Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Castiel said:

BaaL said:

jacob seni de iq 13.5 oldugu için karalamış diye okudum bir yerde

VAAY NE DEDİİİİİİ

liseli bebe misin nesin cümlelere bak gülünç ötesi. sana cevap verip epey eğleniyordum ama bu cümlenden sonra kapasitesizliğini gördüm ve senin için üzülmeye başladım.

banlanın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

baal cidden seni ciddiye alan olduğunu sanmıyorum. git zayıfla tipine çeki düzen ver paran yoksa git para kazan ne bileyim yap birşeyler ama bu kadar amaçsız olma. iki ayar verdim diye kuyruk acınla her konuya atlayıp konunun içine ediyorsun yönetime şikayet ettim her konuyu çocuk bahçesine çevirmeye hakkın yok.

@barnacle

aşk olsun kalbimi kırıyorsun :(

:)
hakaret üstüne hakaret eden sen, şikayet eden de sen ?
nedir bu türk polisi misali "ilk şikayet eder kazanı" tribi mi?
ben geyik yapıyordum ama sen ciddi sinire kesmişsin, biraz daha uğraşsam sen küfür eder adres de istersin ama neyse ciddi yazdım olayın bişeyi kalmadı, byz.

bu arada flocke richard'a sezon başında "hi richard it is good to see you out of those chains" demişti
fakat zincirlerden kurtulduktan sonra zaten karşılaşmışlar, bu biir.
göt kadar adada yüzyıllarca birbirlerini hiç görmedi mi bu adamlar? bu da iki.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

bu arada flocke richard'a sezon başında "hi richard it is good to see you out of those chains" demişti
fakat zincirlerden kurtulduktan sonra zaten karşılaşmışlar, bu biir.
göt kadar adada yüzyıllarca birbirlerini hiç görmedi mi bu adamlar? bu da iki.

jacob ın kuklası gibi görüyodu, jacobdan kurtulduğu için öyle demiştir free sin artık fln gibisinden

Sosyal ağlarda paylaş

10

ilk heçteki elektromanyetik alan ya da adadaki diğer em de black smoke'u içeride tutmak için kullanılabilecek bir güvenlik olabilir. hatch patladıktan sonra zaten işler sarpa sarmaya başlıyordu iyice. mib 'in bulduğu loop hole'un bi bölümü de em ile alakalı sanırım.
desmond'ın geri dönmesine çok sevindim, bi dahaki bölüm zaten desmond merkezli olacakmış. herifin kilit adam olduğunu biliyodum ya kral desmond.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...