Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gothiclik yatıyor onun geleceğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abi nesi komik allahaşkına ya, fena oldum lan resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 2. kıza bişi diyemem de ilk kız komik abi herkesin sınıfında vardı böyle kızlar onu bunu şikayet eden anılarım canlandı dfgdg ha hocanın bunu nete vermesi kötü ama bizim zamanımız da sınıfta olan sınıfta kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ulan ikidir şu tokalı kız çıkınca içim bi fena oluyor. O yaşta kıza yazık, biz fakiriz diyor alamıyoruz diyor. Daha o yaşında dan diye gerçekler vurmuş kızın suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu ne biçim şımartılmış bi öğrencidir ya . öğretmeni mi döversin kızı mı ? başarılı öğrenciyi diğerlerinden üstün bi konuma yükseltmiş bildiğin gerizekalı herif videoya çekiyo bide . ayrıca ne alaka şu videoyu koyup da aferin falan filan tarzı şeyler helal olsunlar . insan utanır böyle bi ayrım yarattığı için küçücük çocuklar arasında . not: ilk bi dakkadaki kızdan bahsediyorum izlemedim gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben ilkokulu bıraktığımda böyle değildi lan nolmuş bunlara 17-18 senede neler değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1:38'e kadar komedi. 1:38'den sonra kapitalizmin acı yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ögretmen nsaıl flameliyor.Pati görmemiştir öylesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bizim babamız inşaatın beşinci katından düşmedi diye böyle gevşek olduk hep bak biz diye konuşup sorumluluğu savuşturuyorum hala valla bak kızdaki bilince özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abilify said: Ögretmen nsaıl flameliyor.Pati görmemiştir öylesini. patide yemiyolar onu denedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 komik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bunu cekip nete koyan ögretmeni asmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cons said: ABİ YANCISI AHAHHAAHHAHAHAAHA ahahah olay bu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Buyse said: delimanyakcapkin said: cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler. bırak saçma saçma konuşma ya. ilkokul çocuğuyla dalga geçilebilir diyen bi adamsın. feriştahı olsan neye yarar objektif olmak gerekirse buyse sen saçmalamışsın ilkokul çocuğu ile niye dalga geçilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi kız susmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yancı kızın başkan zırlarken arkadan sarılması mükemmeldi ya yarıldım orda. hele o yancının sonra fakir edebiyatına girmesi işin ayrı bi boyutu. siyaset olayını da sonuna kadar çözmüşler daha bu yaşta. maddi destek bulsalar 30 sene sonra iktidar garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ABİ? BEN FAKİRİM DİYE BAŞKAN OLDUM BABAM İNŞAATIN BEŞİNCİ KATINDAN DÜŞTÜ ABİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Atalay muhtemelen o bağıran çirkef çocuk, videonun sonunda sanki bir şey yapacakmış gibi ayakta dikilen turuncu süeterli çocuk. Arkadaşları çekip oturtuyor. Sanki kalksa olay çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 slickers said: Buyse said: delimanyakcapkin said: cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler. bırak saçma saçma konuşma ya. ilkokul çocuğuyla dalga geçilebilir diyen bi adamsın. feriştahı olsan neye yarar objektif olmak gerekirse buyse sen saçmalamışsın ilkokul çocuğu ile niye dalga geçilmesin abi ilkokul çocugu yaptığının bilincinde mi dalga geçilir? cidden kafanız mı güzel yoksa ilkokulda süper adamlar mıydınız hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bir insanla dalga geçmek için derine inmeye gerek yok. koşup duvara çarpan köpekle lazer kovalayan kediyle dalga geçiyorsak ilkokul çocuğuyla niye geçmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bu ilkokul cocugu fazla ''bilincli'' davrandigi icin zaten komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ayrıca evet ilkokuldada muhteşemdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hepimiz çubuk krakere üfleyen insanlarız bırakın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 3 kere başının üstüne koyup üflersen yenirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "biz fakiriz" "ayakkabılarım yırtık" "öğretmen beni fakirim diye başkan yapmadı" "insanlığa sığar mı" "içimde ateş var" gülmeyipte ne yapacaksın şu laflara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar