senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 simdi gorunce aklima geldi, bu lostun sezon finalindan sonra baska bisiyi cikti mi? boyle dharmayi anlatan, cevapsiz sorulara cevap veren bir bolum fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 görünce "aaa şaka yapmışlar daha bitmemiş" diye sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V_n734-bC_8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 asdfghjklş süfermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 3 haftadır izliyorum şimdi bitti. duygular sel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 üzüntüden mi=) hayal kırıklığından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi ben oyle bi hayalkırıklıgına ugramısım ki sonunu hatırlamıyorum bile lan. abv jj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben de bu hayalkırıklığı uyarılarından 5.sezonda bıraktım.hiç de merak etmedim ha sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 5 sezon seyredip su dizinin sonunu merak etmemek imkansız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ahaha hakikaten adam duygularını aldırmış. tey sabahlamıştık şunun final günü burada hatırlıyorum hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yalnız dizinin sonunu bende hatırlamıyorum.mal gibi sabahlayıp sabahlayıp izledik ama aptal bi final olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Şu adam insanlara dokunup dokunup gay bakışlar fırlatıyordu. Tam bir televizyon faciasıydı. http://www.vanityfair.com/online/oscars/2010/04/lost-in-lost-hugos-boss/_jcr_content/par/cn_contentwell/par-main/cn_blogpost/cn_float_container/cn_image_0.size.lost-hugo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sonu sanırım şöyleydi, Jack kilisede geçiş töreni gibi bir şey oluyor,tüm adadakiler oradalar,bi ışık bi ışık!...jack yürüyor o ışığa doğru...sanırım büyük olasılıkla koca bir dizi Jack'in rüyasıydı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://www.collegehumor.com/video/6861990/lost-rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 zeper said: sonu sanırım şöyleydi, Jack kilisede geçiş töreni gibi bir şey oluyor,tüm adadakiler oradalar,bi ışık bi ışık!...jack yürüyor o ışığa doğru...sanırım büyük olasılıkla koca bir dizi Jack'in rüyasıydı=) Çok yanlış hatırlıyosun öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 olası....saçmalama noktasına yakınsadıkları anda ilgimi ve dikkatimi kaybetmiştim...bitince de attım hafızadan=) Livered said: zeper said: sonu sanırım şöyleydi, Jack kilisede geçiş töreni gibi bir şey oluyor,tüm adadakiler oradalar,bi ışık bi ışık!...jack yürüyor o ışığa doğru...sanırım büyük olasılıkla koca bir dizi Jack'in rüyasıydı=) Çok yanlış hatırlıyosun öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sonu esasında iyiydi. Özellikle bir devam içinde açık kapı vardı keşke elde kalanlarla devam etseydi çok merak edici bitiriyorlardı sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 20 sezon uzatsalar ilk bölümü izler gibi izlerim.Lost gibi bir dizi daha gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://3.bp.blogspot.com/_ZmKHJUXDje4/TBdEUWYUlFI/AAAAAAAAAD8/9644yWhspIs/S1600-R/headline.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 esas merak ettigim. sonrasında Hugonun 1 numaralıgı döneminde neler oldu adayı tekrar nasıl kurdular waltu niye yanlarına aldılar onun görevi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar