Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Ocak 2010 Beşiktaş Olağan Kongresi

calimero

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Darksun said:

7596 kişi oy kullanmış.

20.000 küsür üye var, katılım harbi çok az.

12.000 tanesinin oy kullanma hakkı varmış ama, yani katılım yine iyi bu rakama baktığımızda

Demirören çıktıysa bundan sonra Beşiktaş'ı ne tutarım, ne de tuttururum. Böyle haysiyetsizlik ve şerefsizlik olmaz olsun. Kulübün içine sıçtılar, sıçmaya da devam edecekler nasılsa ...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Demirören çıktıysa bundan sonra Beşiktaş'ı ne tutarım, ne de tuttururum. Böyle haysiyetsizlik ve şerefsizlik olmaz olsun. Kulübün içine sıçtılar, sıçmaya da devam edecekler nasılsa ...

darkrider sadece bir örnek,yani direk ona saldırmıyorum.forzada da bir sürü gencecik Beşiktaşlı aynı durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyoruz, ama en azından kulübü kendi malıymış gibi kullanmaz ve kulübün imkanlarını peşkeş çektirmez (belki)

Nitekim Yıldırım Demirören gelirken da güvenilir adam vs. diyorduk ama beter çıktı. İki adamın yaptıkları karşılaştırıldığında, Serdar Bilgili'ye yaptığımız haksızlık da ortadayken Yıldırım Demirören'e şuan yapılanlar hiçbirşey ...

bu adamın beşiktaş'lılığı vs de yok çünkü, beni seçmezseniz 50 milyon dolarımı ertesi gün alırım diyebilecek kadar düşük bir insan,

ne değişecek? en azından daha iyi bir bjk'li gelecek takımın başına
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

DarKRideR said:

darkrider sadece bir örnek,yani direk ona saldırmıyorum.forzada da bir sürü gencecik Beşiktaşlı aynı durumda.

orada bırakırım başka takım tutarım anlamında dememiştim, ilgi konusunda demiştim evet ama yıldırım demirören seçilirse ciddi anlamda bu takıma karşı, ismine duyduğum sevgi dışında hiçbir şey hissetmeyeceğim ortada

murat aksu'yu istememin tek sebebi dediğim gibi, kötüde olsa kötünün iyisinin seçilmesini istememden ötürüdür
Sosyal ağlarda paylaş

forzada biri çok güzel yazmış.

said:
Yıldırım Demirören seçilince Beşiktaşlılığımı bırakacağım diyen kişiler zaten Beşiktaşlı olamamışlardır.
Aslolan hayattır,hayatta Beşiktaş ! Demedik mi ? Dedik.
Beşiktaş'ı yalnız ölüm gelse bırakırız demedik mi ? Dedik.Hatta öbür dünyamda da aşkım Beşiktaş olur demedik mi dedik.
Şimdi bir başkan yüzünden Beşiktaşlılığımı bırakıyorum diyorlar.
Kongre bittiği andan itibaren Beşiktaş yine bizimdir,tribünlerde tepkiyi koyarız yeri gelince,ama Beşiktaşlılık sizin bahsettiğiniz kadar bir kenara bırakılıp alınacak şey değildir beyler ! Uyanın gaflet uykusundan !
Kanınızın son damlasına kadar savaşın Beşiktaş için.Bir kenara bırakmayın.
Bir kenara bırakıyorsanız Beşiktaşlılığı,zaten sizler Beşiktaşlılık ne demek anlayamamışsınız !
Vay be !
Ne büyük Beşiktaşlıymışsınız.
Utansın bunu diyenler ! Utansın,Optik Başkan yukardan sizi izliyor,kemikleri sızlıyor yattığı yerde.

Bizler de böyle yaparsak,ortalık kurda köpeğe kalır.
Beşiktaşımızı da sahipsiz eller alır götürür.

Tek başıma da kalsam o stadda ölene kadar bağıracağım.
Ve Beşiktaşlılığımı her zaman yanımda taşıyıp,her hafta gideceğim o stada.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

DarKRideR said:

evet varmış hakikatten :)
şaka bir yana bu onların tutumu. benim ilgi alakayı kesmek dediğim, nasıl her maçı takip edip, yazın transfer olacak mı diye her gün haberlere bakıyorsam, artık bunları pek önemsememek. gerçekten klubü mahvettiler artık. eskiden de şampiyon falan olmuyorduk ama adam gibi topçular geliyordu gidiyordu. avrupa'da müthiş işler başarmıyorduk ama en azından uefa'ya falan gidiyorduk, inönüde maç kazanıyorduk. bunlar bitti artık. bu yönetimle de olmuyor demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

o seçilirse tutmam diyerek daha mi beşiktaşlisn sen ondan ?? yönetimi mi tutuyorsun ? futbolcuyu mu ? yoksa armayi mi ? buna karar vermelisn bnce

ilk yazdığımda biraz abartı belirttim farkındayım da üstte ne dedim, kulübün ismine olan sevgim dışında hiçbir şey hissetmem dedim. Armayı seviyorum, armayı gerçekten seven her insan gibi yıldırım demirören'i de bu kulübün başında istemiyorum.

Yıldırım Demirören bu kulübün başında olduğu sürece de eskiden olduğum gibi kulüp hakkında hiçbirşey yapmam, hiçbir şekilde destekte vermem ama içimdeki Beşiktaş sevgisine de karşı gelmem bu kadar basit.

Kusura bakmayın da bu adam bu kulübün başındayken çifte kupa almamıza rağmen sevinemedik. Bu adam taraftarı da bu hale getirdi, kulübü de bu hale getirdi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...