di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Az once gerzek oglu gerzegin, serefsiz evladinin, onun bunun cocugunun onde gideni elektrikleri 3-4 kere kesip tekrar verdi ve bunlardan bi tanesi anlik olurken bir digeri ise acilan aletlerin kendisini boot edemeyecekleri kadar kisa surede gerceklesti. Bilgisayarim, televizyonum ve bir kac elektronik cihazim daha bozulmus gibi gorunuyor. Dahasi buyuk ihtimalle bana cok lazim datalarim da harici disk ile birlikte uctu. Olayin tek sebebi bu -artik onarim midir bakim midir nedir bilinmez- isi yapan dingilin salteri indirdigi gibi geri kaldirmasindan kaynakli. Eh be okuz oglu okuz, eh be manda kafali. Hic mi kafan basmiyor ? Hic mi acimiyorsunuz milletin evindeki cihaza alete. Gidip sikayet edeyim deseem kimi kime sikayet ediyorum ? Dava acayim deseem kime nasil laf anlatacaksin ki hakkini arayacaksin ? Allah bin turlu belanizi versin.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Geçmiş olsun aynı dertten müzdaribim.Uydu cihazım bozuldu ve pc monitörümde dün elektriklerin gidip gelmesinden beri arıza çıkartıyor.Bin türlü versin.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hmm. bozulan eşyaları eğer ev için sigortan varsa kurtarabilirsin de hard diskin içindeki veriler yalan olur.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 türkiye şartlarında bence bilgisayarlar bütünleşik ups ile gelmeli
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kesinlikle iğrenç bi durum ya, aynı durumu 2 kere yaşamışlığım var da 1 adet buzdolabıyla kurtarmıştık neyseki
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 çooook geçmiş olsun gerçekten.sigortaların çoğu bu durumda karşılamıyor diye biliyorum ben ama yanılıyor olabilirim
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bunun bir benzerini geçen yıl bizim apartmandaki bir dükkan kiracısı sayesinde yaşamıştık. adam elektrik faturasını ödeyememiş mi ne olmuş dükkana kaçak elektrik çekeyim derken sen kalk bütün sigorta konsolunu(?) tutuştur apartmanın, bildiğin yangın çıktı işte sonra. çok acayipti ama böyle ışıklar gidip geldi falan böyle bam güm sesler geliyor falan evdeki tüm elektrikli aletler kafayı yedi prizlerden kıvılcımlar çıkıyor falan. koşup şalterleri indiriverdim gecenin bi yarısında, noooluyor ulan diyip kapıyı açmamla beraber içeri bi duman doldu zaten, zor attık dışarı kendimizi. herifi apartmandaki 10-15 kişi tarafından linç edilmekten son anda kurtarmıştık. sonuç olarak şalteri indirdiğim için gözle görülür bir zarar olmamıştı ama ev 1 hafta duman koktu falan, apartmanın bütün sigortaları elektrik sistemi babayı yedi hepsi baştan yapıldı bu sürede elektriksiz kaldık tabii. şalteri indirmeyen komşuların evlerinde bilmemkaç milyarlık hasarlar falan zaten adam hapse mi girdi ne oldu bilmiyorum, gerçi dükkanı hala duruyor.
towncrier Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 selam di. sende kesin büyü var demek için girmiştim. geçmiş olsun.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şerefsizler hep yapıyolar aynı şeyi . Ben kasti olduğunu düşünüyorum
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 poliçe hazırlanırken genelde seri basım yapıldığı için cümleler, kelimeler önem kazanıyor.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ankara dimi ? bugün öyleymiş orası çünkü. benim arkadaşın da bilgisayarının fanı gitmiş. anlamamış bana sordu biraz daha muhabbet açılınca elektrik durumundan olduğu ortaya çıktı. çocukta takıntılı gerçi kafasının dikine gidecek gibi şikayette bulunucam demişti. sigorta işinden konuştuk aradı sigortasını böyle durumlarda biz birşey yapamıyoruz şikayette bulunmanız gerekli demiş. eğer dikliğini yaparsa uğraşır konuyla.
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 geçmiş olsun, ben de ankara mı diyecektim 3-4 saat oldu gerçi, 3-4 kez paso voltaj/5-10 dakikalığına elektrik gitti geldi
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yok hayir, Istanbul Goztepe'deyim. Olay elektriklerin kesilmesi degil. Kesilsin. Arizadir bakimdir olan seyler. Hatta Istanbul diger sehirlere gore cok cok iyi elektrik altyapisi konusunda fakat; O elektrigi kesip, tekrar veren mekanizmayi yeni gelinin elindeki sey misali kullanmak nedir ? Hayir en cok kudurdugum ne biliyor musunuz ? Kalkip basima boyle bisey geldi, nedir bu sacmalik diyebilecegim bir makamin olmamasi. Derdimi anlatabilsem ve ise yarayacagini bilsem oldu bi kere oldu iki kere diye kafami sallar gecerim.
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Olay üstüne bakındım değişik mahkeme kararları var tüketici lehine. Gidin tüketici davalarına bakan bir avukata başvurun, eğer birşey yapılmasını istiyorsanız. Eğer kazanırsanız avukat masraflarıyla beraber geri alırsınız.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kazanamazsan da karşı taraftarın avukat masrafıyla birlikte giden elektroniklerin üstüne kapak oluyor ama
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Prizi sigortali alan aklimi seveyim diyorum su anda. TV, ses sistemi, receiver, ps3 saglam sanirim. ps3 de benim degil odunc almistim kuzenimden.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu kurumlar artık özel olduğu için tüketici mahkemesi ve tüketici heyeti tarafından hızlıca çözümlenebilir sanırım bu olay. bi danışsan iyi olur.
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Danisayim tabiki danismasina da hafta ici belli zamanlarda belli yerlere gitmek/bulunmak gibi zorluklari yok mu bu islerin ? Isyerim Gebze'de benim. Istanbul'da biseyin pesinde kosmak pek mumkun degil benim icin. HDD'yi de kurtardim sanirim. I luv linux diyorum bunun icin de ayrica. Kasanin da sadece sigortasinin hasarli oldugunu umut ediyorum.
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 geçmiş olsun ama editleyebiliosan editle o postları banhammer gelmesin :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 beyler bu durumda zarar görmemek için ne yapmak gerekir bilenler bir yazsa da bilsek
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gece yarisi aklin gitsin istemiyosan UPS + Sigortali priz en guzeli. Bir de harici HDD kutulari cok cabuk bozuluyor. Mumkun mertebe kapali tutmanizda fayda var.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bunların mentalitesine göre gece 2'de 3'de elektrik kullanmasak da olur. Yazın hele haftada en aşağı iki gece olan birşey bu. O voltaj oynamaları yüzünden ekran kartım bozulmuştu, neyse ki garanti karşıladı.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben de dersimi aldım, ups kullanıyorum. ama onun da ömrü doldu sanırım, bir ara yenilemem gerekecek herhalde. çok feci voltaj oynamaları ve kesintiler.
Brook Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Türkiyede Ups olmadan yaşanamayacağının bi kanıtı sanırım..
Öne çıkan mesajlar