Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devletin elemaninin bir kac dakikalik bedeli 2000+ lira.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

şikayet etmek lazım böyle olayları yoksa çok yapmaya devam ederler

Söylediğin teknik olarak doğru olsa da pratikte şikayetlerin fazla bir etkisi olmuyor. Ben şikayet eymeyi bırakıp bozulması muhtemel olan eşyaları özel prizlere ve kesintisiz güç kaynaklarına bağlmaya başladım. Toplu halde bir şikayet hareketi olmadığı sürece yada devlet kurumlarında kaliteyi yükseltmediği sürece böylesi daha sağlıklı.
Mesaj tarihi:
sayfaları okumadım söylenmiş olabilir, dava edip alabiliyorsun bedelini

kuzenimin evine olmuştu, televizyon ve buzdolabının aynı modelini mi aldılar, yoksa ücretini mi vermişlerdi hatırlamıyorum ama, maddi hasarı karşılıyorlar

datalar için sinir krizi geçirilirmiş ama
Mesaj tarihi:
ucuzundan bir ups alıp rahat olmak en mantıklısı burada. ben 100 lira civarı bi tane aldım tunçmatik. elektrikler kesildikten sonra en fazla 5 dk falan dayanıyor ama lcd tv ps3 laptop anfi falan hep ona takılı içim rahat en azından.

geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun ya, elektrik idaresine dilekçe yaz bence üşenme, sonra da git takip et ne oldu benim şikayetim diye, eğer sizin semte gelen elektrik idaresi çalışanlarının kim olduğunu tespit ettirebilirsen şahıslar adına da şikayetçi olabilirsin.
Mesaj tarihi:
elektrik kesintilerine sayisiz sey kaybettim. Artik evimdeki her priz sigortali ve anahtarli. Kullanmadigimda prizdeki elektrigi de kesiyorum. Bilgisayarimda 2 ayri UPS ile korunuyor. Tabii canim elektrik teknisyeni kardeslerim UPSlerden birinin sigortasini da yakmayi basardi :)
Mesaj tarihi:
selam, şimdiye kadar bir harddisk, bir kasa ağ kartı hariç komple çöpe gitti, kilolarca akvaryum balığı aynen(el kadar ciklet, bilen bilir), bir sefer buzdolabı bozuldu, böyle geyiği açılınca uzun uzun anlatıyodum da liste gitmiş artık aklımdan. oluyor böyle şeyler.
Mesaj tarihi:
Tey tey tey
İşyerinde en az ayda 1 elektrikler gidip geliyor 1-2 gün boyunca.
Üretim kaybını önlemek için jeneratörle yürüyorsun, onun bedeli onbinlerce dolar.
Mesaj tarihi:
"Golden Virginia" said:

gören tek türkiyede oluyor sanıcak :D

Sadece Türkiye'de oluyo mu dedim ?

Türkiye'de kullanmak şart dedim.

Biraz sınırları zorlayarak okumaya çalışırsan başarıcaksın.
Mesaj tarihi:
iki saat içersinde on kez filan elektrik gitti geldi herhalde. 3 saniye için kesilip duruyor. bütün aletleri çektik prizden, gittim astoria ya bi tane tunçmatik aldım. modem her seferinde reset atıp on dakka interneti kesiyor. geçen kar yağışında modemin birini mefta ettim zaten bu şekilde. umarım bi çözüm olur tunçmatik.
  • Yeni Oluştur...