escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gereginden sert bir uyari olmus, sinirli anima denk geldigi icin ama yine de eglence bolumune siddetli goruntuler koyarak trollemeye calisman can sikicidir ve bir kac insani rahatsiz etmistirbu da uyari olsun. evet. // Azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Manyak mısınız abi koymayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bir de eğlenceye yani ayıp. Ayrıca travesti o galiba kız falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yorumlar mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 atladıysa atlamış sana mı atlamış ölmüş gitmiş işte komik bi yanı yok ergenekonla bi alakası yok kız güzel bile değil ki sesu travesti dedi o artık benim gözümde tüm paticik halkı gözünde travesti olucak bence fail puanım sana 0 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi bariz trokanlı kendisi...ölenle ölünmez biraz yüzünüz gülsün yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çemkirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Aaa adamın biri ölmüş hihihihii :D:D:D O değil de, en alttaki "beni ekleyin arkadaşlar" şeklindeki yorum daha mı vahim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Pekmezi akmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 eğlence ne alaka ki? bi de şu nedir ya sdfg Cenaqoliq Meleq Sonçta Sorunu né oLurSa oLsun én Büyük qötüLüğü qénDiné yaptı Bu qız ama Bi taRaftanDa çok günah..!!!! aLLah'ın en istemediqi Şéy yarattığı inSanın qénDiné zaRar vermeSiDiR..! qötülüğü yazıyomuş götlüğü okuyorum ne dıyo bu ya dıyorum bi de hahah of allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha lan cidden atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ölmemiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yukarda paylaşılmış cenaqolik meleğin şeyi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bella said: eğlence ne alaka ki? bi de şu nedir ya sdfg Cenaqoliq Meleq Sonçta Sorunu né oLurSa oLsun én Büyük qötüLüğü qénDiné yaptı Bu qız ama Bi taRaftanDa çok günah..!!!! aLLah'ın en istemediqi Şéy yarattığı inSanın qénDiné zaRar vermeSiDiR..! qötülüğü yazıyomuş götlüğü okuyorum ne dıyo bu ya dıyorum bi de hahah of allahım.harbi lan bende götlüğü diye okumuştum sfds.farklı bir dil işte anlamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bence götlüğü de olsa kötü durmazmış o cümlede asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 islamic emolar çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abilify said: Pekmezi akmamıs. abicim yarın bim'in indirim günü alalıp 2 kg pekmez akıtalım :D hakkını verelim yahu :D neyse ölünün arkasından gülünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi kusura bakma abi yarım saattir topiklerde çok kötü espriler yapıyosun. yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 geçmiş olsun. sevgilisyle kavge etmiş yazıyodu gastede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Atsumichi said: Abilify said: Pekmezi akmamıs. abicim yarın bim'in indirim günü alalıp 2 kg pekmez akıtalım :D hakkını verelim yahu :D neyse ölünün arkasından gülünmez ne içtiysen bana da yollasana bu esprileri yapacak kafaya ulaşmak için.adresi pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bella said: bi de şu nedir ya sdfg Cenaqoliq Meleq Sonçta Sorunu né oLurSa oLsun én Büyük qötüLüğü qénDiné yaptı Bu qız ama Bi taRaftanDa çok günah..!!!! aLLah'ın en istemediqi Şéy yarattığı inSanın qénDiné zaRar vermeSiDiR..! qötülüğü yazıyomuş götlüğü okuyorum ne dıyo bu ya dıyorum bi de hahah of allahım. Ben çözemedim şurda yazanı bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi iki eğlenelim diye giriyoruz şuraya,ne diye eğlenceye böyle şeyler açıosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yalnız Bella'nın alıntılıladığı yorum cidden süpermiş. Klişeler ve modern edebi sanatlar bi arada kullanılmış. Bi de ben de götlüğü okudum lan niyeyse akfjnaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 POSTLARIMI KIM SILIYO! yetersiz mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aklınız fikriniz GÖTte arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar