aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sen de davayi satmissin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dava benim davam değil ki, adam şahsi hırsı için bizi sarıkamış'a koştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 şimdik bi şeyim olcak; bu snakes castle pigs castle falan, oyunculara saldırırkene gönderdiği birlik kaledeki askerlerinden mi azalıyor? yoksa öyle havadan spawn olan bir birlikle saldırıyorda kaledeki birimleri aynı mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aynı soruyu bende merak ediyorum kale spawn olduğunda bi scout saldırı yolladığında bi scout yollayıp anlaşılabilir sanırım. bide chatten sorarsan illaki bilen çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi irlandada hiç pati yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Norak said: şimdik bi şeyim olcak; bu snakes castle pigs castle falan, oyunculara saldırırkene gönderdiği birlik kaledeki askerlerinden mi azalıyor? yoksa öyle havadan spawn olan bir birlikle saldırıyorda kaledeki birimleri aynı mı kalıyor? Havadan spawn oluyor. Savunmadaki askerler azalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hmm kötüymüş o neyse ben daldım zaten, 98 adam telef oldu ama gedik açtım duvarında, artık parishteki dier adamlar temizlesin kalan 200 düşmanı, ben aldım 14k honourumu yeter sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İki gündür garip bir bug var oyunda, işçi gelmiyor köye. Yer var, mutlulukda 80 küsür ama işçi gelmiyor, hani yazar ya işte 3 dakika sonra gelecek diye geri sayar böyle, işte oradaki hane boş ve ne gelen var giden var. Aynı sorundan muzdarip olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 serverdan oluyor öle arada, chati tkip edin orda şeyediyorlar hep :) düzeldi bu akşam neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SAdece bir köyüme balista tower inşa edebiliyorum, diğerlerine izin vermiyor yani o menude balista tower yok. Şimdi Parishleri farklı acaba bununla bir ilgisi mi var ? Hani parish capitalde bir binamı etkiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 parishte balista makers binası olması lazım, yoksa balista tower yapılamaz. turret tower ve tunneller içinde aynısı geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bu stockpile ın max kapasite kaç oluyor? son researchi %800 diyor, dizdim reseachleri queue ya, lakin 2 gün sonra anca biticek, bina fiyatları biraz fazla oldu yapamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 eger cok gec kalmadiysan onu (architecturedi galiba), bina costunu dusuren researchle dengeleyerek git bence. stockpilein kapasitesini girme sikliginla orantili tutsan yeter, hani gunde bir giriyorsan mesela bir gun boyunca uretimin bosa gitmeyecek sekilde olsun mesela yoksa costu dusurmek daha mantikli paso stockpile cap arttirmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 işte stockpile kapasitem 27k şuan, armor crafting dükkanı 27900, kılıç dükkanı 30k istiyor, (4-5 tane var her ikisinden de) ben kılıç vb binaları dikmek istiyorum elmadan ziyade o yüzden :) yoksa oduncu elmacı vb onlardan bisürü koyabiliyorum. tools researchim var araştırılmamış baya bi o fiyatı aşa çekiyor, architecture u hatırlamıyorum onada hiç vermedimdi daha zaten. oyuna girme problem değil sürekli arkada açık zaten günde 16 saat :p yarın baron olcam bide edik: architecture, building speedmiş baktım şimdik chatten öğrendiğime göre galinba max stockpile 144k ymış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tools bina cost u dusuren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 evet işte ihtiyaca göre yapcam bakalım bişiler fiyat az daha artsa tools yapmak daha iyi gibi 30k nın %5 i farklı, 50k nın %5i farklı sonuçta zaten -30 fırtına var gene, bide pigs castle geldi eeh diyip çıktım sefere 250 asker 8 mancınıkla, yıktım pigsi komple rahatladım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 construction researchü yapmalı mıdır? castle inşaasını hızlandırıyormuş. malum çok yavaş abi, etrafını towerlarla çevireyim dedim 17 gün verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 onu full yapınca great tower 24 saatten 9.30 saate iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bence kesin yapılmalı ben fulledim. çünkü kartlarla kale yapımını hızlandırma işte 6 saatlik inşatı bitir kartlarının efektifliğini falanda baya arttırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu research pointin bi capi var mı? böyle parasını gösteren bi tablo falan var mı 1.ci puanı almak şu kadar 7.ci bu kadar falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 disease olan bi parishle ticaret yapınca hastalığı yanımızda taşıyoruz sanırım? fareler geliyor, tüm çevre parishleri hasta ettim sanırım ben.. "o_O" neyse çaktırma bari.. hı? nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 öyle bişey yok norak sanıyorumki random gidiyo fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evet fareler de seyahat ediyor lol viscount üzeri olup da vassal arayan varsa ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sari house ne kadar ezik ya, hicbisey yapmiyolar, zaten 3 yer var ellerinde, onlar da gidicek. 1 yerleri varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 şu glory dalgasını merak ediyorum ben. bi gelsin ortalık fena karışıcak gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar