Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alpha test icin mail gelmis sizlerde sansinizi deneyin belki cikar. oyun kisaca strongholdun mmo olani. http://www.strongholdkingdoms.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 E iyi de bunun mmosu nasıl olacak? Yani çiftlik bilmemne kurmaktan harita bitiyordu yetmiyordu singleda bile. MMO olursa kime yetecek arazi, bi baskın olduğunda asker yaratma savaşa sürme falan nasıl olacak? Artı kale müdafaaları, ek özellikler hariç asker yönetimi falan da gayet kötüydü alla alla nasıl olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 web based muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hmm güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 maillist'e katildim, cikarsa denerim oyunu :) sagol bilgi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Dwinz said: web based muhtemelen ise geçiniz. heyecan yaptım bi anda söndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 inş değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 web degil diye biliyorum sitesine bakin forumlarini okuyun bulursunuz cevabi kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savaşlar oynanmıyormuş fakat real time izlenebiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 27 mb lik bir clienti var simdi girdim oyuna. alpha 3 durmunda oyun. ses muzik yok daha oyunda. hic bir sey yapamadim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hmm deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne kadar harika ötesi bir strateji oyununu nasıl oldu da böyle sönük, adı sanı duyulmayan birşey haline getirdiler anlamadım gitti. Stronghold Crusader'daki bütün sistemi aynen alıp hiçbir ekleme - çıkarma yapmadan sadece oyunu 3d yapıp piyasaya stronghold 3 diye sürersin eşşek gibi de satar. 3d olan SH'yi oynamadım ama çok rezil olduğunu duymuştum kimbilir ne sıçmışlardı sistemin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alpha 4 invite gelmiş, zamanım yok oynıycak/test etcek. Eğer çok merak ediyorum görmek istiyorum, oynar bilgilerimi de paylaşırım diyorsanız size veriyim invite ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Stronghold crusader en iyisiydi, hala oynarız zaman zaman... MMO sunuda mutlaka denerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yunusa pm attim ama buraya da yazayim; buna bir bakinmaya niyetlendim, elinde kullanilmayan alpha 4 invitei olan varsa pek makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 browser based mi bu ne boyle? websitesi baya boktan gorunuyo da hicbisi anlamadım. bizim single oynadıgımız mukemmel strateji oyunu ile baglantısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 var iste o bildigin strongholdu mmo yapmislar, ufak bir client indiriyorsun, browser based seklinde oynuyorsun. hatirlayan varsa eski lords of the realm ekibinden de birileri var kadroda galiba, ona benzer ufak tefek degisiklikler var hem ekonomi hem de combatta yani neredeyse strongholdun aynisi village yonetimi falan. savas yok ama. yani var da, sen formasyon belirleyip yolluyorsun, karsi taraf formasyonunu olusturup bekliyor, savas ai, mudahale edemiyorsun ama izleyebiliyorsun istedigin zaman guzel gibi. verin bana bir alpha accu, yazayim guide ve tanitim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hmm fena değil gibi deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 evet iyiymis. bilgi icin tesekkurler bu arada. maili kaydettim simdi oraya bisiler gelmesini bekliycem herelde. merak ettim bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ben oynuyorum, Güneybatı İngiltere / Somerset / Butleigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hobarey inv geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Kaç mb kurmak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Çok ilginç, gelen mail`e tıkladım, tekrar register olmamı istiyor, oldum, hemen arkasına, kusura bakma seni alamıyoruz ama istersen gelişmelerden haberdar olabilirsin bla bla çekti. Şimdi eve geldim, tekrar mail gelmiş, daha önce register sistemimizde olan sorundan dolayı inv gelenler giremedi, şimdi düzelttik deneyin diye, tekrar denedim yine aynı nane, anlaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 GEd said: Kaç mb kurmak gerekiyor ? 13mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar