Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Cuce said: Werewolf said: uzayda polen falan mı var ne diye hapşırıyo bu süpermen? dasaaa said: esas soru polen supermani hapşırtır mı olmalı.. lex luthor nezle yapıyo supermani iste gadfsfasgsfadsgsf o ne abi öyle sfgdhgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Daha önce paylaşılmıştı. Goku yargılar bu yeteneği ile; O manyak ötesi müthiş yetenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Alnımda enayi mi yazıyor lan benim" haykırışı mı o? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: uzayda polen falan mı var ne diye hapşırıyo bu süpermen? koptum abi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 MasterHapLo said: resimdeki vegeta bu arada goku degil. Biliyorum fakat Gokulusunu bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Olivies said: Werewolf said: uzayda polen falan mı var ne diye hapşırıyo bu süpermen? koptum abi.. :D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Üşümüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 superman ölümsüz olduğu için ben goku diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sasuke ikisinide alır çünkü "his darkness is too strong" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 demekki süpermen sağlam bi osursa galaksi evren kainat ne varsa yalan olacak yani goku alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 goku gazı alır o durumda.. bi kuruya bakar goku.. kurunun yanına soğan koydun muydu.. superman soğanı gokunun kafasında kırar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Comic VS Anime oldu topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 e zaten maksat oymuş baştan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar