EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dwarven fortressa benzeyen yani mantık olarak benzeyen(tema farklı olabilir) grafikli oyun varmı bildiğiniz?(eski yeni farketmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bilimum dungeon keeper clone'u işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dungeon keeper goblinlere işkence ettiğimiz oyun diilmiydi hehe örnek versene bi kaç tane güzellerinden ben hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok dungeon keeper, goblin olarak kahramanlara iskence ettiğimiz oyun. dwarf fortress kadar detaylı baska oyun bulamazsın, o kadar özgür olduğun oyunda bulamazsın aramamak lazım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hadi ya. zaten olsa baya popüler olurdu herhalde. yapsalar ya sölesek. ee ne oynasam ben ya. gelişmeli oyun oynayasım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Cuce said: bilimum dungeon keeper clone'u işte Güzel bir alternatifi gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Evil Genius deneyebilirsin, DK klonu. Retro kafalar, evil mastermindına üs yapıp dünyayı ele geçirmeye çalışıyorsun. Konsepti baya eğlenceli ehehe Arada kurar oynarım senelerdir, 4-5 aya gene gelir gazı kurarım muhtemelen. DF'ın detay seviyesinde oyun ben de bulabilmiş değilim henüz, o kadar detaylı Vicky vardır heralde anca ama çok farklı kulvarlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 King's Bounty: Armored Prinsses ı öneririm 2 haftadır oynuyorum 3 kere bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hayır dungeon keeper'da goblin yoktu, ikincisinde goblin vardı, ayrıca ben goblin gibi düşük seviye yaratıklara işkence ediyordum, ölüp hayalet neyin olsunlar bir işe yarasınlar diye. yani evet goblinlere de işkence edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben işkence edilebilen herşeye işkence ediyodum :P goblinin gözünden oynayabiliyoduk onu oynamıştım ben 2 miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2ydi. Ölen tipleri iskelet yapıp ortama neşeyle salabiliyorduk o da güzeldi. Böyle kötü adam oyunlarından daha çok yapılmalı @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ikisindede var o. 1.de iskencede ölürse ghost oluyo, 2. bişi olmuyo ama intel veriyo, veya hero değilse aynı türdeki yaratıkların caısmasını hızlandırıyo. ikisindede iskelet icin hapishanede bekletmek lazı mölsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ilk oyun çok kasıcıydı lan. ikinci oyunu kısmen daha kolaylaştırmışlardı ama ilkinin nostaljisi mükemmeldir ya. hele bazı bölümlerde öküz gibi challengelar oluyor. örneğin bir bölümde kazdığın her yer lav çıkıyordu ve içerden samurai, sprite, monk gibi "alternatif" hero yaratıkları geliyordu. bölümü geçebilmek için oturup hepsini convert etmekle uğraşmıştım, öteki türlü yetmiyordu yaratıklar felan. ne eğlenceliydi o bölüm. bir de secretlar çıkardı sevinirdik... oy oy magic door geldi aklıma, boulder geldi, kabus gibi şeylerdi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar