Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Galatasaray 31.01.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Kasımpşa da ilk galibiyetini bizden almıştı 2 sezon önce sanırım. Olur olur yani, bizimkilerde bir rakibi hafife alma, ortasahadn vursa girer yine yeneriz rahat olalım mentalitesi var

Büyük konuşmamak lazım ama o dönemin Kasımpaşa'sı internet sitesinden falan çok gaza getirmişti milleti, Kocaeli zaten toparlanıyordu biraz.Denizlispor iyi hoş takım senelerce ligin üst yarısında bulundu fakat ne futbolcular ne teknik direktör bu motivasyonu sağlayamaz diye düşünüyorum, Adnan Polat sever Denizlispor'u, "Saat kaç?" iddiasının fiyaskoya dönüşmesini engelleyen takım, ciddiye alsınlar rakibi adam olsunlar.

Toteme devam
Sosyal ağlarda paylaş

Leo
Caner
Neill
Servet
Uğur
Barış
Sarp
Elano
EMRE ÇOLAK
Arda
Jo

Hakan'ın sakatlığı kötü oldu, Caner'i verimli bölgesinde görmemek adına, Uğur sol bek oynayabilirdi ama Sabri'nin ve Serkan Kurtuluş'un da sakatlığı olunca 2 tane bekimiz kaldı elde malesef.Emre Çolak yerine adam bakıyorum da, çok sakat ve yeni transfer var mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs nin defansı gene allahlık,adamlar enaz 5-6 gol pozisyonuna girdiler,karsı karsıya kaçan 3 pozisyonu var,ikinci yarıda böyle devam eder ve youla girerse işi zor.Jo nun herhangi bir artısı göremedık nondaya göre,hatta nonda daha iyi yer seçiyordu.
yazdıgım anda jo karsı karsıyada berbat vurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

orta saha yol geçen hanı gibi.sarp ın adını her maçta olduğu gibi bu maçtada hiç duymadım,barış desen gene saçma sapan koşuyor sadece bi halta yaradığı yok.transfer sezonu bitene kadar bi ön libero alsak güzel olur.yoksa sezon sonuna kadar kalpten gideriz.

birde emre çolak daha tam hazır değil biraz daha pişmesi lazım çok gereksiz topları harcadı.hele az adamla yakaladığımız bir pozisyonda 30-35m uzaktan vurmasa gol bile bulabilirdik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...