copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 muhtar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konu açmak mühim değil açsın sana bir zararı yok ki. Konuyu bilmiyorum ben de ama takma kafana.Yapılan ayılık senin suçun değil. Bu arada ayılık mı bilmiyorum ama çok ağır şeyler söylenmiş en azından ayılık olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 olayı bilmiyorum ama @dory iidir ya hatırlıyorum ilk patiye takıldıgım zamanlar yeni yeni alısıyorum dgmgünüm baska bir patinin dgmgünüyle pisti olmustu @dory saolsun topak acmıstı adıma oradan bi sempatim var hic tanımam ama üzüldüm dogrusu.umarım geri döner :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Red said: forum bırakmak nedir ben anlayabilmiş değilim.topic sahibi kız ve burda çok arkadaşı olması muhim değil. giremiyosan yada girmek istemiosan girmezsin.sessizce msg atmayı bırakırsın. arkadaşların ztn bilirler.bide foruma paylaşmak saçma.saçmada olsa saygı duyucaz tabi kişisel burası. - admin tüm mesajlarımı ve üyeliğimi sil ben forumu bırakıyom + tabi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Red said: forum bırakmak nedir ben anlayabilmiş değilim.topic sahibi kız ve burda çok arkadaşı olması muhim değil. giremiyosan yada girmek istemiosan girmezsin.sessizce msg atmayı bırakırsın. arkadaşların ztn bilirler.bide foruma paylaşmak saçma.saçmada olsa saygı duyucaz tabi kişisel burası. sanane lan ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Xaenin said: Hakkaten kim yaptıysa inşallah ailesinden biri trafik geçirir. yuh oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Biri bi konu acmis, ucurulmus aninda. Sonra dory gidiyorum ben demis ve hemen "yapilan ayip" moduna gecilmis. Kusura bakmayin da cok saibeli be. Sirf su yuzden merak ediyorum kim ne yazmisti diye. Olay hakaretse/iftiraysa bugune kadar yemedigi hakaret kalmadi zaten bu forumda konu sahibinin. Hic birini sallamadi da niye simdi cekip gidiyor ki ? Bi de ne olmus diyoruz ses yok. Sir gibi saklaniyor ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 di said: Olay hakaretse/iftiraysa bugune kadar yemedigi hakaret kalmadi zaten bu forumda konu sahibinin. Hic birini sallamadi da niye simdi cekip gidiyor ki ? aboo ne lafı döndü daha önce, ben kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dory said: insanlar sonuclarini dusunmeden harfleri cok kolay bi sekilde yanyana koyup "gonder" butonuna tiklayabiliyolar. ben bu sekilde kırdıgım herkesten ozur diliyorum. Bi de burasi cok isabetli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 topic fake account ile açılmıştı, accountu banladım, topic de beraberinde gitti zaten sticky yapıp sergilenecek bir topic de değildi emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Werewolf said: di said: Olay hakaretse/iftiraysa bugune kadar yemedigi hakaret kalmadi zaten bu forumda konu sahibinin. Hic birini sallamadi da niye simdi cekip gidiyor ki ? aboo ne lafı döndü daha önce, ben kaçırdım Fake hesap alip sovenler mi istersin, su herkesin ortak biseyler cizdigi flash zimbirtilarinda bilmemne dory yazanlar mi istersin. Var oglu var. Hani hic takip etmedigim halde denk geldiklerim bi de bunlar. Benim gormedigim suruyle sey olmustur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 di said: ya ben olayı bilmiyorum kimse de söylemiyor böyle zorlarsam belki biri çıkarda "OLAYI BİLMİYORSUN KONUŞUYORSUN" der de öm den anlatır dedim yemedi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kaede said: di said: ya ben olayı bilmiyorum kimse de söylemiyor böyle zorlarsam belki biri çıkarda "OLAYI BİLMİYORSUN KONUŞUYORSUN" der de öm den anlatır dedim yemedi tabi jsdf çakaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kaede said: di said: ya ben olayı bilmiyorum kimse de söylemiyor böyle zorlarsam belki biri çıkarda "OLAYI BİLMİYORSUN KONUŞUYORSUN" der de öm den anlatır dedim yemedi tabi Bi yerimizden alinti uydurmayalim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DEstekçiniz Di! Deş bu yaraları, şeffaf forum istiyoruz, baktığımızda monitörün arkasını bile görebilelim yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ya hic oyle bi derdim yok esasen. Okuyunca aklima takildi yaziverdim oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bence interneti internetten arkadaşlığı mesajlaşmayı ve forumları fazla ciddiye alıyonuz fgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 öyle deme ya internet pis bişey . lise hazırlıktayken uo zamanları arkadaşın uo accountunu boşaltmıştım ne kavgalar etmiştik sonra gahsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Internet'ten tanistigim ve yuz yuze belki hic belki bir kere gorustugum ve beni yalniz birakmayacak arkadaslarim var. Hani olay internet degil, insan olmak, anlasabilmek daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ahaha yanlız di çıldırıyor olayı öğrenmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Abi hasta misin niye cildirayim ? Bilmedigimi ne biliyosun ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 iki kişinin bildiği sır , sır değildir yiğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 O benim lafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar