inprc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bütün duyumlar tüp adamın kazandığınıı söylüyor. ama zaten oy sayısından belli. murat aksu kendisi 7000 civarında oy olursa kaybederim demişti. 7500 oy var aralarında boş ve geçersiz oylarda olacaktır. satılmış insanları ve rantı yenmek çok zordur. bundan sonra beşiktaşta neler olacak bakacaz. ama demirören adam olmaz. artık hata yapma lüksü olmadığını biliyor diye umutlanacaz ama daha öncede bu defalarca oldu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 daha sandıklar acilmadi nasl duym bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yahu burada demirören çıkacağı kesin gibiydi zaten, anketi de geyiğine açtım (fener ve gs liler de oy vereceği için) fekat, kongreden tüpçü çıkarsa dondururum beşiktaşlılığımı bu kadar açık ve net. tüpçü başta olduğu sürece de takip etmem, sevinmem, üzülmem. fm de yine beşiktaş ı favourite club olarak seçerim o kadar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi demirören in alacagı garanti gibi görülüyor nedeni nedir anlayamadım.aksuya cemaatci vs vs deniliyor lan zaten memlekette temiz adam yok ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 applev0dka said: abi bu yönetimin aldıgı futbolcular gecen sene 2 kupa aldignda ''En büyük BEŞİKTAŞ'' diye bagiriyordunz.. noldu smdi ayni yönetm bu takımı kurdugnda maca gitmem mi oldu ?? birincisi maçlara zaten gideriz izleriz. ikincisi EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ diye bağırmak bir taraftarın en doğal hakkı. yaşasın demirören diye mi bağıralım? ayrıca şampiyonluğu tabii ki kutlayacağız. applev0dka said: çifte kupaya sevinmedk derken ? ben cokta sevindm yani..ne başkan umrumda ne kupayi kaldiran futbolcular.. bu mesajını da şimdi gördüm de, iki mesajın arasında neden bir tutarsızlık var? bir de hangi takımlısın onu söylersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vivavale said: abi demirören in alacagı garanti gibi görülüyor nedeni nedir anlayamadım.aksuya cemaatci vs vs deniliyor lan zaten memlekette temiz adam yok ki :/ yahu seba da mitçiydi, kulübe mit ajanlarını doldurmadığı sürece problem yok. şu anda olabilecek en kötü durumdayız her açıdan, koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi maca giderkende vardi bu adam takımın basinda, çifte kupa aldiginda da, yanls trasferler yaparkende..10 yıl genel kurul olmasa burda kimse cıkıpta beşiktaşı bırakırm yapmazdi.. Olay baskan futbolcu fln diil,kişinin içindeki beşiktaşlılıktır..Forumdakilerde bunu gösteriyor gercekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mitçi olmakla fetocu olmak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben fark yok dedim ya zaten, teyallaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 batuhan oraya tırnak icnde yazdm farkndaysan en büyk beşiktaş diye.. cunku kmse baskan icn yada futbolcular icn tezahürat yapmadi.. beşiktaş içn yapildi.. kupayi kaldiran beşiktaşti baskan diil..o yüzden dedim ne baskan umrumda ne futbolcular.. kupanin altinda beşiktaş yaziosa gerisi tırt.. Edit: Tekrar okursan bi tutarsizlık yok..Sizn takım şampiyon olurken ile 4-5 ay sonraki davranslarinz arasindaki tutarsizlık gercekten aci ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 valla dediklerinden hiçbirşey anlamadım. neyse klişe bir cümle ile bitireyim: Umarım bu seçim Beşiktaş ve Türk futbolu adına hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hep destek tam destek, demirören yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu fbliler ne kadar da seviyormus tupcuyu oeh azizenin yerine size baskan olsun o zaman nedir bu cosku anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 OOO DEMİRÖREN TEKRAR SÜPER TEBRİKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 AHAHAHAHA TEBRİKLER BESİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zengin ediceğimiz çok klüp var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Satılmış kongre üyeleri, bu adam yolunu buldu ömür boyu inmez oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tebrikler cok iyi secim hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 HAHAHA HELAL BAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gs/FB'liler umarım sizin başınızada aynı bela gelir, rakip bok olsun hep ben şampiyon olayım nasıl bir mantıktır? Gs de bok olsun FB 10 sene şampiyon olsun, madem diğer klüplerin performansları hiç önemli değil, zevkten dört köşe olursunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cry moar. demiroren ftw haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e daha bitmemişki sayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar