Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Iyi de burada mesele senin surekli olarak research yapip yapmaman. Digelim ki sen 33 saatlik researchu 24 saatte bitiriyorsan ama research puanin kalmadigi icin ondan sonraki 9 saatte hicbir research yapamiyorsan hizli olmanin pek bir anlami kalmiyor. Mesela ben su anda viscount rankindeyim ve durmadan research yapacak kadar puanim birikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mesele o işte, yeterli honor gelmiyor viscount'ta artık her gün rank atlamak için. bütün köyleri honor için maksimize etmiş olsanız bile 2-3 gün sürer rahat. research 24 saat bile sürse değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 eğer doğru oynanırsa yetiyor gerçekten. factionımda otto the gr8 diye bi eleman var bakın oyundan şuan adamın 26 puanı birikmiş durumda o kadar hızlı rank atlıyo marquis şuan haftaya duke olucak. eğer iyi weapon productionınız varsa AI castle ları düzenli olarak indirirseniz köylerinizde iyiyse viscountken bi gunde 2 rank atlamak bile mümkün. o eleman yanılmıyorsam 4 yada 5 günde viscounttan earl'e geçti ben o eleman kadar iyi değilim kendisi bütün alfa ları oynamış vs ben betada başladım 3 ay önce falan şuan viscount'um ve AI castle lara karşı iyi iş çıkarırsam hergün 1 rank atlayabiliyorum ha 3 günde atladığımda oldu 2 gündede keşke matematik verseydim şuan H16 bize H17 ye savaş açtı. eğer matematik vermiş olsaydım şuan interdict'im olucaktı ama 2 günü var daha. matematik benim için böyle bi fark yaratıcaktı mesela. tek pig castledan 100k nın üzerinde honour aldı dün yanlış hatırlamıyosam o civarlarda bişey işte :) isteyene raporları yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kaç kişi o hızda atlayacak ki rank şuradan, ben 3 günde bir atladığım halde 600-700'lere demir attım neredeyse 1 aydır rank bakımından. ortalama benden hızlı olsa devamlı düşüyor olmam gerek. o kadar pro oynayan adam zaten bu başlığın tavsiyesine muhtaç değildir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bir faction liderinin dramı: Anelor: *abi kilkennynin rengi *yeşil işte A.I.P.: *oha abi düpe düz kahve şakacımısın *renk körü olmadım henüz Anelor: *carlow ne renk *kırmızı mı A.I.P.: *kırmızı Anelor: *anaa *ben renk körüyüm lan harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahaha factionda casus var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 KIMIL ZARARLILARI patiden mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 onlar öyle elemanlar ya türk facebooktaki Stronghold Kingdoms Türkiye sayfasını kuran elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pig castle 140k falan gordum tabi hafızam benı yanlıtmıyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 var evet 140k civarı. wolf lar çok leş ama ya hem ayı gibi güçlü hem adam gibi honour vermiyo tam bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Oh be fantazi olsun diye farming kastım, her köyümde, et,peynir,sebze,ekmek ve elma üretimim var ve x4 rationda +70 bonus geliyor. Artık huzur içinde öelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Kımıl Zararlılarını birkaç arkadaşımla birlikte kurduk. Gelmek isteyen olursa kabul ederiz. Türkler var sadece. Oyle çok büyük bir amacımız yok. Sağa sola salça oluyoruz şu anda o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 beyler H19 da olan var mı aranızda bişi sorcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 turbo kardı filan mı var yahu, adamın biri benim %500 hızlandırılmış ordumun iki katı hızda gidiyor bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ordulari 3 kat hizla goturen kartlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Şimdi bir sorum olacak kaleyi güçlendiriyorum da yalnız artık asker üretemiyordum ve kaleye koyamıyordum. Şimdi sanırım 2 cap var biri army size diğeri guard size bunları en kolay arttırmanın yolu nedir? 1 adet guard house yaptım fakat oradan 10 asker geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bir de şimdi great tower diktim ve üstüne archer koyuyorum diyelim. kuleye archer koyarken kulenin duvarının(burçlarının) üstüne de archer koyuyorum bu bir sorun yaratır mı? Yani archerlar kuleden aldıkları defense pointi kaybeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 her guardhouse 10 asker, düzinelerce dikeceksin. tower tile üstüne gelen her archer alıyor bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 xieon said: Bir de şimdi great tower diktim ve üstüne archer koyuyorum diyelim. kuleye archer koyarken kulenin duvarının(burçlarının) üstüne de archer koyuyorum bu bir sorun yaratır mı? Yani archerlar kuleden aldıkları defense pointi kaybeder mi? defans ve menzil bonuslarından faydalanamıyorsun o durumda bildiğim kadarıyla. menzilden eminim, defans konusu gözleme dayalı olduğu için biraz tartışmalı ama kanaatim o yönde. burçlara dizilen okçular çok zayiat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sam said: birisi TURKIYE CUMHURIYETI kurup bırakmış 0 puanda lol, ne insanlar var. o çağda cumhuriyet süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi ransank ne kadar keyifli bişeydir ya ahaha karşındakini sindirmek için inanılmaz bi silah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Diplomacy kastım bir hayrını görürüm umarım ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hijackk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya ben steward oldum parishte daha önce steward olan var mı ne yapmalıyım tam bilmiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 2. serverda 7 günde nasıl 3 köy, 15k puan ve squire ünvanı alabildi insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Kart kullanarak. Kartlara ilave olarak en hizli ilerleme yontemi en bastan kurt ve haydut inlerine saldirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar