J'eon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şimdi şöyle bişi var, bu senaristlerin ellerinde 6 sezonluk kurgu yoktu heralde çekmeye başlarken ilk sezonu. dolayısıyla çektikçe yazıyolar bi yandan, tutarsızlıklar falan oluyor bi ton elbette. Ama şöle bişi de var ki, bu "lan nasıl bağlıyıcaz şimdi" uğraşları da felaket keyif veriyor ve heralde o çaba da lost u lost yapan şeydir. bunun dışında jacob ve black smoke u eski mitolojik bişiye bağlıyıcaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi yaratık ne lan? yazmışınız da, bişey anlamadım. hangi yaratık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yaratık black smoke değilmi ya yaratık,en son Locke kılığına giren yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ha, ne biliyim abi black smoke desinler yaratık ne fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Hem monster hem black smoke diyolar ondan karıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://img130.imageshack.us/img130/849/1265393944960.jpg 4chanda threadi var arada baya komikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Darko2 said: yaratık black smoke değilmi ya yaratık,en son Locke kılığına giren yani herkesin kılığına giremiyor sanırım, adaya gelen ölülerin kılığına giriyor olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: herkesin kılığına giremiyor sanırım, adaya gelen ölülerin kılığına giriyor olabilir sadece. öyle tabiki,ben monster/black smoke'un ne olduğunu açıklamak için öyle dedim,en son Locke kılığında gezinen derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: Darko2 said: yaratık black smoke değilmi ya yaratık,en son Locke kılığına giren yani herkesin kılığına giremiyor sanırım, adaya gelen ölülerin kılığına giriyor olabilir sadece. katılıyorum çünkü mr.eko'yu da öldürürken kardeşi kıllığına girmişti ve sanırım kardeşinin cesedi o uyuşturucu taşıyan uçağın içindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o zaman juliet kılığına girer ilerde kesin bi amaç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 son bölüm parodi tadındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sharky said: Anlamadigim nokta Su Last Samurai de oynayan Japon'un liderliginde olan grubun takildigi ortamdaki temple'a giderken grubumuz, orada daha minicik cocuklarla falan karsilasiyorlar. Eh hostes arkadasimizdan belli ki bir hayli sene gecmis. Hani bu adada hamileler oluyordu ? Cocuk olmuyordu ? Acep bu Juliet'in "It worked" seklinde soyledigi son sozun etkisi mi budur ? tık Çocuklar uçağın arkasıyla adaya düşen tayfadaydı. Sanırım 2. sezon başında gözüküyorlardı sonra kaçırılıyorlardı. İşte o gençler. Bu çocuklar daha ufağı varsa bilemem bölümler yok elimde bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 evet evet... hatta kazazedelerden kimlerin onlarla yaşamaya değer olduğunu zaten biliyor oluyorlardı. bunlar bunlar (inc. hostes ve çocuklar) seçilmişti de hemen asimile edilmişti. black smoke'un sadece adada cesedi olanların kılığına girmesine de evet. christian'dan eko'nun kardeşine, hatta arada başkalarına görünüp kaybolan hatırlamadıklarıma kadar black smoke'un aldığı bütün suretler adada yatıyolardı. locke'un cesedinin de adaya getirilmesi için bu kadar seferber olunmasının sebebi bu olsa gerek. sair konular anlamadığım hostes ve çocuklar others arasına alınmıştı. locke ilk kampa gittiğinde bile oradaydılar yanlış hatırlamıyorsam. peki bu temple ahalisini others'dan (ki onlar richard abimizleler şu anda) ayıran ne ola ki? ayrıca japon abimizin hastasıyım, tutmayın! adadaki karizma eksikliğini toparlayan insan olarak anılarımızda yer etti kendisi. ayrıca da fizban'ın işaret ettiği sahnedeki hatun baaaal gibi juliet. o nası bi twistle açıklanacak, onu merak ediyorum şahsen. ölmesin juliet, dizinin erkek izleyicileri ve sawyer kişisi daha mutlu olar ööle. ben beğendim bölümleri şahsen. damağımda aynı lost tadı kaldı. olmadık işler, olmadık gelişmeler, yeni insanlar filan. gayet leziz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 izledim sonunda ama nedense eski tadı alamıyorum artık =(( alışırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 desmond vs benim anladigim kadariyla, bu ucagin dusmedigi durumda desmondin ucakta olmasi zart zurt gibi seyler, bomba patladigi icin 70lerde, jacob'in bu elemanlari adaya getirmeye hic kasmamis olmasiyla alakali. yani ne desmond dunya turu atarken adada mahsur kalmis oldu boylece, ne ucak dustu falan filan. DA, bu da locke'un neden ucakta oldugunu aciklamiyor mesela cunku yanlis hatirlamiyorsam onu bu geziye cikartan sey de yine boyle bir mudahaleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Penthesilea said: desmond vs benim anladigim kadariyla, bu ucagin dusmedigi durumda desmondin ucakta olmasi zart zurt gibi seyler, bomba patladigi icin 70lerde, jacob'in bu elemanlari adaya getirmeye hic kasmamis olmasiyla alakali. yani ne desmond dunya turu atarken adada mahsur kalmis oldu boylece, ne ucak dustu falan filan. DA, bu da locke'un neden ucakta oldugunu aciklamiyor mesela cunku yanlis hatirlamiyorsam onu bu geziye cikartan sey de yine boyle bir mudahaleydi. abbadon mu neydi herifin adı. fringe'deki morezencithanzenci varya. oherif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 it worked ! bence juliet hamileydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Penthesilea said: desmond vs DA, bu da locke'un neden ucakta oldugunu aciklamiyor mesela cunku yanlis hatirlamiyorsam onu bu geziye cikartan sey de yine boyle bir mudahaleydi. locke uydurukçu mu üfürükçü mü? bu minvalde acebağa locke boone(?)'a çok güzel gezi yaptık, ormanlara gittik 10 gün kaldık, bıçağımızla avlandık filan derken uydurmuyor muydu? hatırlarsanız locke 815'e ilk bindiğinde kalbi fena kırıktı çünkü reddedilmişti, o seyahat ofisindeki adam "allaan sakatı ne işin var ormanda" diyerek ezmişti kendisini. ben başka türlü anlattığında aha uyduruyo kuyruğu dik tutmak için diye düşündüm ama belki de gerçekten adam bu sefer uçağa içi ezilmeden binmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lock, ben ile kapışacak adamsın ben'i yine o geziye almadılar sonuçta adam halen sakat,birde uçak indikten sonraki halleri,bonn'un uçaktan inmesini beklemesi falan o geziye katılmadığını gösteriyor bence.Temple'daki others ile heykelin altındaki others'ın arasındaki fark bence adanın çeşitli yerlerine gözlemci olarak grup hallinde yaşamaları,temple'ın bunlardan biri olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 locke vs locke'u o geziye aldilar, hurley'in de hayatinda kotu olaylar yasanmiyor (bkz. "ben dunyadaki en sansli kisiyim") cunku uzerlerinde adaya gitmelerine sebep olacak "lanet" yok. bununla baglantili olarak locke hic sakat kalmasa cok daha enteresan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DadashNik0F said: o zaman juliet kılığına girer ilerde kesin bi amaç için onun durumu diğerlerinden farklı ama, sanmıyorum dediğinin olcağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 söylendi mi bilmiyorum Hugo'ya gözüken Jacob aslında black smoke. Temple'a sayidin cesedini sokturmak istemesinden dolayı Hurley'e onları söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ShadowFax said: söylendi mi bilmiyorum Hugo'ya gözüken Jacob aslında black smoke. Temple'a sayidin cesedini sokturmak istemesinden dolayı Hurley'e onları söyledi. neye dayanarak söyledin onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tamamen kendim salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben şu sezonu komple bitmeden izlememeye karar verdim, bir hafta sonu oturulur ard arda izlenir ne nedir anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar