Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Milamber said: Ben şu sezonu komple bitmeden izlememeye karar verdim, bir hafta sonu oturulur ard arda izlenir ne nedir anlaşılır. çok zor abi anca askere gidecen böyle spoil olayan herşeyden uzak duracan anca öyle çünkü hatırlıyorum her sezon finali veya ilginç noktasını gazetelere yazıyorlardı kaçış olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Öyle işte geldim giriyorum bu başlığa :D Ama yok kafa patlatmak istemiyorum iyice karıştırdılar teori üretmesi güzelde zorluyor adamı bir noktadan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ABBOOOOVV. Çok fena imiş şimdi bitirebildim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya o değilde juliet ölürken sawyerin kucaginda bi ara kahve içelim kardes payı yapariz falan bisiler sacmaladi o ne alaka lan ? benim aklıma söle bisi geldi ölürken paralel evrendeki yaşamına geçiş yapti bi an o yüzden öle dedi, hatta it worked lafını da da paralel evrende lostie lern adaya düsmediklerini gördüğü için söyledi diye düsündüm olur muki böle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 spoo paralel evren olayına herkes gidemiyor mu? şimdi mesela charlie falan ölünce de gözüküyordu hurley'e. paralel evrenden mi geldi o adam? kıyafetleri falan gayet günlük şeylerdi. çözemedim. bu ölüler ölmüş ruh mu yoksa bir kısmı paralel evrende nedir? muhtemelen en önemli konular cevaplanacaktır ama ben lost bittiğinde her şeyi tam anlamıyla öğrenebileceğimizi sanmıyorum. ama hurley diyen kuşun flashbacklerini göstersinler. :D nasıl bir kuştu o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sonunda herkes ölcek gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 simdi izledim. super bolumdu gene bi ton soru cıktı. ammaaaaa juliet ölmesin lutfen ya.. :( gecen sezon bittiginde resmen agliyodum. tam aha olmemis dedim gene oldurduler :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Pilot - LAX http://www.youtube.com/watch?v=I-1qzelSWpE&feature=related jackin saç traşı farklı, uçakta farklı yerde oturuyo. Var bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 BAYIIIIK BAYIIIIIIIIIIIIIK 6 sezonu 10 senede verirsen böle benim gibi dizinin hastası olan adamı bile bayarsın CEY CEY BURDAN LAFIM SANA FRİNCE BÖLE BİŞİ YAPARSIN SANA LAFLAR HAZIRLARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ben daha izlemedim hala. Bugün izleyeceğim inşallah. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Meğersem Jack Katemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hiçbir şey hatırlamayıp, normalde 5. sezonu bitirmeden bu bölümlere bağlayıp devam etselerdi hastası olacağım başlangıç bölümünü baya baya izledim. bitsin, yazın izlenebilir en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Chris_Metcalf said: Meğersem Jack Katemiş. jack hafif feminen zaten ya. doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 neresi feminen yaw :P alakası yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 herif nası feminen ya.mallıkları var ama oglan değil ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 jack shepard is a goatfcker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: hiçbir şey hatırlamayıp, normalde 5. sezonu bitirmeden bu bölümlere bağlayıp devam etselerdi hastası olacağım başlangıç bölümünü baya baya izledim. bitsin, yazın izlenebilir en baştan. s06e00 var onu izlersen hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dronevil said: sayid cerrah sayid jacob oldu. acikcasi ilk bende ole sandim ama sonucta locke un bir ölü bedeni mevcutama sayidin sadece bir bedeni var. bide adada bilenen birşey ölen ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 delimanyakcapkin said: dronevil said: sayid cerrah sayid jacob oldu. acikcasi ilk bende ole sandim ama sonucta locke un bir ölü bedeni mevcutama sayidin sadece bir bedeni var. bide adada bilenen birşey ölen ölmüştür. imkansız suratında gayet 'sayid' ifadesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 jacob'un diğerinin adı ne, black smoke fln demek zor oluyor. yok mu adı? buna ne olmuş da duman olabiliyor veya ölülerin bedenine girebiliyor bilmiyoruz değil mi? bu arada her ölüye girebiliyor mu? yoksa adanın dışından ölü olarak gelmesi mi gerekiyor? sanırım adanın dışından gelmesi gerekiyor, adadaki ölenlerde bunu yapamıyor. daha önceden jacob kabileyi koruyordu anlaşılan bu dumana karşı, artık koruyamıyor. jacob'a da black smoke tarzı bir özellik gelmiş olabilir mi? sayid'in bedenine girmek istemiştir belki, o yüzden oraya götürmüşlerdir(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: imkansız suratında gayet 'sayid' ifadesi vardı lol spo da imkansız görünce ciddi bişeyler bekliyodum ahaha surat ifadesinden anlaşılabiliomuş demekki kasmaya gerek yokmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: ... bu arada her ölüye girebiliyor mu? yoksa adanın dışından ölü olarak gelmesi mi gerekiyor? sanırım adanın dışından gelmesi gerekiyor, adadaki ölenlerde bunu yapamıyor. ... hmmm aslında olabilir çünkü eloise denen teyze locke'un cesedinin christian'ınkinin yerine geçeceğini söylüyordu adaya geri dönmeye çalışırlarken. bu ikisi (jacob ile ekürisi) uçaktan ceset kapmaca oynuyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 double post... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 xaty said: ... bu arada her ölüye girebiliyor mu? yoksa adanın dışından ölü olarak gelmesi mi gerekiyor? sanırım adanın dışından gelmesi gerekiyor, adadaki ölenlerde bunu yapamıyor. ... Adada Ben karadumanın asıl çıktığı mabedi bulduğunda gayette Ben'in "adada ölen" kızı şeklini alıp 'Locke a birşey olursa seni hadım ederim' diye tehdit etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar