Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 saç üzerine bir topic açılmış taaaa 2008lerde, hatta 1 yıl sonra up bile edilmiş yanlışlıkla ammavelakin soruya çözüm sağlamadı, şöyle beline kadar saç yapmışlar bi el atsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Çok bir şeye gerek yok; düzgün aralıklarla uçlarından kestir, yıkadıktan sonra veya yıkarken bakım kremi kullan, taramayı ihmal etme. Hepsinden önemlisi sabırlı olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sacının daha hızlı uzamasını istiyorsanız devamlı ıslak tutun cicekler icin kullnılan fısfısları deneyebilirsiniz sacınız uzunsa duzenli olarak yıkayın ve sonra da bir guzel tarayın yıkamaya usenip sapka/bere fln takmayın sonra kepekten kurtulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aynayla bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Uzun saçı görmek için aynaya gerek yok, tutup gözüne sokabilirsin rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bence ucundan falan kestirme, kırık aldırma muhabbetine hiç girme. Berberler sıçıp batırırlar uzun saçtan anlamazlar, kadın kuaförüne gitsen o da tam kadın saçına çevirir iyice batırır. Uzat kafana göre, bakımını falan setler satılıyor onlarla yaparsın güçsüzse saçların. Şapka bere takarsan ters yöne saç dönmesi ve kepek olabilir, takma. Saç dalgalı ise ıslak dolaşması daha havalı olur, ama sinüzit olursun. Bence hiç uzatma, zaten devri geçti herkes kısa takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ha zaten ben napsam modası geçiyor sdf xaty said: Uzun saçı görmek için aynaya gerek yok, tutup gözüne sokabilirsin rahatlıkla. AHUASŞDLASIUHUASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Tatar Ramazan" said: Saç dalgalı ise ıslak dolaşması daha havalı olur, ama sinüzit olursun. Dalgalı benimki, yıkadıktan sonra elidor 7/24 sürüyorum hafif ıslak bırakıyorum baya hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 arkada sıkı toplamaktan kaçın, genlerin de müsaitse şahane dökülüyor saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 katılıyorum. topladıgımda sanki saclarımı acitiyor gibi geliyor. kopartıcakmıs gibi geliyor. belki de bana öle geliyo sadece ama ben de toplamamayı tercih ediyorum cok gerekmedikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ikisi bir arada şampuan ve saç kremi kullanma, saç kremi kullanıyorsan saç diplerine gelmemesine dikkat et.saç fırçası gerekmedikçe kullanma çok kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Tenekeadam said: aynayla bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 7 24 zarar veriyor saça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne açıdan? 3-4 yıldır kullanıyorum, memnunum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 xaty said: Uzun saçı görmek için aynaya gerek yok, tutup gözüne sokabilirsin rahatlıkla. AHAHAH fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aynen 7 24 ü de saç derisine sürmeden uygulayın, saçınızda o varken yatmayın derlerdi.saçım uzunken ben de duymuştum zararlı olduğunu.beslenmesini, nefes almasını falan engelliyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ayrıca uzun saç (tu) hiçbi zaman modası geçmez. bi de kuaförlerde satılan saç serumları var. onlardan kullanabilirsiniz hem güzel kokuyor hem saçı yumuşacık yapıyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aynen, saçın hava almasını engelliyo, daha çok döküyo. kuaförler kullanmayın derler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 7/24'ün kokusuna da bayılıyorum.. Ayrıca zaten saç dibine sürmek için değil bu tabi ki, saça sürüyorsunuz. Bir de abartmadan sürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 7/24 saç döker ya Eğer saçların dalgalı ise Elidor'un "Belirgin Dalgalar" mı ne öyle bir serisi var, onun şampuanı ve saç bakım kremini kullanıyorum ben. Bi de taramak lazım tabii, ben üşeniyorum kalçama kadar uzun oldugu için kendim beceremiyorum zaten, o yuzden dokülüyor. Onun dışında bir bakım da yapmıyorum, saçların güçlü ise bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oha kalçana kadar mı saçların? aman tanrım tam bir kraliçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 O kadarı da fazla değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bella said: oha kalçana kadar mı saçların? aman tanrım tam bir kraliçe. :D Evet, haftaya da kökünden kestireceğim sanırsam. Daha önce de kalçama kadar uzattığım saçları kestirmiştim bir posta. :) Anneme peruk oldular sonra :D Saç üretim merkezi gibiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 O işi yapanlar ve o işin yapıldığı siteler var zaten :D Millet uzatıp uzatıp satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar