Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Ocak 2010 Beşiktaş Olağan Kongresi

calimero

Öne çıkan mesajlar

bütün duyumlar tüp adamın kazandığınıı söylüyor.

ama zaten oy sayısından belli. murat aksu kendisi 7000 civarında oy olursa kaybederim demişti. 7500 oy var aralarında boş ve geçersiz oylarda olacaktır. satılmış insanları ve rantı yenmek çok zordur.

bundan sonra beşiktaşta neler olacak bakacaz. ama demirören adam olmaz. artık hata yapma lüksü olmadığını biliyor diye umutlanacaz ama daha öncede bu defalarca oldu. geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu burada demirören çıkacağı kesin gibiydi zaten, anketi de geyiğine açtım (fener ve gs liler de oy vereceği için) fekat, kongreden tüpçü çıkarsa dondururum beşiktaşlılığımı bu kadar açık ve net. tüpçü başta olduğu sürece de takip etmem, sevinmem, üzülmem. fm de yine beşiktaş ı favourite club olarak seçerim o kadar yani...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi bu yönetimin aldıgı futbolcular gecen sene 2 kupa aldignda ''En büyük BEŞİKTAŞ'' diye bagiriyordunz.. noldu smdi ayni yönetm bu takımı kurdugnda maca gitmem mi oldu ??

birincisi maçlara zaten gideriz izleriz. ikincisi EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ diye bağırmak bir taraftarın en doğal hakkı. yaşasın demirören diye mi bağıralım? ayrıca şampiyonluğu tabii ki kutlayacağız.

applev0dka said:

çifte kupaya sevinmedk derken ? ben cokta sevindm yani..ne başkan umrumda ne kupayi kaldiran futbolcular..

bu mesajını da şimdi gördüm de, iki mesajın arasında neden bir tutarsızlık var? bir de hangi takımlısın onu söylersen?
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi demirören in alacagı garanti gibi görülüyor nedeni nedir anlayamadım.aksuya cemaatci vs vs deniliyor lan zaten memlekette temiz adam yok ki :/

yahu seba da mitçiydi, kulübe mit ajanlarını doldurmadığı sürece problem yok. şu anda olabilecek en kötü durumdayız her açıdan, koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebidir...
Sosyal ağlarda paylaş

abi maca giderkende vardi bu adam takımın basinda, çifte kupa aldiginda da, yanls trasferler yaparkende..10 yıl genel kurul olmasa burda kimse cıkıpta beşiktaşı bırakırm yapmazdi.. Olay baskan futbolcu fln diil,kişinin içindeki beşiktaşlılıktır..Forumdakilerde bunu gösteriyor gercekten...
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan oraya tırnak icnde yazdm farkndaysan en büyk beşiktaş diye.. cunku kmse baskan icn yada futbolcular icn tezahürat yapmadi.. beşiktaş içn yapildi.. kupayi kaldiran beşiktaşti baskan diil..o yüzden dedim ne baskan umrumda ne futbolcular.. kupanin altinda beşiktaş yaziosa gerisi tırt..

Edit: Tekrar okursan bi tutarsizlık yok..Sizn takım şampiyon olurken ile 4-5 ay sonraki davranslarinz arasindaki tutarsizlık gercekten aci ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...