Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hehe 3.bölümü izledim moralim bozuldu,yazayım dedim bi wall of text sağolun okuduğunuz için:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mindfuck gene mindfuck gene mindfuck. 3. bölümle alakalı hiçbirşey yoktu gene. 1. sezonda çıldırtan sayıların nerden geldiğini ya da neyle bağı olduğunu gördük iyi güzek hoş anladıkta ulan hatch üzerinde neden yazıyor , loto ne alaka anlamadım birader ben bu işi. Ben locke la aynı okulda öğretmen. ulan nasıl bi çorba yaptılar kafam allak bullak. Richard'ın o halini görmek güzeldi ama. nasıl korkmuş belli değil. altına kaçırmış resmen. 5 sezon en karizmatik şahsiyet ol 1 bölümde maymuna dön olacak iş mi ?!?!? Sawyer yeni recruit. hadi bakalım. Eğer sayid black smoke adadan gittiğinde yeni black smoke olacaksa denge için ozaman bizimkilerden birinin jacob adaylığına oynaması lazım. Hugo becerir bu işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 4.bolumu ben begendim la.locke basrol kalir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 jacob şimdi jacob ın çocukluk halini gördü smokey ?!?1 sawyer da gördü. ama richard görmedi. öldüremezsin kuralları biliyorsun dedi jacob. hangi kural acaba. kendine saldırılınca öldürebilmesi mi yoksa jacob ı öldürmekten alı koyan kural mı ? yoksa yeni jacob sawyer mı lan!!!!! hani jacob a dokunamadı onun yerine geçebilecek adamada dokunamazsın olayı mı. lan yoksa aaron mu smokey nin kovaladığı çocuk. walt esasında tam smokey nin çocukluğunu/ruhunu temsil ediyordu. hormonlu büyüdü zaten. aaron da hormonlu büyümüştür suyun etkisiyle. jacob olmuştur. böylece walt ı açıklayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi ABC'nin HD kanali sicti an itibariyle, yayini kestiler simdi reklam girdiler, bu ne lan sadece comcast'ten mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mani said: jacob şimdi jacob ın çocukluk halini gördü smokey ?!?1 sawyer da gördü. ama richard görmedi. öldüremezsin kuralları biliyorsun dedi jacob. hangi kural acaba. kendine saldırılınca öldürebilmesi mi yoksa jacob ı öldürmekten alı koyan kural mı ? yoksa yeni jacob sawyer mı lan!!!!! hani jacob a dokunamadı onun yerine geçebilecek adamada dokunamazsın olayı mı. lan yoksa aaron mu smokey nin kovaladığı çocuk. walt esasında tam smokey nin çocukluğunu/ruhunu temsil ediyordu. hormonlu büyüdü zaten. aaron da hormonlu büyümüştür suyun etkisiyle. jacob olmuştur. böylece walt ı açıklayabilirler. bariz aaron'di bence o cocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aha galiba cidden bi cevap gelicek cok pis yerde reklam girdiler oraya geri donmeden bitirirlerse bu hafta gecmez artik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 HASSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!111111! ooolm bir sonraki bolumun trailerinda zaten soru donemi bitti dedi, bakaliim cok enteresan bisi ogrendik bu bolum, bakalim bakalim neler olacak. guzel gidiyor yahu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 seninkide çile be penth. dl edip televizyona versen daha rahat ve daha erken izlicektin :D 6. sezon blu-ray dvd promosu var. orda çok acayip spoiler görüntüler var. ama bir bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 artık sarmıyor lost beni sanırsam :p o isimleri blacksmoke çizio heralde. jakop değil. neden o çizsinki. çünkü sadece adada sağ kalanların üstü çizik değil. john da ölünce onunda üstünü çizdi hatta. bence de o çocuk aaron du. clairela takılıo sanırsam o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Cevap falan hiçbirşey yoktu. Oyalayıp durup son 2-3 bölümde becerebildikleri kadar çözümleyecekler gibi duruyor. Yine de güzel bölümdü. Sawyer'ın Locke olmadığını anlaması, kara dumanın "don't tell me what I can't do" diye haykırması falan, süperdi. Sarışın çocuk bence Jacob/hayaleti. Sahte Locke'un anlattığı gibi, listede çizilmelerinin tek yolu kendi iradeleriyle seçim yapmaları ancak Jacob ve sahte Locke'un manipülasyonu söz konusu. Öldüremezsin kuralı da bununla bağlantılı. Herhalde birşey öğrendiysek, adanın işlevinin bu duman adamı hapsetmek olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bildiklerimizi başka yolla anlattılar bu seferde sanırsam jacobun adayı neden korudugunu bi bilsek herşeyi bilicez yada çogu şeyi öğrencez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne garip bölümdü lan. yine bişey öğrenmiş gibiyiz ama hiç bi şey öğrenemedik. cevap verir gibi kafa karıştırdılar dfsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 zıttırı Şimdi her gördüğümüz sarışını Aaron yapıyoruz ya, bu çocuğu da öyle yaptık şimdiden. Ama olabilir mi, olabilir tabi. 4. sezonda Christian, aaron'u ağacın oraya bıraktığında, onun yeri burası tarzında bir şeyler söylemişti Şimdi bu flocke adadan kaçmaya çalışıyor, jacob ise muhtemelen gitmek istemiyor. Bu adamlar da daha önceden insanmış muhtemelen ki, seçilip jacob falan olmuşlar. biri gidince de yerine yenisi geliyor. ulan anlayamadığım şey, yani jacob jacob arıyor kendine bir tane de peki bu siyahlının işi ne orada? hadi oradada yaptılar yapacaklarını yapınca ne olacak? hadi bu herif evine gidecekte jacob ne diye orada? yok abi yok kafam karıştı iyice. artık 3 haftada bir izleyeceğim lostu. karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 rakamların açıklamasını beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 spo yapsana abi :( bak şimdi öğrendim onu acıkladıklarını senin kadar zevk almıcam izlerken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi ne işin var o zaman topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 nası bişey öğrenmedik la HAAA TIME TRAVEEEL geyiğinden beri bu kadar açıklayıcı bi bölüm olmamaıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 FromTheHell said: abi ne işin var o zaman topikte :( güzeldi değildi falan onları görmek için bakınıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 güzel izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 rubrubbakidibakbak said: zıttırı Şimdi her gördüğümüz sarışını Aaron yapıyoruz ya, bu çocuğu da öyle yaptık şimdiden. Ama olabilir mi, olabilir tabi. 4. sezonda Christian, aaron'u ağacın oraya bıraktığında, onun yeri burası tarzında bir şeyler söylemişti Şimdi bu flocke adadan kaçmaya çalışıyor, jacob ise muhtemelen gitmek istemiyor. Bu adamlar da daha önceden insanmış muhtemelen ki, seçilip jacob falan olmuşlar. biri gidince de yerine yenisi geliyor. ulan anlayamadığım şey, yani jacob jacob arıyor kendine bir tane de peki bu siyahlının işi ne orada? hadi oradada yaptılar yapacaklarını yapınca ne olacak? hadi bu herif evine gidecekte jacob ne diye orada? yok abi yok kafam karıştı iyice. artık 3 haftada bir izleyeceğim lostu. karar verdim. 3 senede o bebek o kadar büyümez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ulan koskoca fenomen olmuş lost dizisinin sayıları sen git jacob'un oynadığı altıladaki atlar çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilkokul aşkının telefon numarasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ShadowFax said: FromTheHell said: abi ne işin var o zaman topikte :( güzeldi değildi falan onları görmek için bakınıodum. bunu da anlamıom ha. güzel olmasa izlemicen mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 5. sezon 6. bölüm arkadaş güzel değil dedi bende izlemedim. Direk 7 ye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar