Pascha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 köy almak istediğimde kalede 1 captain olmasına rağmen ( barakayada çektim) "u need a captain to buy a village" diyor neden acaba ? Edit: Gold yeterli 2 koy alabilmek icin captain açmak gerekli zaten vsvs nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi araştırma var sahip olabileceğin köy sayısını belirleyen. onu yaptın mı? gerçi onu yapmadan captain yapamıyorsun zaten, demekki yapmışsın heheh. bilemedim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 pascha gerci yaptim demissin ama emin olmak adina soruyorum; captainin bosta degil mi? yani barrackste, hani bir saldiriya gondermek istesen gidebilir halde? eger keepte savunmada falansa ondan olabilir, yok degilse logout loginden baska cozum gelmiyor aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 akşam girdiğimde düzelmişti tşkler relogin olmak gerekiyormuş , şimdide captain yok köyü almaya gitti gidiş o gidiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hehe captainlar researchune puan vermediysen himbildir biraz attacks tabinden bakabilirsin ne kadar suresi kaldigina. bu arada geri donmez captainin, ordun doner ama captain aldigin yerde kalir, oranin sivil yoneticisi olur, yani yok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyun gün geçtikçe keyifleniyo ya rank 14 oldum kendi factionumu kurdum varsa ireland/kilkennyde olan beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 6g a tonla mal alıp, 340g a hemen yandaki parishe satmak.... priceless :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 normalde mal fiyatları oldukça düzgün dağılıyordu ben oynadığımda (yani bir parishle hemen yanındakinde çok büyük fark olmuyordu) sen iyi denk gelmişin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sorma, gene 40k goldum oldu 2 günde, tam 3-4 reseacrh puanı alim bari dicekdim ama npc kampından large numberlarla saldırdılar 16k xp geldi 5-6 taşımı yokettiler anca, bende kızarttım onları biraz, level atlıcam 10dk içinde gerek kalmadı puan almaya :p researchleri atıyorum quenue a sabaha kadar bir ağacı yarılıyorum nerdeyse günde 4 research yapıyorum ahah bide şu sally forth la gelen knightlar çok komik olm, tek tek çıkıyorlar bide 2 okçu öldürüp ölüyor tipler. grupça dalsalar halbuki yarıp geçicekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sally forth için zaman koyabilsen fena olmayacak. mesela 15 saniye sonra çıksın falan gibi. okçular biraz yumuşamadan çıkınca mındar oluyolar ya da dediğin gibi tek başına gidip milletin ortasına dalınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 katedral basicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 155 card pointim var ne alsam kartlardan? 3x üretimdi 1000 food du vb gereksiz çünkü tonla var zaten kendi ürettiğim şeyler. en mantıklısı kale falan için olanlar gibi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 eger ihtiyacin yoksa bosuna kart alma, savas ihtimaline karsi yedekte tut biraz. saglam organize saldirilarda hayat kurtarir kart puanlari mesela -degistirdiler mi bilmiyorum ama sanmam- bir card trick dedigimiz hikaye vardi, size de anlatayim; simdi malumunuz ayni tip iki karti ayni anda acamazsiniz. ancaak, adlarindan emin degilim ama kale insaatini 6x hizlandiran bir kart var, birde '6 saatlik kale insaatini aninda tamamlayan' bir kart var. bunlar ayni anda kullaniliyor. bu da pratikte size 36 saatlik insaati aninda tamamlama sansi veriyor. bu da demektir ki ilk 2-3 500 luk full orduyu atlattiniz ama sonrakinde cokeceksiniz diyelim; hemen basiyorsunuz kartlari, sifirliyorsunuz kalenizi, sonra dusman captainin yepyeni ve sapasaglam duvarlariniza kafasini vurmasini izliyorsunuz keyifle o bakimdan ciddi saldiriya ugrama riskin varsa bir miktar kart puani tut elinde, ne zaman lazim olacagi belli olmaz. bu dedigimi yapmak yanlis hatirlamiyorsam 85 puana falan maloluyordu, az buz degildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hmm bakalım, zaten 4 tane duvarları güçlendiren kartım var, gerisini hep bozdurdum, şu free gelen kartlar hep mi dandik çıkar yaw hepsini bozduruyorum resmen. bide archerların atış rate ini 2x yapan kart hoş gibi aslında 300 e yakın okçum var, 600 kişilikmiş gibi olcak defans. puanlarda duruyo şimdilik daha 1.5 ay premium var zaten onun bitimine doğru alırım olmadı bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eger Call to Arms isimli karttan bahsediyorsan, o archerların değil keepin ateş hızını iki katına çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 haa doğru bak öyleydi o, geç ozaman onu eheh ballistalar var onun yerine yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 beyler rank 15 im bi research 4-5 saatte bitiyo günde 55-80k arası bi honour kazanıyorum sizce matematiğie veriyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 verme, baron oldum 200k istiyor rank up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiDoLuChiLgIn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 irlandanın kralıyım, kalelerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ekmek haricinde iyi food oranı olan ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Anelor said: beyler rank 15 im bi research 4-5 saatte bitiyo günde 55-80k arası bi honour kazanıyorum sizce matematiğie veriyim mi verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 2. köyü çıkacağım gecenin ilerleyen saatlerinde. param hazır, şu 1'den fazla köy sahibi olmaya imkan olan araştırmanın farkındayım. var mı başka bir gereklilik? yüzbaşı sanırım savaşla ele geçirmede lazım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Captain cok yavas... bence sen simdiden gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yolda gidenlere saldirilabilinse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 saldıran ordu scoutlanabilse bide keşke ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar