razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://dergiweb.com/pc-oyun/episodes-from-liberty-city-pc-ve-ps3-icin-geliyor-2919 sonunda, çıkmış olan 2 dlc'yi de içerecek ve 30 Mart'ta geliyor. adettendir bir de resim koyalım http://pici.se/pictures/RITYmBCpI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gta san andreası düzgün bir grafik modellemsiyle ve geliştirerek yeniden yapmadıkları sürece Gta la işim olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gta = özgürlük,genişlik,detay,çeşitlilik olarak okadar geniş bi hale getirildikten sonra GTA4 gibi özünde kısıtlanmış bi oyunla benim için dibe vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet kısıtlamalar vs. olmuş olabilir fakat GTA4, fazlasıyla daha iyi bir oyundu. Hem senaryosu hemde kurgusuyla bir kere oyun zevkini tepeye çıkarıyordu ki oynanabilirliği de çok iyiydi. Eğlenceli oyundu kısaca, ama San Andreas'ta yapılan birçok şeyi gözlerimizle arıyorduk doğruya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gta gta2 den sonra bitik benim gözümde. net kafe oyununa çevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şu son yorum saçmalık olmuş yalnız, öncekileri anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 san andreas acik ara cok daha eglenceli bi oyundu mini gameler olsun(basketboldan tutu bmx bisiklete kadar) gta 4 super bi oyundu ama cok gercekciydi gercekci bisiler istesem evden cikarim jetpackle uzayli boku calmadiktan sonra elence miktari az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 razzRaziel said: şu son yorum saçmalık olmuş yalnız, öncekileri anlarım da. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pronoit said: gta gta2 den sonra bitik benim gözümde. net kafe oyununa çevirdiler benim gözümde gta çıktıgı gibi bitti asla oyun yapmicaktılar beni hayal kırıklıgına ugrattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gençler kalbiniz kirilcak ama gta 3 ü oynayan tayfa bildiğin ko tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sonunda. xbox almama gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Serinin önceki oyunları yalnızca Einstein ve dengi IQ seviyesindeki insanlara hitap ediyormuş gibi konuşmayın GTA 1 2'yi oynadığınızda ne durumdaydınız acaba? " Grand Theft Auto, the first game in the Grand Theft Auto series, was created by British video game developer DMA Design, and was released for Microsoft DOS/Windows in 1997/1998 and also for the PlayStation " Ha San Andreas iyiydi ama GTA 4 de inanılmazdı, yiğidi öldür hakkını yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 en iyi gta iki boyutlu gta'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gta 2 yi geliştireceklerine 3 boyuta geçmeleri acayip saçmalıktı gerçekten. tomb raider oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gta öle bişiy ki.. gta'ın en kötü oyunu en iyi benzer türdeki oyundan bi 40kat iyidir.. saboteur oynuyordum. oyun bildiğin tırt be.. gta vice city, san andreas ya da gta iv oynamayı tercih ederim. haber süper :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vice city güzeldi ama harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 öyle deme ama mafia gibi bir oyun da var. ha gta nın başarısına katılıyorum ama mafia'nın yeri apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sadece gta'da araç olmalı.. uçaksız gta gta olmuyor. en azından kanatsız dodo verin işte. biz uçururuz. bi de paraşüt şart.. varsa jetpack de alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gta iyidir ya hookerları arabaya bindirip arabayı sallatıp eğlenirdik çocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Arabayı sallama bitip te karı indikten sora birde kafasına sıkıp verdiin parayı geri alma vardı. "Ahahaha! Hem karıya vurudum hemde karıyı vurup paramıda üstüne geri aldım!" die sevinirdik bide Gta 3 oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sevgili bile yapıyoduk ya o kas geliştirdiğimiz oyun hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 san andreasdı kas gelistirilen, seksapeli filan artıyodu eheuh. en zevklisi oydu zaten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bence de. baya uzun saatlerimi harcadım o oyuna ve ondan daha içinde çeşitli şeyler barındıran bir oyun da oynamadım vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dasaaa said: gta öle bişiy ki.. gta'ın en kötü oyunu en iyi benzer türdeki oyundan bi 40kat iyidir.. abow biri saints row oynamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar