huun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne yaparsanız yapın ama sakın balık işine girmeyin. 1 nokta kaldı araştırılmadık ve şu an 14 tane balıkçı var 110 nüfuslu köyde, daha 1 kere bile 1 tane balık görmedim ambarda. buglı mıdır nedir anlamadım. pazarda iyi para ettiğini görünce ikinci köyü river yapmıştım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Norak said: disease olan bi parishle ticaret yapınca hastalığı yanımızda taşıyoruz sanırım? fareler geliyor, tüm çevre parishleri hasta ettim sanırım ben.. "o_O" neyse çaktırma bari.. hı? nolmuş? yok yav, ticaretle alakasi yok onun bildigim kadariyla. disease arttikca yayilma hizi da artiyor. mesela 15-20 disease varsa atiyroum gunde 1 fare cikip baska parishe gidiyorken, 50-60 disease asamasinda 3 fare cikiyor gibi o yuzden cevre parishlerdeki diseaseleri iyilestirmek herkese faydali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 allaha şükür bizim parişe fare fln hiç uğramadı şimdiye kadar :D benim pek anlayamadığım bu yeni sistem nedir house glory vb? savaş fln olsun artık biraz aksiyon lazım oyuna ^^ birde oynayan arkadaşlar nerelerdesiniz ? hangi şehirde ? Türkler olarak hiç birlik beraberlik kuramadık oysaki Türk oyuncu çok var oyunda ben thlw1 house 1 deyim oyundaki nickim M1RZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birisi TURKIYE CUMHURIYETI kurup bırakmış 0 puanda lol, ne insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bizim oralarda bi hareketlenmeler olmuş ama neeeaölüyor anlamadım http://img713.imageshack.us/img713/5849/wohz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birisi vassalına asker gönderiyor savaş değil yani ama sanırım teker teker yollamış askerleri artisik olsun diyemidir nedir artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hijackk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arkadaşlar merhaba, ben oyuna yeni başladım yalnız şu kart ve crown olayını anlamadım. Kartları nasıl geliyor bi de crown nedir ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Kartlar belirli periyotlarda geliyor. Harita ekranında görürsün zaten ne kadar zaman kaldığını. Sol üst tarafta. Crown ise gerçek para ile satın alınan oyun parası diye düşünebilirsin. Bununla kart satın alabilir veya premium satın alabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 millet bizim faction büyük savaş hazırlıklarına başladı .. thlw1 thlw2 thlw3 olmak üzere 3 gruba ayrıldık. savaşçılar-- destekçiler(silah kaya vb.)--birde yönetim kadrosu (savaş stratejisi ve monk vb gönderimi) olmak üzere 3 factiona bölündk.. dil konusundada tercümanlar sağolsun anlaşmaya çalışıyoruz bi karışıklık yok ..yeni sistemde sağlam savaşlar olucak gibime geliyor hadi hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ne renksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bayrağının rengi ve sembolünden dolayı house-1 deyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 olmayanlar casit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hijackk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 NeroWarden said: Kartlar belirli periyotlarda geliyor. Harita ekranında görürsün zaten ne kadar zaman kaldığını. Sol üst tarafta. Crown ise gerçek para ile satın alınan oyun parası diye düşünebilirsin. Bununla kart satın alabilir veya premium satın alabiliyosun. o zaman eğer satın almazsan haftalık en fazla 3 kart geliyor di mi? Çünkü anladığım kadarıyla dörde geçmek için crown almak gerekiyor. bir de wheat tarlasının çıkması için özel yapmam gereken birşey mi var? plough u 3 yaptım ekonomi bolumunde de toplam 10 research yaptım hala çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Yeterli ranke ulasmadigin icin wheat production researchu acilmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ben de oyuna bugün başladım direkt olarak world 1 de irladanın alt taraflarında başlattı oyun. Şimdi artık ben hep bu bölge üzerinden mi oynayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warteacher Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 KIMIL cılar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benim işim bitti. sabah kalktığımda 2 köy gitmişti, 3. de şu aralar gitmek üzere. ne zaman sıfırlanacak oyun, var mı bir bilgi bunla ilgili? yoksa mevcut haritada sıfırdan başlamanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oyun sıfırlanıcak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 eninde sonuda bitecek oyun ama ne zaman ya da ne olunca bitecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sıfırlanmayacağını söylediler, neden reset atılsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oyunun bir amacı falan yok mu yani? öyle keko gibi insanlar birbirine saldırıp duracak mı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok sıfırlanmayacak oyun beta bittiğinde aynen devam edecek, lakin ben sıkıldım ehe 3 gündür girmedim, şu rift beta açılsın dahada girmeyebilirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 araştırmalar falan duruyormuş ya, en azından o iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 xieon said: Ben de oyuna bugün başladım direkt olarak world 1 de irladanın alt taraflarında başlattı oyun. Şimdi artık ben hep bu bölge üzerinden mi oynayacağım? irlandada tam olarak nerdesin? rankim Viscount istersen seni vassal yapabilirim ve factionuma alabilirim page olduğunda. huun eğer irlandada tekrar başlarsan aynıları senin içinde geçerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Millstreetin hemen sol üstündeyim Parish: Millstreet Counties: Cork Provinces: Killarnay/Munster Countries: Dublin/Ireland açık adresim bu :D yalnız nickini söyle de başkasının vassalı olmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar