Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spoiler

Miles,Sawyera iki gün önce Sdyneyden dönmüşsün diyor. Sawyerın saçları uzun ama lostun ilk bölümlerinde Sawyerın saçları çok kısaydı. Adamların yapacak bir şeyi yok bu duruma karşı ama çok fena fail olmuş.

Mesaj tarihi:

Uçak

Bu öbür adadaki uçak çakılmamaış mıydı. Önceki sezonda hatta önünden geçiyorlardıda hani dağılammaış oslada çakılmış gibiydi diye hatırlıyorum ben.

Bide Charlotte'in fena gideri var sdfsdfsd

Mesaj tarihi:
uçak çakılmamıştı. piste indirmişti Lapidus zar zor. yardımcı pilot ölmüştü bir tek sanırım. o pist bizimkiler others tarafından kaçırıldığında bir bölümde gözüküyordu zaten. kate le sawyer ı orda çalıştırıyorlardı. sonra başka bi bölümde sawyer juliet e soruyordu bu pist ne olaki diye juliet uzay gemisi inecek diyordu falan.

spoiler e koymadık spoilerlik bi olayı yok. 6. sezonu izleyen adam pisti bilmiyorsa zaten ne işi var bu konuda.
Mesaj tarihi:
prondir said:

spoiler

Miles,Sawyera iki gün önce Sdyneyden dönmüşsün diyor. Sawyerın saçları uzun ama lostun ilk bölümlerinde Sawyerın saçları çok kısaydı. Adamların yapacak bir şeyi yok bu duruma karşı ama çok fena fail olmuş.

Paralel evrende adamin butun hayati degismis, saclarinin uzunlugunun da degismesi pek imkansiz degil.

Mesaj tarihi:
abi yine bisi olmadi. sawyer gorduk. artik bolumleri tek bir karaktere adamaya basladilar 1. sezonda cogu zaman oldugu gibi. sonradan olucaklara zemin falan hazirlaniyo diyenler var da ne zeminmis arkadas.
Mesaj tarihi:
bak olayın sonunu söyliyim bunlar adadada birşeyler yapıcaklar ve asıl hayatları paralel evrendeki gibi olucak adadaki evren yokolucak.Sawyer polis , hurley zengin , lock ameliyat olucak , ben öğretmen , farkındaysanız çoğu iyi adam oluyor aslında
Mesaj tarihi:
ben söyleyeyim sonunu.

bunlar paralel evrende de bir şekilde bir araya gelmeye başladılar. gene uçağa binecekler ve gene adaya düşecekler. hellriser serisinin cehennem anlayışı gibi, her gün 0 dan kabusa uyanıp duracaklar.

Mesaj tarihi:
Paralel evrendeki hayatlari oldukca farkli. Yani bir tarafta Jacob bunlarin hayatlarini cocukluktan itibaren manipule edip hayattan bezdirmis ki, adada kalmayi tek care olarak görsünler. Diger tarafta Jacob burnunu sokmazsa yasayabilecekleri bir hayat gibi..
  • Yeni Oluştur...