Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA: Episodes from Liberty City

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://dergiweb.com/pc-oyun/episodes-from-liberty-city-pc-ve-ps3-icin-geliyor-2919

sonunda, çıkmış olan 2 dlc'yi de içerecek ve 30 Mart'ta geliyor.

adettendir bir de resim koyalım

http://pici.se/pictures/RITYmBCpI.jpg
Mesaj tarihi:
evet kısıtlamalar vs. olmuş olabilir fakat GTA4, fazlasıyla daha iyi bir oyundu.

Hem senaryosu hemde kurgusuyla bir kere oyun zevkini tepeye çıkarıyordu ki oynanabilirliği de çok iyiydi.

Eğlenceli oyundu kısaca, ama San Andreas'ta yapılan birçok şeyi gözlerimizle arıyorduk doğruya doğru
Mesaj tarihi:
san andreas acik ara cok daha eglenceli bi oyundu
mini gameler olsun(basketboldan tutu bmx bisiklete kadar)
gta 4 super bi oyundu ama
cok gercekciydi
gercekci bisiler istesem evden cikarim

jetpackle uzayli boku calmadiktan sonra
elence miktari az
Mesaj tarihi:
pronoit said:

gta gta2 den sonra bitik benim gözümde. net kafe oyununa çevirdiler

benim gözümde gta çıktıgı gibi bitti asla oyun yapmicaktılar beni hayal kırıklıgına ugrattılar
Mesaj tarihi:
Serinin önceki oyunları yalnızca Einstein ve dengi IQ seviyesindeki insanlara hitap ediyormuş gibi konuşmayın GTA 1 2'yi oynadığınızda ne durumdaydınız acaba?

" Grand Theft Auto, the first game in the Grand Theft Auto series, was created by British video game developer DMA Design, and was released for Microsoft DOS/Windows in 1997/1998 and also for the PlayStation "

Ha San Andreas iyiydi ama GTA 4 de inanılmazdı, yiğidi öldür hakkını yeme
Mesaj tarihi:
gta öle bişiy ki.. gta'ın en kötü oyunu en iyi benzer türdeki oyundan bi 40kat iyidir..

saboteur oynuyordum. oyun bildiğin tırt be..

gta vice city, san andreas ya da gta iv oynamayı tercih ederim.

haber süper :D(tu)
Mesaj tarihi:
sadece gta'da araç olmalı.. uçaksız gta gta olmuyor. en azından kanatsız dodo verin işte. biz uçururuz. bi de paraşüt şart.. varsa jetpack de alalım :)
Mesaj tarihi:
Arabayı sallama bitip te karı indikten sora birde kafasına sıkıp verdiin parayı geri alma vardı.

"Ahahaha! Hem karıya vurudum hemde karıyı vurup paramıda üstüne geri aldım!" die sevinirdik bide Gta 3 oynarken.
  • Yeni Oluştur...