Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABİ YAZIK YA!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gereginden sert bir uyari olmus, sinirli anima denk geldigi icin ama yine de eglence bolumune siddetli goruntuler koyarak trollemeye calisman can sikicidir ve bir kac insani rahatsiz etmistirbu da uyari olsun.

evet. // Azmo.
Mesaj tarihi:
atladıysa atlamış sana mı atlamış ölmüş gitmiş işte
komik bi yanı yok
ergenekonla bi alakası yok
kız güzel bile değil ki sesu travesti dedi o artık benim gözümde tüm paticik halkı gözünde travesti olucak

bence fail
puanım sana 0 kanka
Mesaj tarihi:
eğlence ne alaka ki?

bi de şu nedir ya sdfg

Cenaqoliq Meleq Sonçta Sorunu né oLurSa oLsun én Büyük qötüLüğü qénDiné yaptı Bu qız
ama Bi taRaftanDa çok günah..!!!! aLLah'ın en istemediqi Şéy yarattığı inSanın qénDiné zaRar vermeSiDiR..!

qötülüğü yazıyomuş götlüğü okuyorum ne dıyo bu ya dıyorum bi de hahah of allahım.
Mesaj tarihi:
Bella said:

eğlence ne alaka ki?

bi de şu nedir ya sdfg

Cenaqoliq Meleq Sonçta Sorunu né oLurSa oLsun én Büyük qötüLüğü qénDiné yaptı Bu qız
ama Bi taRaftanDa çok günah..!!!! aLLah'ın en istemediqi Şéy yarattığı inSanın qénDiné zaRar vermeSiDiR..!

qötülüğü yazıyomuş götlüğü okuyorum ne dıyo bu ya dıyorum bi de hahah of allahım.
harbi lan bende götlüğü diye okumuştum sfds.farklı bir dil işte anlamak zor
Mesaj tarihi:
Atsumichi said:

Abilify said:

Pekmezi akmamıs.

abicim yarın bim'in indirim günü alalıp 2 kg pekmez akıtalım :D hakkını verelim yahu :D neyse ölünün arkasından gülünmez

ne içtiysen bana da yollasana bu esprileri yapacak kafaya ulaşmak için.adresi pm attım.
Mesaj tarihi:
Bella said:

bi de şu nedir ya sdfg

Ben çözemedim şurda yazanı bir süre
Mesaj tarihi:
Yalnız Bella'nın alıntılıladığı yorum cidden süpermiş. Klişeler ve modern edebi sanatlar bi arada kullanılmış.
Bi de ben de götlüğü okudum lan niyeyse akfjnaskl
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...