BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Castiel said: BaaL said: jacob seni de iq 13.5 oldugu için karalamış diye okudum bir yerde VAAY NE DEDİİİİİİ liseli bebe misin nesin cümlelere bak gülünç ötesi. sana cevap verip epey eğleniyordum ama bu cümlenden sonra kapasitesizliğini gördüm ve senin için üzülmeye başladım. banlanın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lost teorisi üretmiştim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Castiel said: baal cidden seni ciddiye alan olduğunu sanmıyorum. git zayıfla tipine çeki düzen ver paran yoksa git para kazan ne bileyim yap birşeyler ama bu kadar amaçsız olma. iki ayar verdim diye kuyruk acınla her konuya atlayıp konunun içine ediyorsun yönetime şikayet ettim her konuyu çocuk bahçesine çevirmeye hakkın yok. @barnacle aşk olsun kalbimi kırıyorsun :( :) hakaret üstüne hakaret eden sen, şikayet eden de sen ? nedir bu türk polisi misali "ilk şikayet eder kazanı" tribi mi? ben geyik yapıyordum ama sen ciddi sinire kesmişsin, biraz daha uğraşsam sen küfür eder adres de istersin ama neyse ciddi yazdım olayın bişeyi kalmadı, byz. bu arada flocke richard'a sezon başında "hi richard it is good to see you out of those chains" demişti fakat zincirlerden kurtulduktan sonra zaten karşılaşmışlar, bu biir. göt kadar adada yüzyıllarca birbirlerini hiç görmedi mi bu adamlar? bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BaaL said: bu arada flocke richard'a sezon başında "hi richard it is good to see you out of those chains" demişti fakat zincirlerden kurtulduktan sonra zaten karşılaşmışlar, bu biir. göt kadar adada yüzyıllarca birbirlerini hiç görmedi mi bu adamlar? bu da iki. jacob ın kuklası gibi görüyodu, jacobdan kurtulduğu için öyle demiştir free sin artık fln gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hanzo hanso foundation daha önce nerde geçmişti? dizide mi yoxa sair sitelerde filan mı? yoxa ben mi uyduruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Hanso_Foundation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kate aday değil demişsiniz de, 5. bölümde lighthouse da 51 austen yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 HAYDAA! yorum yapamadim baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 WELCOME BACK BROTHA widmore tam iyi adam diyorum gene bi puştluk yapıyo. anlamadım gitti. ayrıca Mikhail reis what goes around comes around BIATCH! anladık ki senin göz sonsuz paralel evrenlerde gidici. öyle ya da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oh be sonunda desmond geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu ne lan neler oluyor ayrica arkadaslar kavga etmeyin sakin olun kimse bolum bani falan almasin sonra 6x11 bomba bolum cikar tartisamazsiniz uzulursunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 eneee desmond geldi loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 10 ilk heçteki elektromanyetik alan ya da adadaki diğer em de black smoke'u içeride tutmak için kullanılabilecek bir güvenlik olabilir. hatch patladıktan sonra zaten işler sarpa sarmaya başlıyordu iyice. mib 'in bulduğu loop hole'un bi bölümü de em ile alakalı sanırım. desmond'ın geri dönmesine çok sevindim, bi dahaki bölüm zaten desmond merkezli olacakmış. herifin kilit adam olduğunu biliyodum ya kral desmond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 mod mu polyanna mı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 demiştim ben önceden, dalga geçmiştiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bölümün en güzel anı hatta bütün sezonun en güzel anı brotha desmondı görmek oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iki bölümdür çok güzel gidiyor, bozulmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yaa spo da açamıyorum, akşama izlicem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 izlediğim şeyin korkunç kalitesi yüzünden mr. hume diyene kadar anlayamadım desmond olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 onceki bolum kadar iyi degildi bence. sonunda desmond'ı gorduk tamam ama bolumun geneli bomboktu. sun'ın triplerine de ayrı bi ayar oluyorum zaten. bıcagı masaya saplamalar falan, cak agzına iki tane otursun aşşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 lostta en nefret ettiğim bölümler sun ve jinli ztn o bolumlerin ilgi çekmesi için sun ın bol seks sahnesini koymak lzm.anca öyle kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 guzel mi bolum, eve gidip heycanla izleyeyim mi yoksa PFF diye mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 son 2 dk sını izlesen yeter. gerisi klasik sun jin merkezli bölüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 öğlen uyudum bi ara ve rüyamda Jacob'ı gördüm sdfghjkl,hayrolsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar