Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Nefret Ettıgınız Yalannn

Elrond_

Öne çıkan mesajlar

"bakarız"

bir ara değiştirmem gerek bunu, fazla yakınlarım söylediğimde anlıyorlar ki o işi yapmayacağım, kavga çıkartıyorlar.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 22 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
"bakarız"

bir ara değiştirmem gerek bunu, fazla yakınlarım söylediğimde anlıyorlar ki o işi yapmayacağım, kavga çıkartıyorlar.. :)

Hallederiz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 22 Temmuz 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
-ben sana hiç yalan söylemedim
-(teşhirci tikky olup namuslu geçinenlerin ama alakası olmayanların söylediği)ay valla evlenmeden hiç bir erkekle birlikte olmayı düşünmüorum,hayyata öyle bişey yapmam,falla yapmam,billa yapmam yaneee

Jedi'ın dediği ikinci yalanı daha bugün duydum.

-Saçların çok güzel olmuş...
-Aaa...Sen kilo mu verdin?
-Ya sorun bende sende bi'şey yok.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

"anne şuradan bi içecek alalım evde hiçbişi yok"
"dönüşte"

çok iğrenç bi olay küçükken bilmezdik birde tek yönlü yol olduğunu oranın[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bu durum gerçekten çok kötüdür özellikle okulda beni tanıyan benim tanımadığım insanlar oluyo onları tanıdığımı sanmalarını sağlamak için 'evet tabii hatırlamaz mıyım' demekten nefret ediyorum. ama bazen tepem atıyo sen kimsin kardeşim nerde tanıştık biz senle diyiyveriyorum :( sanırım bazen yalan gerçeklerden çok daha iyi[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 22 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
....
5) basim agriyor
....

valla tüm ekeklerin en nefret ettiği yalanı edi bulmuş soylemiş .. gerisine ne dersen boş ( ha bu yalan etkili bi doğum kontrol yöntemi mi ?? EVET oyle :) )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

Fena Bastım Yaw...
bir arkadasımı kafede yanında bır kızla gordum hemen telden aradım adam acmıyo bende ınatla caldırdım belkı 100 defa..
aradan 5 dakka gecti kız wc ye gıttı yıne aradım teli actı;
- Ya kusura bakma Telı evde bırakmısım dedi
bende bozmadım dedim bulusalımmı?
_ ya cenazeye gıtcem dedi...
:))))))
bu adam sulalede adam bırakmaz :)
gecende teyzesının cenazesindeydı......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...