Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alpha test icin mail gelmis sizlerde sansinizi deneyin belki cikar. oyun kisaca strongholdun mmo olani. http://www.strongholdkingdoms.com/
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 E iyi de bunun mmosu nasıl olacak? Yani çiftlik bilmemne kurmaktan harita bitiyordu yetmiyordu singleda bile. MMO olursa kime yetecek arazi, bi baskın olduğunda asker yaratma savaşa sürme falan nasıl olacak? Artı kale müdafaaları, ek özellikler hariç asker yönetimi falan da gayet kötüydü alla alla nasıl olacak acaba.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 maillist'e katildim, cikarsa denerim oyunu :) sagol bilgi icin.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Dwinz said: web based muhtemelen ise geçiniz. heyecan yaptım bi anda söndü.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 web degil diye biliyorum sitesine bakin forumlarini okuyun bulursunuz cevabi kesin olarak.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savaşlar oynanmıyormuş fakat real time izlenebiliyormuş
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 27 mb lik bir clienti var simdi girdim oyuna. alpha 3 durmunda oyun. ses muzik yok daha oyunda. hic bir sey yapamadim daha :)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne kadar harika ötesi bir strateji oyununu nasıl oldu da böyle sönük, adı sanı duyulmayan birşey haline getirdiler anlamadım gitti. Stronghold Crusader'daki bütün sistemi aynen alıp hiçbir ekleme - çıkarma yapmadan sadece oyunu 3d yapıp piyasaya stronghold 3 diye sürersin eşşek gibi de satar. 3d olan SH'yi oynamadım ama çok rezil olduğunu duymuştum kimbilir ne sıçmışlardı sistemin içine.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alpha 4 invite gelmiş, zamanım yok oynıycak/test etcek. Eğer çok merak ediyorum görmek istiyorum, oynar bilgilerimi de paylaşırım diyorsanız size veriyim invite ı
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Stronghold crusader en iyisiydi, hala oynarız zaman zaman... MMO sunuda mutlaka denerim...
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yunusa pm attim ama buraya da yazayim; buna bir bakinmaya niyetlendim, elinde kullanilmayan alpha 4 invitei olan varsa pek makbule gecer
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 browser based mi bu ne boyle? websitesi baya boktan gorunuyo da hicbisi anlamadım. bizim single oynadıgımız mukemmel strateji oyunu ile baglantısı var mı?
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 var iste o bildigin strongholdu mmo yapmislar, ufak bir client indiriyorsun, browser based seklinde oynuyorsun. hatirlayan varsa eski lords of the realm ekibinden de birileri var kadroda galiba, ona benzer ufak tefek degisiklikler var hem ekonomi hem de combatta yani neredeyse strongholdun aynisi village yonetimi falan. savas yok ama. yani var da, sen formasyon belirleyip yolluyorsun, karsi taraf formasyonunu olusturup bekliyor, savas ai, mudahale edemiyorsun ama izleyebiliyorsun istedigin zaman guzel gibi. verin bana bir alpha accu, yazayim guide ve tanitim =P
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hmm fena değil gibi deneyelim bakalım
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 evet iyiymis. bilgi icin tesekkurler bu arada. maili kaydettim simdi oraya bisiler gelmesini bekliycem herelde. merak ettim bakalım nasılmış.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ben oynuyorum, Güneybatı İngiltere / Somerset / Butleigh.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Çok ilginç, gelen mail`e tıkladım, tekrar register olmamı istiyor, oldum, hemen arkasına, kusura bakma seni alamıyoruz ama istersen gelişmelerden haberdar olabilirsin bla bla çekti. Şimdi eve geldim, tekrar mail gelmiş, daha önce register sistemimizde olan sorundan dolayı inv gelenler giremedi, şimdi düzelttik deneyin diye, tekrar denedim yine aynı nane, anlaşamadık.
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 GEd said: Kaç mb kurmak gerekiyor ? 13mb
Öne çıkan mesajlar