ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://jezebel.com/5541682/10-questions-lost-needs-to-answer?skyline=true&s=i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 son sezon aşırı gereksizmiş gerçekten. geçen sene bitirseler hoş bir seda olarak kalabilirmiş kubbede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu jacob ne içiyo çok merak ediyorum adam paso xanaxlı gibi tavırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya bi tutarsızlık mı var? önce smoke ben'e diyo ki ben gidince buralar senin, sonra da bölüm sonunda adayı patlatıcam. bu ne len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 off bildiğin okunmuş su içiriyor bunlar birbirlerine, nefret ettim son sezondan. hâlâ magnetizma falan diyorlar işin bilimsel tarafını kurtarmak için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 arcane said: bildiğin fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fDhhfigHAKI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Pek çoğumuz ilk sezonlarda farklı teoriler üretiyordu. Ancak 5. sezon ile birlikte teorilerin yapısı da değişti, çünkü olay mistik bir hal aldı. Şu ana kadar dikkat ettiğim kadarıyla insanlar genelde 5 ve 6. sezonu sevmiyor. Ne var ki, benim için Lost en güzel sezonu 5. sezondur. Olayların bilimsel şekilde açıklanmasını da hiç istemezdim, içinde mitler barındıran şeyler daha çok ilgimi çekiyor. Bu sebeple Lost gibi bir diziyi izlediğim için çok memnunum ve eksikliğini de epey hissedeceğim. Ancak tabi kızılabilecek noktalar da epey var. Cevabı verilmeyen sorular hala gündemde, verilenlerden de bazıları can sıkıcı boyutta basit, ama bu saatten sonra ne yapalım; en iyisi bira/kola, cips ve LOST üçlüsünü 4 gün sonra buluşturmak ve o 2.5 saatin tadını çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Şimdi hafta final mi var? Bitiyo mu yani sonunda? Yihuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 başka dizi yok ya.flashforward ne olcagı bleli değil.spartacus 6 bölüm olcak ama asıl bölümler öteki sene sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Pazar günü finalden önce bugüne kadar olan herşeyin toparlanıp bir arada gösterileceği "Lost: The Final Journey" isimli 2 saatlik bir klip gösterilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ayrica finalden sonra da Jimmy Kimmel Live showda Lost casti we senaristler final bölümünü tartisacaklarmiş.. show esnasında alternatif sonlar (ewt birden fazla) ve özel klipler (hugo,sawyer,kate) gösterileckmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 2.5 saaatlik episode u yüklemek aylar yıllar alacak evdeki 2mb baglantıyla pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yani bölüm için ne desem bilemedim.son bikaç bölümdür böyle birşeyler olcagı önceden belliydi ama tatmin olmadım gibi ya finalde de bişiler anlatılcagını sanmıyorum.ne bilim tamam jacob ve kardeşinin nasıl oldugunu anladık.ama adanın direk olarak olayı nedir.ne bilim ilk koruyucusu yok mudur bunun.o heykel falan nasıl dikildi oraya muhtemelen bi şekilde black smoke yok edilicek.yada jack ile locke siyah beyaz taşlarla tavla atıcaklar biticektir black smoke kaynagı arıyor diyorlar.ama adam adadan gitmek istiyor. mib black smoke oldu ama blacksmoke unda ayrı bi geçmişi olması lzm değil midir ? mesela duman kamerasından görseydik.dumanken nasıl goruyor gibi.benjamin o kuyudaki şeyi çevirerek normal dunayya gidebiliyordu.blacksmoke nası bulamamış ne bilim kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şu dizinin son 2 sezonunun senaryosunu ben yazsam daha iyi kotarırdım. o kadar rezil oldu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ben dizinin son blumunde hic beklemedigimiz, syircileri ters koseye yatiran bir gelisme olabilecegini dusunuyorum. Bu arada son bolum gelecek sali degil bu pazar yayinlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Abaoow pazar bilemedin pazartesi günü ağır şenlik var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Komutan said: Ben dizinin son blumunde hic beklemedigimiz, syircileri ters koseye yatiran bir gelisme olabilecegini dusunuyorum. Bu arada son bolum gelecek sali degil bu pazar yayinlanacak. NEEEEEEEEE edit: digiturkte de pazar mı yayınlanıcak? dünyayla aynı anda göstericez diyolardı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 koskoca lost böyle biticek demek, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi diziyi izlemiş adamların koyduğu bi liste filan vardı olaylarla ilgili. ona bakın çok merak ediosanız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sneak Peek - Final - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya sawyer çok iyi oyuncu bence adam normalde şirin falan bişey böyle öküz olabiliyo birden soru benle widmore birbirini öldüremicek diye bi kural mı vardı? yalnız benjamin yine bombayı patlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Spo O kural Jacob ölünce kalktı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 smash said: Komutan said: Ben dizinin son blumunde hic beklemedigimiz, syircileri ters koseye yatiran bir gelisme olabilecegini dusunuyorum. Bu arada son bolum gelecek sali degil bu pazar yayinlanacak. NEEEEEEEEE edit: digiturkte de pazar mı yayınlanıcak? dünyayla aynı anda göstericez diyolardı çünkü evet pazar dünya ile aynı anda Digitürkte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 digiturk u olan birine misafir olmak isterim ozaman yanımda bira da getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar