekler-genel/kopeklerin-seks-hayati-renklendi-13841/

Sonunda bunu da yaptılar ve köpek sahiplerini büyük bir dertten kurtardılar. Sahiplerinin ayaklarını şişme bir bebek gibi kullanıp tatmin olan köpekler, kendileri için özel olarak üretilen bu seks oyunları sayesinde sahiplerini rahat bırakacaklar.

Brezilya'nın Sao Paulo bölgesinde DoggieloveDoll bir firma, "PetSmiling" adını verdiği köpekler için ürettiği sex köpek oyuncağını tanıttı.

gibi ?
Sosyal ağlarda paylaş

cinsellik, cinsel özelliklerin bütünü demek aslında. hatta sexologlara da cinsellik bilimci filan deniyor. neyse.

cinsiyet önemli bir kriter aslında pet seçiminde. karakterlerini ve bakım koşullarını değiştiriyor. düşünmekte çokta haksız değilsin. umarım deneyimli birinden mantıklı bir cevap alabilrsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...