Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mirluin said: poleturner abanmaya pek gerek yok yani öylemi yani ordunun amacına göre bence hala pikemen > swordsmen ama bazı ordulara swordsmen eklemeyide düşünüyorum HP leri fulleyince işe yarıyolar victormature said: Lord_Argos said: İrlanda bizim oldu artık RAK (Royal Army of Kilkenny) ile irtibata geç :D nasıl geçicem irtibata ? bide world2 değil mi? senin nick ne hocam ? world 1 deyiz. Mathera oyun içi nickim bana mesaj atarsan yardımcı olurum ben. Mirluin said: bide köyü convert edince natural defence: high falan var onlar neci? edit: burda okuduğuma göre defans olarak tırto taşlar geliyomuş kalenin bazı yerlerine, daha çok dezavantaj oluyomuş o yüzden düzeltilene kadar en iyisi hiç bulaşmamak :p bi faydasını görmedim vallahi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 World 2 de haritanın en doğusu Norfolk'tayım. İsmim aynı. Birileri mesaj atsın, sıkıldım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ordunun amacından kasıt hangi amaçta pikeman iyi oluyo (günler sonra herşeyime cevap oh bea sağol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kajo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 server 3 açılmış almanya haritası giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Oynarsanız kim hangi bölgede oynayacak yazın da bu kez sizin yakınlarınızda başlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hoşuma gitti ya bu, yazın kesin oynarım adam gibi. ben şeyi sorucam ya, daha rank 9'um yeni köy alamadım henüz. sebzedir ekmektir açtım hepsini, yemeği x4 veriyorum ama ambarda yine peynir ve elma birikiyo. yok mudur bi yolu şu herifler bunları yese de ekmekle sebzeleri satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 şimdilik bundan şu kadar yiyin bunları hiç yemeyin satıcam gibi ayarlar yok oyunun forumlarındada istiyolardı öyle bişeyler ama ilerde gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hmm tamam, o zaman ufaktan ete geçeyim ben. et ve peynir yedirecem bol bol. bi de ben şu din olayına sadece 1 rp verdim onda da iki haç diktim uzağa bi yere 80 faith point mi ne yaptı bikaç gündür, bi işe yarıyolar mı bu puanlar sonra yoksa boş işlerle mi uğraşıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 o din olaylarını kendim hiç bilmiyorum ama şurdan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Din puanı ile şehrine belli bir süre saldırmazlık atabiliyorsun aynı şekilde başkasının şehrinede atabiliyorsun ayrıca saldırmazlık atmamış birine atıp onun da din puanını kullanıp saldırmazlık atmasını engelleyebilirsin. Faction savaşlarında daha çok işe yarıyor. Onun haricinde daha fazla sebze ve et yeri yerleştirirsen elinde birikme imkanın olur. Bende Viscount'um ama pek oynayamıyorum, alıcı varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben de bıraktım geçen ay, 7 köye filan ulaştıktan sonra sadece ai saldırılarının neden olduğu hasarı tekrar tekrar tamir etmek bayıyor bir yerden sonra. hani tanıdıklarla beraber ortak bir grup kurmaya izin verse gene neyse ama o da olmayınca hergün belli bir vakti çöpe atıyormuş gibi hissediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oyunlar cope atilan vakitlerin bir butunu degilmidir sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 "gibi hissediyorum" diyorum, öyle hissettirmesinin nedeniyse eğlendirmemesi. :) çöpe atılmış düşünmedim doğrusu oyun oynadığım zamanları, güzel vakit geçirttiklerini düşündüğüm sürece. e hayatta çalışmaya etmeye katlanmanın nedeni güzel zaman geçireceğimiz zamanları düşünmekse, daha ne? 7 köyün duvarını günde iki defa baştan inşa etmek iş gibi geliyor bir yerden sonra sadece. oyunlarda çöpe atılmış zaman olarak göreceğim belli şeyler var: - grind - farm - dkp biriktirme - anlamsızca tekrarlayan, eğlendirmeden fare tıktıklatan mekanikler yanlış anlaşılmasın yani kimseyi soğutmak değil maksadım, belki de ben kafama göre faction bulamadım diye. girdiğim iki tanesi yıkıldı, üçüncüsü de faction ha var ha yok belli değildi. e buradan eş dostla da bir araya gelemiyoruz. sosyal ortam oluşturmaya çalışılan bir oyunda büyük yanlış olmuş bence rastgele başlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Yurtta sulh, Cihanda sulh. İkinci köyümü yeni aldım aynı parish'ten altınla. "Plains" arazi seçip peynir-ekmek üretiyorum. Parish'ten gelmese de arazi bonusu geliyor peynir-ekmeğe. Zaten ilk köyün gelişimi çok yavaşladı. Odundu, taştı, demirdi ilk köyden akıtıyorum oraya. Bayağı hızlı gelişiyor. Ben kimseyle savaşmasamda sevdim köy(leri) yönetmeyi. İlerde bir kaç tane daha alınca bunaltır mı bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victormature Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 monk ürettim ama ne işe yarıyor bilmiyorum tam olarak :)-D köyümde hastalık var mesela bunları monklar gideriyor sanırım ama nasıl yapacağım bilgi verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Of sonunda oyundan banlandım. Oyunu 8 aydır falan oynuyodum. Prens oldum kurduğum faction oyunun en aktif ve güçlü 2-3 factionundan biri haline getirdim puan sıralamasında ilk 10 a soktum. House 17'nin kurulmasında başı çeken 2-3 liderden biriydim. İlk kurduğumuzda İrlanda'da 2 county yönetirken yaptığımız savaşlarla bütün İrlanda'yı ele geçirdik house marshall'ımızı İrlanda'nın yeni kralı yaptık bende kralın en güvendiği kişilerden biri olarak Ulster'in valisi oldum. Daha sonra oyunun monotanlaşması sıkıcı hale gelmesi artık çok daha büyük politik yükümlülükler altına girdiğimizden dolayı bütün görevlerimi bırakarak yanıma aldığım 3-5 arkdaşımla yeni bi faction kurup koca bir house a savaş açtık ve savaştı kazanıyoken kral bana tekrar geri gelin house hep beraber savaşalım çağrısı yaptı kabul ettik ve tekrar house'umuza girdik savaştık ettik İngiltere'ye Galler'e gittik vs vs vs. Şunu söyleyebilirimki bu kadar şeyden sonra oyunun resmen bi celebritysi haline geldikten sonra adamlar beni ve baya bi insanı yoktan sebeplerle oyundan banlamaya başladılar dün gece oyunda moderatör olan bi oyuncunun 4 köyünü bi anda sildik/ele geçirdik ve bu sabah girdiğimizde en az 10 kişi oyundan banlandığımızı gördük. Kısacası diyeceğim şudurki bu oyuna para harcamanadan oynamadan önce 2 kez düşünün. Gidin Age of Empires Online falan oynayın bu oyundan adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Multi account sebebiyle mi banlandin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 account sharing diyor. H19 ile savaşa başlamamızla başladı zaten herşey şifrelerimizi değiştirmeye accountlarımızı incelemeye başladılar resmen bi sindirme baskı kurma politikası uyguluyor adamlar. supporttan kanıt gösterin diyoruz gösteremiyolar chatte nolduğunu soranları banlıyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 browser oyununda bile drama çıkarttık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 666 mighty buuhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 browser oyunu değil abi bildiğin düz oyun işte :) ya neyse zaten başlayıp bırakıp duruyodum sırf etrafımdaki insanların zoruyla oynamaya devam ediyodum bahane oldu banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 taht oyunları abi işte.almıslar kelleni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 William Wallace gibi isyan edip alaydın yakaydın köylerini, kalelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ya oyundan banlamasalar zaten alıyoduk aşşa çokta keyifli savaş oluyodu yani irlanda versus galler, iskoçya ve ingiltere oyundaki 2 büyük house olarak savaşıyoduk böyle adeta bir game of thrones du yani Eddark Stark gibi oldu sonum ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 World 2'de oyunu birakan bir arkadasimin accountundan ordu yollayip birkac Globo koyunu yiktim. Globo'nun bir adami(Lunks) arkadasin accountuna uyari maili atti, bir gun sonra da o account banlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar