Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 infection Bence infection diye bir şey literal anlamda yok. japonun infection dediği şey şu; claire rousseau'nun yerine geçti bir anlamda değil mi? en azından öyle gözüküyor. eğer öyle ise ve hafızasını falan kaybetmişse, infection dedikleri şey, ada üzerindeki değişkenlerin (insanlardan bahsediyorum) farklı değer almalarından ibaret. Yani eğer o Dôgen 'in yerine geçebilecek adam Jack ise, Jack infected olup ölü Dôgen'in yerine Dôgen gibi geçiyor işte. Bu birinci teorim. Diğeri de herkesin dediği gibi, infected dedikleri insanların mib'in kabilesinden olmaları. Üçüncü teori ise, infection'ın mental anlamda olması. Yani jacob ve mib bi konuda iddiaya girmişler veya biri girmiş ve bunları kullanıyor (diyelim tanrı). İnsanları boş bıraksak infected mı olurlar yoksa uninfected mı gibi bi iddia işte. Siz anladınız ne demek istediğimi, yine literal olarak ortada bi infection falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aaron Aaron ismini ada da koymaya karar vermişlerdi sanırım? Mr.Eko'mu önermişti ne olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bazı diyaloglar çok yetersizdi bence son bölümde. Ama AB BOV dedim yani sonunda. Bölüm genel olarak güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Devokai said: infection Bence infection diye bir şey literal anlamda yok. japonun infection dediği şey şu; claire rousseau'nun yerine geçti bir anlamda değil mi? en azından öyle gözüküyor. eğer öyle ise ve hafızasını falan kaybetmişse, infection dedikleri şey, ada üzerindeki değişkenlerin (insanlardan bahsediyorum) farklı değer almalarından ibaret. Yani eğer o Dôgen 'in yerine geçebilecek adam Jack ise, Jack infected olup ölü Dôgen'in yerine Dôgen gibi geçiyor işte. Bu birinci teorim. Diğeri de herkesin dediği gibi, infected dedikleri insanların mib'in kabilesinden olmaları. Üçüncü teori ise, infection'ın mental anlamda olması. Yani jacob ve mib bi konuda iddiaya girmişler veya biri girmiş ve bunları kullanıyor (diyelim tanrı). İnsanları boş bıraksak infected mı olurlar yoksa uninfected mı gibi bi iddia işte. Siz anladınız ne demek istediğimi, yine literal olarak ortada bi infection falan yok bence french chickin 1980lerde ekibine olan hastalik ve desmondin hatch de saklandigi hastalik infection bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bence şu bu adanın ruhu denebilecek smoke zamazingosu sittin senedir adadan kaçmanın yolunu arıyor. karşısında da gene sittin senedir kaçmasını engellemeye çalışan bir başka zamazingo yok jacoptur yok bilmem nedir birilerini adaya çekip görevlendiriyor. şu anda 2 tane zaman şeysi oldu. birisi adada dönen muhabbetler, birisi de adaya dönmeselerdi neler olurdu muhabbetleri. adada ve geri dönmedikleri zamanda clair'in bebeği niyeyse bir önem kazandı. zannımca omen serilerindekine benzer şeytan bebek doğma muhabbeti var. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bence sole iki evren olustu dizide birince evrenimiz adada olanlar ki bu arkadaslar 1977 hidrojeni patlatip kendi zamanlarina geri donduler ikinci evrende ise ucagin dusmesi icin gerekli sartlar olusmadi mesala ana lucia ucakta yoktu ne biliyim shanon yoktu falan ve ucak dusmedi yani oyuzden 1977 ye gidilmedi 1950lerdeki hidrojen bombasi alinmadi koruma olarak hatche yerlestirilmedi desmond (veya baska biri cunku belkide desmondda adaya gitmedi) anahtari cevirme gibi bir opsiyonu olmadi ve enerji aciga cikip ada sular altina gomuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o zaman neden desmond uçaktaydı? hadi onu geçtim, huun'un dediği gibi evil bebek olayı olmaz bence. benim beklediğim şey bir kaç bölüm sonra bir abinin gelip mib'i yanına çağırıp; "jacob nerde lan, öldürdün dimi hayvan" demesi, "ben size ne emretmiştim" diye azarlaması, sonunda da mib'in "aaron abi kusura bakma :/" demesi. mümkün bakın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 desmond sorusu abi ucakta olabilir libbyden tekneyi almamis olabilir dedigim gibi hic gitmemis olabilir. sartlar olusmadigi icin zaten ucak dusmedi kanisindayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 klara geldi ya ölsemde gam yemem. çok tatlı yhaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 18 yaşından büyüksen emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 KARI! BAYAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kız abi o ne bayanı. hayvanlaşmayın. claire o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahah hiç böyle görmemiştim cleğri. hakkaten iyimiş.hep böyle pis yırtık pırtık gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi its always sunny in philedelphiadaki adam varken izleyemiyorum diziyi gülmem geliyor sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kız dediğiniz hatun 81 doğumlu be höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kız hala o. bebişim benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi rezil bir bölümdü ya filler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nasıl final sezonu bu ya.öyle hiç bişi anlamadan bitti bu bolum :) madem sayid öyle böyle sıkın kafasına.yok hapı istiyerek alması lzm falan.yok içinde karanlık büyücek.cleğir de öyle olmus falan filan. cleğir bolum sonunda korkunc geldi :) ha bide diğer zamanda yine herşey adadakine benzer gidiyor. de javu ya bagladılar diziyi.kate taksideyken jack e baktı falan.aaron lafını duyunca bi degişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oha 6. sezon ne ara basladi da 3 bolum oldu, yuh, hemen izlemem gerek hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 EEEEEEEEEEÖÖÖ Harbi ha, böyle malak gibi sonunu cok salak bisekilde bitiricekler gibime geliyo. "Ne olursa olsun, kader, olacagina varir" falan filan muhabbeti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jack'in babasının tabut nereye gitti? Kimse yazmamış. Kargoda yok Avustralya da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öğrencez öğrencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Claire <3 Bi de bi ara saçlarını siyaha boyasın, özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kilo almış ama çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 İTAAT EDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar