Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Öncelikle daha önceden darkufo'dan aldığım spoiler'dan başlayacağım. Muhtemelen gelecek bölüm Locke, Jack'e bir çanta verecek ve denizaltını bu çantadaki bomba ile patlaracaklar. Burası kesin gibi diyebilirim. Bir başka güvenilir kaynakta da bu denizaltında çok önemli dört kişinin öleceğiydi. Jack, Hurley, Kate ve Sawyer'ın son bölümde yaralı olduklarını da gene bu spoiler'larda okumuştum, muhtemelen ölmeyecekler. O zaman ölenlerden birinin Widmore olacağını düşünüyorum. Diğerleri kim olur bilinmez.

İkinci olarak Sun'ın sahnesi çok üstün körü gözükse de şunu da biliyoruz ki paralel evrende adayla işi bitenler var. Dizinin sonunda bu sebeple hepsinin öleceğini düşünüyorum bu karakterlerin. Alternatif evrendeki Sun da muhtemelen ölüm anını hatırladı Locke'u görünce. Buna da muhtemelen sebep olan adadaki Flocke.

Jack'in öldüğünü ya da Sayidleştiğini düşünmüyorum. Flocke onu bir şekilde kandıracak, ama Jack gene bir yol ayrımına girecek.

Sayid Desmond'u serbest bıraktı ve aralarında bir konuşma geçti. Ancak Desmond oradan çıktıktan sonra ne yapacak çok merak ediyorum. Sayid'in zaman kaybetmesinin sebebine gelince, o da Desmond'u o kuyudan çıkarmak için uğraşmasıdır, başka bir şey değil.

Ha bir de paralel evrendeki Desmond çalışmaya devam ediyor. Artık Desmond'un anlık geleceğe görme hareketinin, Widmore'un ona yaptığı şeyden sonra sınırsız olduğunu düşünmeye başladım.

Dizinin sonunu gerçekten tahmin etmek çok zor. Fakat Lost'ta ölen ölmüştür deyimine göre Jacob'un çok etkin bir varlığı olacağına inanmıyorum.
Flocke da zaten ölü düşünceme göre ve serbest kalacak. Öteki evrende de Aaron bu kişinin ta kendisi. Bu sebepledir ki Desmond bu çocuğu bir şekilde kontrol altına almaya çalışıyor.

Adada herkes yeni Jacob arıyor, fakat bu adayın tahmin edilemeyecek bir kişi çıkacağını düşünüyorum şu andan itibaren.

Biliyoruz ki adada sıkışıp kalanlar var. Jacob da aynı şekilde bunlardan biri. Fakat adada sıkışıp kalma deyiminin en büyük örneği Flocke. Ölmemesinin sebebi zaten ölü olması. Ancak sahip olduğu özellik sebebiyle bir başka bedenin içine girebiliyor. Bu sebeple de vücut bulup, başka insanların onu görmesini sağlıyor. Zaten Jacob'un onun bedenini aldığını söylemişti daha önce Richard'a. Bu da demek oluyor ki bu arkadaş gerçekten ölü. 15. bölümde bu ikilinin hikayesini izlediğimizde blacksmoke'un oluşum sebebinin de buna dayandırılacağını düşünüyorum.

Blacksmoke'un asıl karakteri de muhtemelen çalıntı bir beden, o kadar. Gerçek bedeni belki de gerçekten Jacob'un şu anki sureti dahi olabilir.

Herneyse kafalar karıştı iyice. 2 hafta beklemek, hele hele sınav haftası geçmişken beklemek zor gelecek. Ne güzel sakin kafayla izleyecektik. Neyse bugünlük bu kadar.

Ha son olarak, paralel evrende Lapidus çıktı mı bilmiyorum, ancak bu sezon Linus odaklı bölümde ilk adaya düşen uçağın pilotunun kendisi olacağını, fakat uyuya kaldığını söyledi. Biliyoruz ki pilot her ne hikmetse Blacksmoke tarafından hemen öldürüldü. Lapidus dizinin flaş ismi olabilir, demedi demeyin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...