miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Her gs yenilgisi sonrası amirimi arayıp halini hatrını sorardım,kocaeli maçından sonra kocaeli vurmus birde ben vurmayayım dedim,adam sabah arayıp aramaman daha cok koydu,niye aramıyon dedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nileppezdel said: Kasımpşa da ilk galibiyetini bizden almıştı 2 sezon önce sanırım. Olur olur yani, bizimkilerde bir rakibi hafife alma, ortasahadn vursa girer yine yeneriz rahat olalım mentalitesi var Büyük konuşmamak lazım ama o dönemin Kasımpaşa'sı internet sitesinden falan çok gaza getirmişti milleti, Kocaeli zaten toparlanıyordu biraz.Denizlispor iyi hoş takım senelerce ligin üst yarısında bulundu fakat ne futbolcular ne teknik direktör bu motivasyonu sağlayamaz diye düşünüyorum, Adnan Polat sever Denizlispor'u, "Saat kaç?" iddiasının fiyaskoya dönüşmesini engelleyen takım, ciddiye alsınlar rakibi adam olsunlar. Toteme devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 BulletRide said: Reis.. özlüyoruz,üşüyoruz. dön artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 maci radyodan dinleme imkanimiz var mi ? Varsa habgi radyo hangi frekansa girmek lazim,muhtemelen arabadan takip etmem gerekicek de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 102.8 ntv radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Leo Caner Neill Servet Uğur Barış Sarp Elano EMRE ÇOLAK Arda Jo Hakan'ın sakatlığı kötü oldu, Caner'i verimli bölgesinde görmemek adına, Uğur sol bek oynayabilirdi ama Sabri'nin ve Serkan Kurtuluş'un da sakatlığı olunca 2 tane bekimiz kaldı elde malesef.Emre Çolak yerine adam bakıyorum da, çok sakat ve yeni transfer var mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mokoko said: 102.8 ntv radyo cok sagol :) umarim rakibi kucumsemez saglam girisirler de az jo dan gol falan izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 uğuru solda oynatıp neil i sağda oynatabilirdi.emre aşık ta iyileşmiş onuda defansa koyabilirdi.ama genede iyi kadro 70. dk dan sonra dos santos girer diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gs rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 puan(lar) kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zaten 1 puan kaybetmek diye birşey yok cava. heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sdf denizlispor açısından düşündüm=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 arda 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gs nin defansı gene allahlık,adamlar enaz 5-6 gol pozisyonuna girdiler,karsı karsıya kaçan 3 pozisyonu var,ikinci yarıda böyle devam eder ve youla girerse işi zor.Jo nun herhangi bir artısı göremedık nondaya göre,hatta nonda daha iyi yer seçiyordu. yazdıgım anda jo karsı karsıyada berbat vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 jo çok güzel çalım atıp karşı karşıya kaçırdı. onu nonda da kaçırırdı haklısın ama o çalımı nonda atamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ön liberolar allahlık. sarp ve barışın (gol hariç) yaptığı hiçbirşey yok. oraya bir çözüm olmalı. bi de caner acaip adam kaçırıyor arkasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Barıs ön libero oynamıor ki su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 orta saha yol geçen hanı gibi.sarp ın adını her maçta olduğu gibi bu maçtada hiç duymadım,barış desen gene saçma sapan koşuyor sadece bi halta yaradığı yok.transfer sezonu bitene kadar bi ön libero alsak güzel olur.yoksa sezon sonuna kadar kalpten gideriz. birde emre çolak daha tam hazır değil biraz daha pişmesi lazım çok gereksiz topları harcadı.hele az adamla yakaladığımız bir pozisyonda 30-35m uzaktan vurmasa gol bile bulabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Neill süper değil ama bence defansın suan en saglam adamı,caner hucumda iyi ama arkaya adam kaçırdıgından arkasına cıkmıycak adam ıstıyor.Sarp bu takımın oyuncusu değil bence,sercan yerine ortaya adam baksın haldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence neil çok iyi ama dediğim gibi orta sahamız çok çok kötü.bu kadar pozisyon vermemizin sebebi defans değil orta sahanın salaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 golllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 1-1 engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 pöf denizli gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 youla girsin denizli daha atar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 defans değil ya ortasahanın ortasından geliyorlar çok rahat mustafa sarp kaldıramıyor orayı, francoyuda gönderip yerine adam alsalardı keşke, yediği golü ben çıkarırdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar