Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine sınıfta çekilmiş bir videahahahahahahahahah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. kıza bişi diyemem de ilk kız komik abi

herkesin sınıfında vardı böyle kızlar onu bunu şikayet eden anılarım canlandı dfgdg

ha hocanın bunu nete vermesi kötü ama
bizim zamanımız da sınıfta olan sınıfta kalırdı
Mesaj tarihi:
bu ne biçim şımartılmış bi öğrencidir ya . öğretmeni mi döversin kızı mı ? başarılı öğrenciyi diğerlerinden üstün bi konuma yükseltmiş bildiğin gerizekalı herif videoya çekiyo bide .

ayrıca ne alaka şu videoyu koyup da aferin falan filan tarzı şeyler helal olsunlar . insan utanır böyle bi ayrım yarattığı için küçücük çocuklar arasında .

not: ilk bi dakkadaki kızdan bahsediyorum izlemedim gerisini
Mesaj tarihi:
Buyse said:

delimanyakcapkin said:

cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler.

bırak saçma saçma konuşma ya. ilkokul çocuğuyla dalga geçilebilir diyen bi adamsın. feriştahı olsan neye yarar

objektif olmak gerekirse buyse sen saçmalamışsın
ilkokul çocuğu ile niye dalga geçilmesin
Mesaj tarihi:
yancı kızın başkan zırlarken arkadan sarılması mükemmeldi ya yarıldım orda.

hele o yancının sonra fakir edebiyatına girmesi işin ayrı bi boyutu. siyaset olayını da sonuna kadar çözmüşler daha bu yaşta. maddi destek bulsalar 30 sene sonra iktidar garanti.
Mesaj tarihi:
slickers said:

Buyse said:

delimanyakcapkin said:

cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler.

bırak saçma saçma konuşma ya. ilkokul çocuğuyla dalga geçilebilir diyen bi adamsın. feriştahı olsan neye yarar

objektif olmak gerekirse buyse sen saçmalamışsın
ilkokul çocuğu ile niye dalga geçilmesin

abi ilkokul çocugu yaptığının bilincinde mi dalga geçilir? cidden kafanız mı güzel yoksa ilkokulda süper adamlar mıydınız hepiniz.
Mesaj tarihi:
bir insanla dalga geçmek için derine inmeye gerek yok. koşup duvara çarpan köpekle lazer kovalayan kediyle dalga geçiyorsak ilkokul çocuğuyla niye geçmeyelim
Mesaj tarihi:
"biz fakiriz"
"ayakkabılarım yırtık"
"öğretmen beni fakirim diye başkan yapmadı"
"insanlığa sığar mı"
"içimde ateş var"
gülmeyipte ne yapacaksın şu laflara :D
  • Yeni Oluştur...