Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold Kingdoms


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

E iyi de bunun mmosu nasıl olacak? Yani çiftlik bilmemne kurmaktan harita bitiyordu yetmiyordu singleda bile. MMO olursa kime yetecek arazi, bi baskın olduğunda asker yaratma savaşa sürme falan nasıl olacak?
Artı kale müdafaaları, ek özellikler hariç asker yönetimi falan da gayet kötüydü alla alla nasıl olacak acaba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
ne kadar harika ötesi bir strateji oyununu nasıl oldu da böyle sönük, adı sanı duyulmayan birşey haline getirdiler anlamadım gitti. Stronghold Crusader'daki bütün sistemi aynen alıp hiçbir ekleme - çıkarma yapmadan sadece oyunu 3d yapıp piyasaya stronghold 3 diye sürersin eşşek gibi de satar. 3d olan SH'yi oynamadım ama çok rezil olduğunu duymuştum kimbilir ne sıçmışlardı sistemin içine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
var

iste o bildigin strongholdu mmo yapmislar, ufak bir client indiriyorsun, browser based seklinde oynuyorsun. hatirlayan varsa eski lords of the realm ekibinden de birileri var kadroda galiba, ona benzer ufak tefek degisiklikler var hem ekonomi hem de combatta

yani neredeyse strongholdun aynisi village yonetimi falan. savas yok ama. yani var da, sen formasyon belirleyip yolluyorsun, karsi taraf formasyonunu olusturup bekliyor, savas ai, mudahale edemiyorsun ama izleyebiliyorsun istedigin zaman

guzel gibi. verin bana bir alpha accu, yazayim guide ve tanitim =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç, gelen mail`e tıkladım, tekrar register olmamı istiyor, oldum, hemen arkasına, kusura bakma seni alamıyoruz ama istersen gelişmelerden haberdar olabilirsin bla bla çekti.


Şimdi eve geldim, tekrar mail gelmiş, daha önce register sistemimizde olan sorundan dolayı inv gelenler giremedi, şimdi düzelttik deneyin diye, tekrar denedim yine aynı nane, anlaşamadık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...